Size başka bir açıdan cevap vermek istiyorum. Özellikle toplumuzda gerçekten mutlu olan ve mutlu da sürdürecek olan evliliğini o kadar az çift var ki! Geçim sıkıntısı, aileler, çocukların sorumluluğu, doyumsuz bir döneme denk gelmiş olmak vs. Size kocasını vs övenler olacaktır hiiiç sallamayın devir gösteriş devri olmuş birebir tanıdığım birbirini yiyen çiftleri sosyal medyada bir görün

ya da göz yuman kadınlar var çoğunlukla adam kadını zerre sevmiyor siz dışardan görüp hissediyorsunuz kadın kocam da kocam diyor. Siz onların cesaret edemeyeceği bir şeyi yapmış cesur bir kadınsınız bu onların canını sıkıyor.
Geçen gün seansta terapistime evliliğimin çok kötü gittiğini kendimi başarısız hissettiğimi söylediğimde bana 33 yıllık tecrübeme dayanarak söylüyorum ki birçok evlilik kağıt üzerinde evlilik o nedenle kendini çok garip bir yerde görme çok yaygın bu yaşadığın his dedi. Uzun zamandır boşanmayı düşünüp taşınan biri olarak söyleyeyim siz mutsuzluğa hayır demiş birisiniz. Kendi korkularını bastırmak için sizi üzen herkesi hayatınızdan çıkarın. Bunu yapan herkes acınası bunu da unutmayın