Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Davadan sonra istinafa gitmeyeceğine dair belge imzalaması lazım, onunla birlikte karar kesinleşiyor. Yoksa vazgeçtim diyip istinafta kararı bozdurabilir. Avukatınızın bilmesi lazım.İstinaf için birşey imzalamadik bnde imzalamadim avukatım dün gelin konuşalım inzalamaniz gereken evraklar var dedi o kadar
Zaman siniri koymak doğru mu yoksa aralarındaki iletişimi olumsuz mu etkilerim diye düşünüyorum bir diğeri çalışıyorum sadece akşam görüşebilir ama wp den görüntülü arıyor inanılmaz yüksek bir sesle konuşuyor ailem duysun ister nispet yapar gibi aileminde tepkisinin farkındayım çok araftayim
Tüm.hissettikleriniz normal.evlenmek kadar ayrilmak da normal.soyadin neden değişti diye soran in niyeti iyi değildir.ben şahsen farketsem de sormuyorum kimseye.babamin soyadı benim için daha onurlu deyip gec kardeşim.Birde anlamsız bir gerginlik ve sinir var üstümde bastırmaya çalıştıkça bni ele geçiren , açıkçası ailemle vakit geçiriyorum sizdeki gibi ama adını koyamadigim bir hal var üstümde , soyadın neden değişti sorusunu ne zaman duyucam ne diyecegim diye şimdiden geriliyorum normal mi bunlar bilmiyorum
Kulaklık taktırın kızınıza konuşurken kulaklıktan istedikleri gibi konuşsunlarZaman siniri koymak doğru mu yoksa aralarındaki iletişimi olumsuz mu etkilerim diye düşünüyorum bir diğeri çalışıyorum sadece akşam görüşebilir ama wp den görüntülü arıyor inanılmaz yüksek bir sesle konuşuyor ailem duysun ister nispet yapar gibi aileminde tepkisinin farkındayım çok araftayim
Telefonun sesini kısZaman siniri koymak doğru mu yoksa aralarındaki iletişimi olumsuz mu etkilerim diye düşünüyorum bir diğeri çalışıyorum sadece akşam görüşebilir ama wp den görüntülü arıyor inanılmaz yüksek bir sesle konuşuyor ailem duysun ister nispet yapar gibi aileminde tepkisinin farkındayım çok araftayim
Yaşadığım şeyi anlatamam yolun ortasında sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım kndimi o kadar suçlu hissetmiştim ki anlatamam
Sadece okul idaresi değil öğrencilerde soracaktır bn bir süre daha aynı soyadini kullanmayı bile düşünüyorum en azından bu okuldaki görevim sonlanana dekTüm.hissettikleriniz normal.evlenmek kadar ayrilmak da normal.soyadin neden değişti diye soran in niyeti iyi değildir.ben şahsen farketsem de sormuyorum kimseye.babamin soyadı benim için daha onurlu deyip gec kardeşim.
Evet bnde açıkçası bunu düşünüyorum sanki iletişimi yaz tatilleri ile sınırlı kalacak hatta o bile olmayacak gibi hissediyorum ,ama o 7 yaşından sonra tekrar dava açacağını söylüyorAnlattıklarınıza bakılırsa aradaki bağ gittikçe kopacak zaten, kızınız da bir süre sonra durumun farkına varacaktır, ilgisizliğinin.
Evladınızın hasar görmesini istemiyorsunuz bir anne olarak haklısınız ama kendinizden bu kadar vermeyin bence, siz de evladınız da zor olsa da yeni düzene alışacaksınız, hatta ne kadar az muhattap olunursa o kadar kolay alışılır belki de, o yüzden sizin extra görüştürme çabalarınız bir yere varmaz zaten, babanın yapmadıklarının bedelini kendinize ödetmeyin. Görmek isteyen gelir görür, konuşmak isteyen çocuğunun psikolojisini düşünen annen annen diye abuk sabuk sorular sormaz.
Bu iletişimi devam ettirme çabanız ( gereğinden fazlası) kar mı zarar mı düşünmek lazım.
Daha öncekinden farklı ise davranisi malesef insan böyle hissediyor , ailem noktasına gelirsek gorusmesinden rahatsız değiller ki bence süreç düşünülünce hala çok iyimserler bu son davranışları göze batarcasina olunca bende hak veriyorum ailemeAilenizin bu konuda tepki vereceği bir şey yok.
O çocuğun babası.
Diğer odada konuşmasını sağlayın.
Yaptığı şeyleri de nisbet olarak algılamayın. O şekilde algılayıp durmak ancak sinirlerinizi yıpratır.
Keisnikle öyle... Ve lütfen artık daha fazla onun sorumluluğunu alma.. Cocuk ile arasını o ayarlasın iyi veya köfü... Sen lütfen kızın için iyi bi baba yaratmaya çalışma tüm çıplaklığı ile kızın görsün anlasın.Evet aynn oyle sanırım hala istedikleri zaman ulasabildikleri her kötülüklerini sindiren onları her halleri ile çekip çeviren kadının gittiğini maymunun gözünü açtığını unutuyorlar
Daha öncekinden farklı ise davranisi malesef insan böyle hissediyor , ailem noktasına gelirsek gorusmesinden rahatsız değiller ki bence süreç düşünülünce hala çok iyimserler bu son davranışları göze batarcasina olunca bende hak veriyorum aileme
İnanın o bunu fark etmiyor bile zaten bu yüzden daha da sesi yükseliyor ve kahkahaları saygısızca artıyor sanırım bir süre sonra bırakacak ama bn bu süreci yönetme noktasında kendimi sınıfta kalmış gibi hissediyorum.hayatta bazen edinilmiş tecrübeler size ışık olabiliyor ben taşa takılmadan taşa takilmislardan yol ve iz öğrenmek istiyorum yorumunuz ve alakanız için yak ederimBelki dediğiniz gibi gerçekten nibettir amacı ama onun amacına ulaşamaması için rahatsız olmamaya gayret edin. Siz ne kadar rahat davranır, kendinizi germezseniz o gerilecek böyle düşünün.