Tmm 1 ay kadar sürer tahmini heralde sizin okadar mi sürdü1 ayı bulabilir. Mahkeme nüfus müdürlüğüne bildiriyor. E devletten ara ara nüfus müdürlüğüne bak. Nüfus Kayıt örneğine.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm 1 ay kadar sürer tahmini heralde sizin okadar mi sürdü1 ayı bulabilir. Mahkeme nüfus müdürlüğüne bildiriyor. E devletten ara ara nüfus müdürlüğüne bak. Nüfus Kayıt örneğine.
Ciddimisiniz hic bir sekilde degismiyomu yani2 ay . Bazı evraklarda ise hiç değişmiyor
Dilekçeyi teslim ettiğiniz görevliye sorarsanız daha iyi olur. Her ilin yoğunluğu farklıdır.Tmm 1 ay kadar sürer tahmini heralde sizin okadar mi sürdü
Peki teşekkürlerDilekçeyi teslim ettiğiniz görevliye sorarsanız daha iyi olur. Her ilin yoğunluğu farklıdır.
Malesef bu lânet gibi birşeyCiddimisiniz hic bir sekilde degismiyomu yani
Sizin geç değişti ozaman benim çalıştığım kuruma haber vermem gerekiyo ozman kendiliğinden değişmezmiMalesef bu lânet gibi birşey
Ben 2.evlılıgımı yaptım 2 yılı gecti.bazen devlet kurumlarında bile soyısmım eskisi gorunuyor. Hatta kızlık soyısmımı gec ilk evlılık teki soyısmımın bile gozuktugu yerler var. Sızın bildirmeniz lazım. Hakkınızda hayırlısı.
Karar yazıldı ve yaklaşık bi hafta sonra yeni kimliğimi aldım. Kuzenimde aynı şekil zaten otomatik değişiyor heryerde soyismi şu an, benim öyle oldu
2 ay . Bazı evraklarda ise hiç değişmiyor
Hiç değişmeyen evraklar neler ?
Bunlar değişebilir... Arkadas demiş ki "Bazı yerlerde hiç değişmiyor. "Benim bazı hastane randevularim da çıkıyor yada eskiden üstümde dükkan vardı evli iken hala evrakların da çıkıyor, vergi dairesinde çıkıyor maalesef
Ben de süreç çok ama çok uzadı ama maalesefBunlar değişebilir... Arkadas demiş ki "Bazı yerlerde hiç değişmiyor. "
Yoo her yerde istersen değiştirebilirsin. Her yer otomatik değişmiyor, Manuel değiştirmek basvuru yapmak gerekiyor. 3 3gunlukdunyaSeytanolabilirim
Neden?Ben de süreç çok ama çok uzadı ama maalesef
Bunlar değişebilir... Arkadas demiş ki "Bazı yerlerde hiç değişmiyor. "
Yoo her yerde istersen değiştirebilirsin. Her yer otomatik değişmiyor, Manuel değiştirmek basvuru yapmak gerekiyor. 3 3gunlukdunyaSeytanolabilirim
Hangileri değişmedi ise otormatik...edevlet üzerinden güncellenenler hariç diğerleri...Faturalar ve banka dışında nerelere başvuru ile değiştirtiliyor