Boşandığınız eşinizle görüşüyor musunuz ?

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.676
16.084
298
Merhaba kızlar,
2 yıllık evliliğimi noktalama aşamasındayım.dört aylık bebeğim var.Eşim boşansak bile bebeği görmeye evine gelirim diyo çünkü anne sütü alıyo benim de olmam gerek diye sanırım,dışarda da hep beraber vakit geçirmemiz gerekir ve zaten tutacağın ev bana yakın olmalı diyor arada çocuk olduğu sürece Görüşmek zorundayız filan.Ben çok kızgınım ona çocukla arasına girmem ama boşandıktan sonra benimle muhatap Olmasını istemiyorum.Çünkü minik yavrum onun vurdumduymazlığı ve bir takım hataları Yüzünden parçalanmış aile çocuğu olacak ben de yarım kalmış Olacağım.Aslında seviyordum kendisini,zaman geçince öfkem geçer de üzülürsem diye korkuyorum.Görmeyim unutayım gitsin istiyorum.Çocuğum için elbetteki Görüşmek iyi olur ama o kadar iradeli olabilecek miyim bilemiyorum.

Siz nasıl yapıyorsunuz boşanmış hanımlar ? Nasıl yapıcam ben

Boşanma nedeninden bahsetmemişsiniz, acaba diyorum hamilelik lohusalık, bebek...psikoloji değişiyor hem anne de hem babada. Yeni bir karar mı boşanma kararı. Bir daha düşünseniz. Gerekirse bir süre ayrı yaşasanız

Merhaba kızlar,
2 yıllık evliliğimi noktalama aşamasındayım.dört aylık bebeğim var.Eşim boşansak bile bebeği görmeye evine gelirim diyo çünkü anne sütü alıyo benim de olmam gerek diye sanırım,dışarda da hep beraber vakit geçirmemiz gerekir ve zaten tutacağın ev bana yakın olmalı diyor arada çocuk olduğu sürece Görüşmek zorundayız filan.Ben çok kızgınım ona çocukla arasına girmem ama boşandıktan sonra benimle muhatap Olmasını istemiyorum.Çünkü minik yavrum onun vurdumduymazlığı ve bir takım hataları Yüzünden parçalanmış aile çocuğu olacak ben de yarım kalmış Olacağım.Aslında seviyordum kendisini,zaman geçince öfkem geçer de üzülürsem diye korkuyorum.Görmeyim unutayım gitsin istiyorum.Çocuğum için elbetteki Görüşmek iyi olur ama o kadar iradeli olabilecek miyim bilemiyorum.

Siz nasıl yapıyorsunuz boşanmış hanımlar ? Nasıl yapıcam ben
İstesiğiniz yerden ev tutarsınız. Ona neymiş. Çok istiyorsa kendisi size yakın ev tutsun. Yok mecbursun vs ne biçim laflarmış onlar. Olmazsa annenizle falan oturun. Çocuğu göreceği zaman sadece annenizle muhattap olsun. Siz evde yokken annenizle görsün ve gitsin. İstersen fizan da ev tut. Madem iyi bir eş olamadı iyi bir baba olsun

Siz bosanma konusunda tam karar vermemissiniz. Ben bosandiktan hayli zaman sonra eski esim tekrar evlenmek istedi, bi saniye bile acaba oabilir mi diye düşünmedim yani bu kararlilikta olmadikca bosanmak bana dogru gelmiyor.

Ayrica bosandiktan sonra eski es size tamamen yabanci konumuna geciyor. Oyle yakin oturalim ben gelip cocugu evde goreyim falan olmamali.

Son düzenleme:
Lohusalık ve sonrası zor bir dönem. Özellikle zayıf kişiler için. Bir de zorlaştıran insanlar varsa. Üstelik kocalar zora gelince kadından daha lohusa oluyor
İyi bir kriz yönetimiyle daha iyi olacaktır inşallah. Oturup sakin kafayla bir çözüm düşünün, kimseden beklentiye girmeyin ki hayal kırıklığınız olmasın

18 yaşına kadar muhattap olacaksınız ister istemez
Fakat Ablam hiç karşılaşmak istemedi
Mahkeme nekadar uygun gördüyse o kadar kalıyor yeğenim
Ablam biraz esnek davrandı çocuk etkilenmeyecek şekilde
Fakat oturup konuşmak görüşmek gibi olaylara girmedi
Eşiniz sanırım ayrılmak istemiyor sizden

Çocuğunuz oldupu için belli Sınırlar çerçevesinde Görüşmek zorunda kalacaksınız illa ki.
Şimdiden bunları düşünmeyin.

Lohusalık ve sonrası zor bir dönem. Özellikle zayıf kişiler için. Bir de zorlaştıran insanlar varsa. Üstelik kocalar zora gelince kadından daha lohusa oluyor
İyi bir kriz yönetimiyle daha iyi olacaktır inşallah. Oturup sakin kafayla bir çözüm düşünün, kimseden beklentiye girmeyin ki hayal kırıklığınız olmasın
Lohusalık zor olmayacakken zor hale getirdi,sütün yok çocuk aç cümleleri Ateşli kavgalara sebep oldu mesela.Ama bunlar unutulurdu,esas kırgınlığım aldatıldığıma dair bazı işaretler ve cinsel uzaklığı ilgisizliği.Kim olursa olsun ayrılık olayları bana hep zor gelmiştir bunu bir süreç olarak düşünüp atlatmaya çalışacağım

Çocuk var ise görüşmek zorundasınız. Çocuğunuz anne babaya birlikte ihtiyacı var. Bunun ilerisini de düşünün Doğum günü, yıl sonu gösterisi, karne günü vs çocuklar için önemli günler neden yıllar sonra dönüp baktığında hep bir yanı eksik olsun? Hem sadece o da değil ileride çocuk büyüyünce siz nasılsa iletişimde değilsiniz diye size der babama gidiyorum babaya der anneme gidiyorum Allah korusun nerde napıyor ruhunuz duymaz. Her ne sebeple boşanırsanız boşanın o kişi sizin çocuğunuzun babası, eşlik vasfının bitmiş olması babalığının da bittiği anlamına gelmiyor

Lohusalık zor olmayacakken zor hale getirdi,sütün yok çocuk aç cümleleri Ateşli kavgalara sebep oldu mesela.Ama bunlar unutulurdu,esas kırgınlığım aldatıldığıma dair bazı işaretler ve cinsel uzaklığı ilgisizliği.Kim olursa olsun ayrılık olayları bana hep zor gelmiştir bunu bir süreç olarak düşünüp atlatmaya çalışacağım
Anlattığınız şeyleri birçok lohusa yaşıyor, o yüzden acele etmeyin diyorum. O ilk sene kavgalar, boşanmaya yeltenmeler, isteksizlik, soğukluk, uzaklaşma oluyor.
Çocuğun hasta olması, aç olması, zayıf olması hep söylenir. Lohusa intikam timi gibi.

Back
X