Boşandığınız eşinizle görüşüyor musunuz ?

Birazcık bekleyin
Evliliğimin 7. Yılında çocuk sahibi olduk. O zamana kadar mükemmel çifttik diyebilirim. Hamilelik ve doğum sonrası (3 ay oldu) ben eşime sinir oluyorum. Uzaklaştık zaten. Konuşacak bişeyimiz kalmamış gibi. Adamın beni sevmediğini düşünüyorum. Cinsel hayata girmiyorum bile...
Biraz evliliğinize zaman tanıyın çok büyük problemleriniz yoksa

Birazcık bekleyin
Evliliğimin 7. Yılında çocuk sahibi olduk. O zamana kadar mükemmel çifttik diyebilirim. Hamilelik ve doğum sonrası (3 ay oldu) ben eşime sinir oluyorum. Uzaklaştık zaten. Konuşacak bişeyimiz kalmamış gibi. Adamın beni sevmediğini düşünüyorum. Cinsel hayata girmiyorum bile...
Biraz evliliğinize zaman tanıyın çok büyük problemleriniz yoksa
biz mükemmel çift değildik ama Hamilrlikten itibaren giderek inceldi kopma noktasına geldi Aramızdaki bağ

Hanımlar dün akşam protokolü gösterdim.Nafaka konusunda kararsızım dedim ,bedavaya geliyo boşsnms işi diye mi keyifle tv izliyorsun çocuğunu göremeyeceksin hiç mi üzülüyorsun ? o zaman imzalanıyorum çekişmeli olsun eşyalar bölünsün dedi kızarak.çocuğu da neden göremiyormuşım dedi her iş çıkışı gelip yarım saat görmek isterim dedi olmaz dedim iyice sinirlendi.Tartışma uzadı ta eskiler açıldı ve her zamanki gibi hatalarını yüzüne vurmama katlanmak istemeyip kestirip Attı tmm ne istiyorsan yap ben onaylıyorum dedi odaya da gelmiyorum artık burda yatıcam deyip salonda uyudu.Aldatma konusunu inkar ediyo Cinsellik konusunda da istemiyorum zorla mı dedi.Her Lafı ayrı kırıyo üzüyo.Bu noktaya geldiğimize inanamıyorum.

Hanımlar dün akşam protokolü gösterdim.Nafaka konusunda kararsızım dedim ,bedavaya geliyo boşsnms işi diye mi keyifle tv izliyorsun çocuğunu göremeyeceksin hiç mi üzülüyorsun ? o zaman imzalanıyorum çekişmeli olsun eşyalar bölünsün dedi kızarak.çocuğu da neden göremiyormuşım dedi her iş çıkışı gelip yarım saat görmek isterim dedi olmaz dedim iyice sinirlendi.Tartışma uzadı ta eskiler açıldı ve her zamanki gibi hatalarını yüzüne vurmama katlanmak istemeyip kestirip Attı tmm ne istiyorsan yap ben onaylıyorum dedi odaya da gelmiyorum artık burda yatıcam deyip salonda uyudu.Aldatma konusunu inkar ediyo Cinsellik konusunda da istemiyorum zorla mı dedi.Her Lafı ayrı kırıyo üzüyo.Bu noktaya geldiğimize inanamıyorum.
istemiyorsa ve aldatıyorsa boşanın sizi istemeyip başkasını istiyorsa hayır gelmez zaten

Çocuğunuz şimdi kaç Yaşında,çok etkileniyor mu bu durumdan ?Baba bilmeden ayrılmak daha mi avantaj çocuk için
10 yasinda
Hayir etkilenmiyor.baba bilmeden diye birsey yok tabi babasini biliyor elbette.yasi kac olursa olsun cocuktan hic 1 sey saklamamak lazim
Elbette ki o senin baban fakat biz anlasamadik ve birlikte yasayamadik ayrildik diye bildi.
Benim gorusmem icinse hic 1 sebep yok
Ben babasi ile aile gibi yemege gitsem benim cocugum farkli düşünebilirdi.
Ki yuzunu gormek istesem zaten bosanmazdim.
Ustelik 1 yildir yeniden evliyim ve kizimla gayet muhteşem bir iliskimiz hayatimiz var.babasi almak isterse gelip aliyor ve getiriyor.bebekliğinde bu iletisimi anneanne kuruyordu alacagi zaman anneme giderdim.

Türkiye'de ne pek çok kadının, ne de erkeğin ayrılık kelimesinin ne anlama geldiğini tam olarak bilmediğini düşünüyorum.Ayrılmak kişiyi tamamen hayatından çıkarmak anlamına gelir aslında.Ayrılığı az isteyen taraf genellikle çocuğu diğerinin hayatı üzerindeki tahakkümü sürdürmek için kullanıyor.

Bir tarafın yeni hayat kurmasını hazmedemiyor.Hala yaşam tarzına, hayatında olanlara her şeye karışabilmek istiyor.Karışamazsın denildiğinde de cevap hazır "bizim çocuklarımız var, yoksa umurumda bile değilsin". Elbetteki gerçeğin bu olmadığını hepimiz biliyoruz aslında. Bu sebeplerden ben görüşülmemesi taraftarıyım açıkçası.Ben olsaydım sanırım hiçbir şekilde görüşmemeye çalışırdım ki hayatıma bakabileyim.Geçmişi arkamdan sürükleyip durmanın anlamı yok.Tek bir hayatım var, sırf biriyle daha önce evlendim diye hayatımın bitmesini kabullenmezdim.

10 yasinda
Hayir etkilenmiyor.baba bilmeden diye birsey yok tabi babasini biliyor elbette.yasi kac olursa olsun cocuktan hic 1 sey saklamamak lazim
Elbette ki o senin baban fakat biz anlasamadik ve birlikte yasayamadik ayrildik diye bildi.
Ustelik 1 yildir yeniden evliyim ve kizimla gayet muhteşem bir iliskimiz hayatimiz var.babasi almak isterse gelip aliyor ve getiriyor.bebekliğinde bu iletisimi anneanne kuruyordu alacagi zaman anneme giderdim.
Ayrılma şeklinizi çok doğru buldum açıkçası.Ben sizin kızınızın çoğu çocuktan şanslı olduğunu düşünüyorum.Yemeğe gidip, sinemaya giden, sık sık anne baba bir araya gelen çocukların uzun süre anne babanın birleşeceği düşüncesine saplanıp defalarca kırıldığını düşünüyorum.Sınırları ve mesafeyi kendi kafasında oturtamayan yetişkinlere dönüşme ihtimalleri var.

Ayrılma şeklinizi çok doğru buldum açıkçası.Ben sizin kızınızın çoğu çocuktan şanslı olduğunu düşünüyorum.Yemeğe gidip, sinemaya giden, sık sık anne baba bir araya gelen çocukların uzun süre anne babanın birleşeceği düşüncesine saplanıp defalarca kırıldığını düşünüyorum.Sınırları ve mesafeyi kendi kafasında oturtamayan yetişkinlere dönüşme ihtimalleri var.
Kesinlikle minik dunyasinda imkansiz birseyin hayalini kurmasina imkan tanimadim.
Cogu ayrilan ciftin cocugu esneklik buldugu an yonlendirme bile yapmaya çalışıyor hadi sinemaya goturun beni ikiniz vs gibi.
Benim kizim 1 yasindan itibaren annem babam ayri ben annemle yasiyorum babam beni almak isterse annem itiraz etmez anneannem kapidan verir aksamda kapıdan alir diye ogrendigi icin farkli talep hayal icine giremedi.
Kurallari ben koydum yani.cocuga soz hakki vermek gibi birsey olamaz.
Simdi dunyanin en mutlu en heyecanli en nazik ve kendini ifade edebilen cocuklarindan birisi.
Bosanmalar hayatin sonu gibi cocuklar arada yok olacakmis gibi dusunenler icin yazdim bunuda.
Anne mutlu kararli ise cocuk mutlu ve saglikli ruh halinde yetisiyor.

Merhaba kızlar,
2 yıllık evliliğimi noktalama aşamasındayım.dört aylık bebeğim var.Eşim boşansak bile bebeği görmeye evine gelirim diyo çünkü anne sütü alıyo benim de olmam gerek diye sanırım,dışarda da hep beraber vakit geçirmemiz gerekir ve zaten tutacağın ev bana yakın olmalı diyor arada çocuk olduğu sürece Görüşmek zorundayız filan.Ben çok kızgınım ona çocukla arasına girmem ama boşandıktan sonra benimle muhatap Olmasını istemiyorum.Çünkü minik yavrum onun vurdumduymazlığı ve bir takım hataları Yüzünden parçalanmış aile çocuğu olacak ben de yarım kalmış Olacağım.Aslında seviyordum kendisini,zaman geçince öfkem geçer de üzülürsem diye korkuyorum.Görmeyim unutayım gitsin istiyorum.Çocuğum için elbetteki Görüşmek iyi olur ama o kadar iradeli olabilecek miyim bilemiyorum.

Siz nasıl yapıyorsunuz boşanmış hanımlar ? Nasıl yapıcam ben
Seviyorsan boşanma yazık o bebeğe...hayattayken anası babası öksüz yetim gibi büyümesin

Kesinlikle minik dunyasinda imkansiz birseyin hayalini kurmasina imkan tanimadim.
Cogu ayrilan ciftin cocugu esneklik buldugu an yonlendirme bile yapmaya çalışıyor hadi sinemaya goturun beni ikiniz vs gibi.
Benim kizim 1 yasindan itibaren annem babam ayri ben annemle yasiyorum babam beni almak isterse annem itiraz etmez anneannem kapidan verir aksamda kapıdan alir diye ogrendigi icin farkli talep hayal icine giremedi.
Kurallari ben koydum yani.cocuga soz hakki vermek gibi birsey olamaz.
Simdi dunyanin en mutlu en heyecanli en nazik ve kendini ifade edebilen cocuklarindan birisi.
Bosanmalar hayatin sonu gibi cocuklar arada yok olacakmis gibi dusunenler icin yazdim bunuda.
Anne mutlu kararli ise cocuk mutlu ve saglikli ruh halinde yetisiyor.
Boşanmayı önce yetişkinlerin normalleştirebilmesi lazım sizin yaptığınız gibi.Anne ya da baba normalleştirmezse çocuk elbetteki çok garip bir yaşantının içinde olduğunu sanır.Çocuklar yetişkinlerden daha uyumludurlar, yeterki gereksiz şeyleri dramatize etmeyi öğretmeyelim.Arebesk çocuklar yetiştirmek çocuğun kendisine zarar.Dediğim gibi olması gerekeni yapmışsınız, çocuğunuz gerçekten şanslı, sürekli ben parçalanmış aile çocuğuyum psikolojisinde olup hayatında kendine engel olacak bir bakış açısı yok.

10 yasinda
Yüzünü görmek istesem ben de boşanmayı düşünmezdim,Katılıyorum

Bu şekilde görüşmek istemiyorsanız yalnız görüşmeyin.Eğer bebeğe bakmak için geliyorsa yanınızda mutlaka güvendiğiniz başka biri de olsun böylece kendinizi daha rahat hissedersiniz.

Bu şekilde görüşmek istemiyorsanız yalnız görüşmeyin.Eğer bebeğe bakmak için geliyorsa yanınızda mutlaka güvendiğiniz başka biri de olsun böylece kendinizi daha rahat hissedersiniz.
Kimsem yok Yaşadığım Şehirde.Yok öyle korkulacak bişey yok da onun hayatımda yer kaplamasını istemiyorum boşanınca hiç Grek yok ondan istemiyorum eve gelmesini

Bizim oturup konuşmalarımız malesef tartışmaya dönüyor.ona Hatalı olduğunu düşündüğüm şeyleri sıralıyorum beni anlasım dşye ama o beni devamlı suçluyorsun deyip susturuyor beni.biz hiç kritik yapamadık o Yüzden.
Evlendiğimden beri bi defa bile kolunu omzuma atmış değil,elimi kendiliğinden tutmuş ya da beni kendiliğinden öpmüş değildir.Aksine evlendiğimiz günün ertesi de başladı kaldıramayacağım laflar etmeye ve ben de zamanla uzaklaştım.Hamilelikten sobra değiştin diyorum hayır biz hep aynıydık senle içli Dışlı değildim hiçbir zaman diyor yangına körükle gidiyor.Vurdumduymaz.Dün akşam bile önüne protokol koydum ve Devamında her zamanki gibi uzanmış tv izledi Güldü çayını içti.Hiçbir anlam ifade etmiyor benim gidecek olmam.Şu iki yılda hiç güzel anı hatırlamıyorum,bol bol kavgalar Hatırlıyorum.Aramızdski en büyük problem iletişim sorunu.36 Yaşında Evlenip 38 Yaşında boşanacak olmak çok üzüyor beni ama artık yapacsk bişey yok malesef.Sevgisi yok saygısı yok cinsellik de istemiyor ve kendisi kabul etmese de aldatma işaretleri gördüm kaç defa.Hakkımızda Hayırlısı
Amin. Zaten anlamam böyle yapacaksanız elalemin kızının günahına niye girersiniz.

Eger bunu basarabilecek birisiyse görüsmek önemli aslinda. Yani siddet yoksa ki bizde siddet yoksa bosanma neredeyse imkansiz sanirim, ben gorüsülmesi taraftarıyım. Ama bunu yuz goz olmadan yapmak lazim bunun icin de sure gerekli. Yarin okulda sorunu olacak, aktiviteleri olacak, vs bu krizleri atlatmak ve cocuga guvenli ortam sunmak önemli. Minimum iletisim sart. Cocugun anne ve babayi birlikte görmesi cok önemli. Ne olur bu mesela alırken bırakırken dısarda bulusulur, cocuk buyukse yemek saatlerine denk getirilir bu ve birlikte yemek yenilir sohbet edilir maks 1 saat. Bunu da cocugunuz icin yapin cunku ergenlikte ve okulda birlikte hareket etmeniz gereken durumla olacak asagi yukari ayni otoriteyi kurmak onemli. Bu yasak, bu yapılacak, bu ogrenilecek, buraya gidilecek.. anne icin de baba icin de stabil kurallar onemli. Sizin duygusal durumun da önemli tabi ama en fazla 6 aydan sonra saglıkli bir iletisim sekli gelistirilmeli. Sonra gorüyoruz icra memurlarıyla yaka paca cekilen cocuklar, feryat figan insanlar. Hic hos degil.

Back
X