• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşandığım eşimle tekrar görüşmeye başladım.ama evli.boşanacak.bu süreç beni öldürüyor

Bayan çer çöp sebebe boşanmışsınız.

Adam bir an önce boşansın madem sizden ayrıldığına pişman. O zamana kadar görüşmeyin.

Yalnız ben herifi pek tekin bulmadım. Diğer hatundan çocuk sahibi olmayı düşünüyor ama sizi seviyor bu nasıl bir iş anlamadım. Bana kıvırtıyor gibi geldi. 1 ay zamam verin, dava açtı açtı, açmadı vurun tekmeyi.
evet.Mantıklı oaln şey bu. Görüşmemek. Boşanınca da birleşiriz.
Çocuk sahibi olmaması sebep idi. Ancak daha sonraları aile baskısı ile çocuk sahibi olamk istemişler. Benimle karşılaşmadan öncede 3 ay otellerde kalmış. Hastanede sürekli nöbetlere kalmış. Yani hep uzak durmuş. Mesajlarını gördüm.Böyle olmasa idi ben onunla görüşmezdim. kimse bunu anlamıyor.Ve insanlar yuva yıkıyorsun diyorlar.

keşke boşanmadan önce düşünseydiniz iste hep bu hata yapılıor koşa koşa boşanmak neden bunu yapıyoruzki sonuçta ınsanız bazen hata yapabılırız ve gerı dönmek ısteyebılırız.ama yok bız koşa koşa intikam naralarıyla mahkemeye gıdıyoruz sonra adam başkasını buluncada kıymetlı oluyor.ben hemen boşanma taraftarı degılım vaktı zamanında bende yasadım bazı sorunlar 40 gun evıme gıtmedım 2 aylık bebegımle ama koşa koşada boşanmadım ıyıkıde bosanmamısım dıyorum sımdı ıyıkı o sınırle mahkemede almamısım soluğu,hele bı durun dusunun evlılık oyle bır kalemde sılınıp atılacak bırsey degılkı helekı sebebınız kultur farkı kadar ufak meselelerse cunku evlenırken bılmıyordunuz he aldatılırsınız yada esınızden sıddet gorurusunuz bu ayrı bır mesele ama boyle seyler ıcın de dusunmeden hareket etmemek gereklı
su an yaptıgınızı desteklemıyorum bende yanlıs yapıyorsunuz ama hayatınız boyuncada yapılan bır hatanın bedelı olarak esınızı severek ayrı kalmanızda mantıklı gelmıyor.esınızın sımdıkı karsının da durumunu dusunmek lazım evet ama bence yınede sevıyorsanız sevılıyorsanız hayatınızı ıstedıgınız gıbı kurun

Çocuk sahibi olmaması sebep idi. Ancak daha sonraları aile baskısı ile çocuk sahibi olamk istemişler. Benimle karşılaşmadan öncede 3 ay otellerde kalmış. Hastanede sürekli nöbetlere kalmış. Yani hep uzak durmuş. Mesajlarını gördüm.Böyle olmasa idi ben onunla görüşmezdim. kimse bunu anlamıyor.Ve insanlar yuva yıkıyorsun diyorlar.

doktor olduğunuzu iddia ediyorsunuz. bu söylenenler erkeklerin genel yalanları... hadi onu geçtim. sosyatik doktor eski kocan aile baskısıyla nasıl çocuk sahibi olmak istedi. aklın alıyor mu

yuva yıkan kadın.. Bunu söylemek ne kadar basit değilmi? İnsanların içinde bulunduğu durumu şartları göze almak lazım. Herkesin bir sebebi vardır . Benim doğrularımda var tabiki. Ama herkes doğrularına göre yaşasaydı hayat mükemmel olurdu. Yuva yıkan kadın değilim. Neden mi ? Benle görüşmeden önce zaten bu yuva yıkılmaya doğru gidiyor? Bu yuva şu an sadece kadının baskısıyla ve ailesinin baskısıyla devam ediyor. Sizce en kötü şey nedir biliyormusunuz. Bir insanınistemeden zorla bir evliliğe devam ettirilmesi. Mutsuz bir evliliğe elalem ne der düşüncesiylen devam ettirilmesi. Özgürlüğünün eşinden alınması.. Bence o kadın kötülük yapıyor. Seni istemiyorsa mutsuz sa seninle evlendi diye bir ömür boyu sana mahkum olmak zorunda değil. Anlayamadığınız şey bu nokta. siz nerden bileceksiniz en büyük acı özgürlüğünüzün elinden alınarak bazı şeylere mecbur bırakılmanızdır.Ben masum olduğumu düşünüyorum.
bırak ,yıkılınca gelsin madem.siz niye kendinizi eşlerin arasına atıyorsunuz.o kadınla ,zorla mı evlenmişki eski eşiniz.istemiş evlenmiş.hayat sorumluluk ister.eski eş sorumsuzca davranıyor ve sizde kendinizi kandırmaya çalışıyorsunuz.

Eski eşiniz bir hıyar bence boşanınca önüne ilk gelenle evlenmiş şimdi de ağlayıp zırlıyor. Bırakın sürünsün adam olup sizi boşamasaymış hiiiiiç acımayın gitsin hastanede yatsın.

D3diğim gibi tırı vırıyı bırakıp boşansın.

9.png

o kadar çok detay yazmışsınız ki.. deşifre etmişsiniz kendinizi eğer konu gerçekse..
burada farklı bir amacım ne olabilir ? Tek sebebi en samimi arkadaşlarımla ve ailemle bu konuyu paylaşamadığım için burda anlatma ihtiyacı hissettim. Bunun neresini anlamıyorsunuz ?

İnanıp yorum yapanlar olmuş ama fakesin belli. Doktorsun ya güya birton yazım hatan var. Koskoca doktorsun ama hala aklın yok. Anlamıyorum böyle tipleri psikolojide bunun bir açıklaması vardı ama neyse hatırlamadım

Igrencsiniz eski kocanda olsa o evli okadin ne hayali kurarken bebek icin ugrasirken siz neler yapiyosunuz eminim sizle beraber olduktan sonra gidiip bide onla olmustur ikinizde igrencsiniz

yuva yıkan kadın.. Bunu söylemek ne kadar basit değilmi? İnsanların içinde bulunduğu durumu şartları göze almak lazım. Herkesin bir sebebi vardır . Benim doğrularımda var tabiki. Ama herkes doğrularına göre yaşasaydı hayat mükemmel olurdu. Yuva yıkan kadın değilim. Neden mi ? Benle görüşmeden önce zaten bu yuva yıkılmaya doğru gidiyor? Bu yuva şu an sadece kadının baskısıyla ve ailesinin baskısıyla devam ediyor. Sizce en kötü şey nedir biliyormusunuz. Bir insanınistemeden zorla bir evliliğe devam ettirilmesi. Mutsuz bir evliliğe elalem ne der düşüncesiylen devam ettirilmesi. Özgürlüğünün eşinden alınması.. Bence o kadın kötülük yapıyor. Seni istemiyorsa mutsuz sa seninle evlendi diye bir ömür boyu sana mahkum olmak zorunda değil. Anlayamadığınız şey bu nokta. siz nerden bileceksiniz en büyük acı özgürlüğünüzün elinden alınarak bazı şeylere mecbur bırakılmanızdır.Ben masum olduğumu düşünüyorum.

Ben de boşanmış bir kadınım..
Ve size dediklerimin de arkasındayım.
Herşeyi de gayet iyi anlıyorum..
Siz onunla kadın doğumcuda bebek için çare ararken karşılaştınız.
Erkeklerin klasik yalanıdır mutlu değilim evliliğim baskı altında devam ediyor diye..
Evli bir adamla yatan kadına o evliliğe zarar veren kişi değil midir?
Mutlu ya da mutsuz onlar evliler.
Mutsuz evliliği elalem ne der diye devam ettirecek olsaydı sizden boşanmazdı..
Siz masum olduğunuzu düşünebilirsiniz.
Mecbur muydunuz evli adamla birlikte olmaya..
Özgürlüğünü eline alsın sonra napsaydınız yapsaydınız?
Bunun izahı, gerekçesi yok bende..
Benim değerlerimle sizinki farklı ondan anlamadım sanırım..

ne denırse densın sız devam edeceksınız görüşmenıze. o adam da boşanmıcak en azından uzun süre

Back
X