- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o uyuşmazlık yine olmayacak mı ne sacma ayrıca ailen hemen geri evlen mi diyecek madem abinden bu kadar korkuyorsunkültürel uyuşmazlık.
3 yıl evli kaldık.
evet.Mantıklı oaln şey bu. Görüşmemek. Boşanınca da birleşiriz.Bayan çer çöp sebebe boşanmışsınız.
Adam bir an önce boşansın madem sizden ayrıldığına pişman. O zamana kadar görüşmeyin.
Yalnız ben herifi pek tekin bulmadım. Diğer hatundan çocuk sahibi olmayı düşünüyor ama sizi seviyor bu nasıl bir iş anlamadım. Bana kıvırtıyor gibi geldi. 1 ay zamam verin, dava açtı açtı, açmadı vurun tekmeyi.
Ablaniz ne iciyor bize de soylesin.
evet.Mantıklı oaln şey bu. Görüşmemek. Boşanınca da birleşiriz.
Çocuk sahibi olmaması sebep idi. Ancak daha sonraları aile baskısı ile çocuk sahibi olamk istemişler. Benimle karşılaşmadan öncede 3 ay otellerde kalmış. Hastanede sürekli nöbetlere kalmış. Yani hep uzak durmuş. Mesajlarını gördüm.Böyle olmasa idi ben onunla görüşmezdim. kimse bunu anlamıyor.Ve insanlar yuva yıkıyorsun diyorlar.
bırak ,yıkılınca gelsin madem.siz niye kendinizi eşlerin arasına atıyorsunuz.o kadınla ,zorla mı evlenmişki eski eşiniz.istemiş evlenmiş.hayat sorumluluk ister.eski eş sorumsuzca davranıyor ve sizde kendinizi kandırmaya çalışıyorsunuz.yuva yıkan kadın.. Bunu söylemek ne kadar basit değilmi? İnsanların içinde bulunduğu durumu şartları göze almak lazım. Herkesin bir sebebi vardır . Benim doğrularımda var tabiki. Ama herkes doğrularına göre yaşasaydı hayat mükemmel olurdu. Yuva yıkan kadın değilim. Neden mi ? Benle görüşmeden önce zaten bu yuva yıkılmaya doğru gidiyor? Bu yuva şu an sadece kadının baskısıyla ve ailesinin baskısıyla devam ediyor. Sizce en kötü şey nedir biliyormusunuz. Bir insanınistemeden zorla bir evliliğe devam ettirilmesi. Mutsuz bir evliliğe elalem ne der düşüncesiylen devam ettirilmesi. Özgürlüğünün eşinden alınması.. Bence o kadın kötülük yapıyor. Seni istemiyorsa mutsuz sa seninle evlendi diye bir ömür boyu sana mahkum olmak zorunda değil. Anlayamadığınız şey bu nokta. siz nerden bileceksiniz en büyük acı özgürlüğünüzün elinden alınarak bazı şeylere mecbur bırakılmanızdır.Ben masum olduğumu düşünüyorum.
evet.Mantıklı oaln şey bu. Görüşmemek. Boşanınca da birleşiriz.
Çocuk sahibi olmaması sebep idi. Ancak daha sonraları aile baskısı ile çocuk sahibi olamk istemişler. Benimle karşılaşmadan öncede 3 ay otellerde kalmış. Hastanede sürekli nöbetlere kalmış. Yani hep uzak durmuş. Mesajlarını gördüm.Böyle olmasa idi ben onunla görüşmezdim. kimse bunu anlamıyor.Ve insanlar yuva yıkıyorsun diyorlar.
burada farklı bir amacım ne olabilir ? Tek sebebi en samimi arkadaşlarımla ve ailemle bu konuyu paylaşamadığım için burda anlatma ihtiyacı hissettim. Bunun neresini anlamıyorsunuz ?o kadar çok detay yazmışsınız ki.. deşifre etmişsiniz kendinizi eğer konu gerçekse..
yuva yıkan kadın.. Bunu söylemek ne kadar basit değilmi? İnsanların içinde bulunduğu durumu şartları göze almak lazım. Herkesin bir sebebi vardır . Benim doğrularımda var tabiki. Ama herkes doğrularına göre yaşasaydı hayat mükemmel olurdu. Yuva yıkan kadın değilim. Neden mi ? Benle görüşmeden önce zaten bu yuva yıkılmaya doğru gidiyor? Bu yuva şu an sadece kadının baskısıyla ve ailesinin baskısıyla devam ediyor. Sizce en kötü şey nedir biliyormusunuz. Bir insanınistemeden zorla bir evliliğe devam ettirilmesi. Mutsuz bir evliliğe elalem ne der düşüncesiylen devam ettirilmesi. Özgürlüğünün eşinden alınması.. Bence o kadın kötülük yapıyor. Seni istemiyorsa mutsuz sa seninle evlendi diye bir ömür boyu sana mahkum olmak zorunda değil. Anlayamadığınız şey bu nokta. siz nerden bileceksiniz en büyük acı özgürlüğünüzün elinden alınarak bazı şeylere mecbur bırakılmanızdır.Ben masum olduğumu düşünüyorum.
pardon anlamadım ?
Yazdıklarımın hepsi doğru.İnanıp inanmamak size kalmış. Ben çaresizim.Yaşadığım şeyi sizinle paylaşmak istedim.Açıkca anlattım derdimi. Ama kötüyüm. İyi değil.