Boşandıktan sonra hayat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kiraze92

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2018
201
158
103
33
Herkese merhaba evliliğimin başından beri düşündüğüm boşanmaya 4 yıl sonra nihayet karar verebildim. Tabi bu süreçte eşime yaptığım yatırımlar(iş sahibi mevki sahibi oldu sayemde) onun yanına kaldı. Sizlere sormak istediğim çocuğum yok boşanıyorum ve 30 yaşındayım. Ekonomik özgürlüğüm var öğretmenim. Bundan sonra ki hayat beni çok korkutuyor. Ya hiç evlenemez yuva kuramazsam ya hiç anne olamazsam diye. Sonuçta hiç evlenmemiş bir genç kızla benim karşıma çıkacak imkanlar aynı olmayacaktır. Aranızda çocugu yokken benim yaşlarımda boşanmış ve sonrasında mutlu bir yuva kurabilen var mı?

Teyzem 10 yıldan fazla evli kalıp boşandı.
mutsuz bir evlilikti çocukta yoktu.
aradan 5 yıl sonra yani 37 yaşında felan tekrar evlendi. Aşırı mutlu iki tarafta ne istediğini biliyor olgun insanlar.
demem o ki,boşanmış olmak sizi geriye götürmez.
çana mutsuz bir ortamda yıllarınızı harcamak sizi geri götürür..

Bilemezsin ki gelecek ne sunucak bizlere daha mutlu olman için kötü bir şey yaşaman gerekirdi ve yaşadın dimi

Allah büyük. İnşallah hakkınzda hayırlısı olur. Neden boşanıyorsnz hic düzelme şansı yokmu
Yoksa kendisi bilir işiniz var gerisi kolay

Bilemezsin ki gelecek ne sunucak bizlere daha mutlu olman için kötü bir şey yaşaman gerekirdi ve yaşadın dimi
Hayatımın son 6 yılı o kadar zor ve acıyla geçti ki babamı kaybettim iğrenç bir evlilik yaptım. Tek yaşadım bir süre beyefendiyi okumaya yolladığım için... Aaah ah ne siz sorun ne ben söyleyeyim 6 yılda 30 sene yaşlandım.

Herkese merhaba evliliğimin başından beri düşündüğüm boşanmaya 4 yıl sonra nihayet karar verebildim. Tabi bu süreçte eşime yaptığım yatırımlar(iş sahibi mevki sahibi oldu sayemde) onun yanına kaldı. Sizlere sormak istediğim çocuğum yok boşanıyorum ve 30 yaşındayım. Ekonomik özgürlüğüm var öğretmenim. Bundan sonra ki hayat beni çok korkutuyor. Ya hiç evlenemez yuva kuramazsam ya hiç anne olamazsam diye. Sonuçta hiç evlenmemiş bir genç kızla benim karşıma çıkacak imkanlar aynı olmayacaktır. Aranızda çocugu yokken benim yaşlarımda boşanmış ve sonrasında mutlu bir yuva kurabilen var mı?
Mutsuzsan boşan ve bende o yaşlarda boşandım gayet mutluyum inan bana talipte çok biraz duruşuna bağlı ne kadar evlilikten kaçarsan peşinde oluyolar galiba 😂

Hayatımın son 6 yılı o kadar zor ve acıyla geçti ki babamı kaybettim iğrenç bir evlilik yaptım. Tek yaşadım bir süre beyefendiyi okumaya yolladığım için... Aaah ah ne siz sorun ne ben söyleyeyim 6 yılda 30 sene yaşlandım.
Ben de boşanma aşamasındayim. Karşı taraf önce anlasmaliya tamam dedi. Sonra vazgeçip çekişmeliye çevirip bir de benden tazminat istiyor. Üstelik kusur onda. Beni aldattı. Rabbim yardimciniz olsun. En önemli aşama olan boşanmayı halletmişsiniz. Korku panik ve düşünmeye vakit harcamayın derim. Anı yaşayın ve hep şukredin

Kuzenim 1.5 yil evli kaldi ve ayrıldı.Ciddi bunalim ve uzunca yas sürecinden sonra toparlandı.Görücü usulü tarzi biriyle tanıştı.Suan evli 2 çocuğu var ve hamile.Geriye dönüp bakınca iyi ki boşanmisim simdi ki esimle birlikteyim diyor.Tek pişmanlığı ayrıldıktan sonra kendini o derece üzmesi.
Sizde bosanmak konusunda kararliysaniz gelecege umutlu,olumlu bakin ki hayat sizi hirpalamak yerine kucaklasin.

Hayatının 6 yılını asla değmeyecek bir adamla geçirmiş ve sonrasında 3 cocukla bosanmıs 33 yasını bıtırmıs ve karıyerlı bırı olarak soyluyorum kı arkana bıle bakma! Hayat cok kısa ve ayıyı dayı yapmakla emek harcadıgına degmez. Iyı kı bosanmısım cok mutluyum kendım ıcın yaptıgım en guzel, anlamlı ve yerınde bır karar oldu. Ben 3cocukla bosandıysam sende yaparsın, 30yas ne ki millet 40ından sonra evlenıp anne oluyor

Merhaba,
26 yaşındayım yaklaşık 1 ay önce boşandım. Evliyken hayatta olduğumu bile hissetmiyordum çok mutsuzdum. Benim de acaba yuva kurabilir miyim gibi düşüncelerim vardı boşanmadan önce. Ancak şimdi kurmasam da olur diyebilirim. Çünkü o mutsuzlukla yaşamaktansa yalnız yaşamak daha tercih edilebilir bir durum. Ayrıca devir artık değişti. Evlenmemiş genç kız muhabbetleri geride kaldı. Bence hiç şüphe etmeden eğer evliliğinizde mutsuzsanız boşanın gitsin.

Ders olsun, kendinize eş seçin bundan sonra; çocuk büyütmek istiyorsanız yaparsınız bir tane büyütürsünüz. Koca bebek gereksiz. Elalemin büyütemediği koca bebekler ile uğraşacağınıza, kendi bebenizle uğraşırsınız. Missss.

En azından mesleğin var çalışıyorsun ekonomik özgürlüğün var .Sonrasının korkularını yaşama olan olmuş işler bu hale gelmiş.Yaşında gayet genç illaki karşına iyi birileri çıkacaktır .Boşandıktan sonra zaten insanın kendine gelmesi zaman alıyor .Şu an ikinci evlilikle alakalı düşüncelere veya korkulara girme .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X