boşandıktan sonra nasıl ayaga kalktınız

mub

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
349
5
296
Diğer
kızlar allahın selamı üzerlerinize olsun öncelikle..mutsuz bi evliliğim vardı daha önce bi sürü konu açmıştım.
1 yıl önce başka bi ile atandım bir yıldır ayrıyız 2 ay öncesine kadar herşey normaldı arıyodu sevdiğiniz öylüyodu
sonra nisanda yanıma geldi 1 hafta sonra döndü ve döndüğünde bişe oldu beni hiç aramamaya başladı ben aradığımda cevap vermemeye konuşmayı işim var deip hemen sonlandırmaya başladı eşdurumu dönemim geldi ve bana seni şimdi yanımda istemiyorum ama yarın isteyebilirm dedi:53:ben 1 yıldır bunu bekliyordum o zaman boşanalım dedim sen istiyosan olur dedi:53:
aradan 15 gün geçti hiç aramadı beni herkes dediki git anına gitte sor dedi neymiş neyse yıllık izin aldım gittim
derdin ne dedim onu çok arıyomuşum çok sıkmışım bunalmış bu yüzden aramamış yeminler etti seni aldatmadım diye
neyse 4 gün sonra döndüm eş durumu begesini istedim tamam bakarız yarın öbür gün sonra diye die geçiştirdi dün aradım
annesi açtı uuyo dedi ( annesi ve kardeşiylekalıo ) sonra defalarca aramama rağmen ne açtı nede geridöndü
bende mesaj yazıdım belki başıma belki başıma bi iş geldi belki öldüm belki darda kaldım
hiç mimerak etmedin ? bellki beni istemiyosun eş durumu belgesini göndermekten kaçıyosun istemiyorum dedim işinide o belgeide senin olsun dedimve mesjı akşam yolladım bana dönmedidönmesini de beklemiorum bu evliliğide aşkıda kafamdada yüreğimdede bitirdim ben
manevi destek olun bana ben boşanmak istiyorum biiti benm için artık bu evlilik 20 yaşındayım...

senın konularını biliyorum bunun böyle olacağı çok belliydi bu adam sana hiç aşık değildi ama sen hala bu aşk bitti diyorsun aşk olduğunu nasıl düşündün ki zaten

en başından beri istemeyrek yapılmış bir evlilikti zorlaya zorlaya iki sene dayandın bakalım sonunuz nasıl olacak hayırlısı olsun ama bu adam senı ıstemıyor daha fazla zorlayıp kendini değersizleştirme naçizane tavsiyem.

o adam da nasıl bir bireyse! annesi istediği için senle evlendi en baştanda senı beğenmemişti yok boyu kısa yok biilmem ne diye diye seni harcadı şimdide istemiyor..yazıklar olsun.

ama birşey daha söyleyim kocan o belgeyi göndersin sen yıne boşanmazsın. boşanmak senın için ölüm gibi herhalde. bence artık güçlü ol ve kararının arkasında dur

henüz 20 yaşındasın hayatının baharındasın, kendini harcatma, kocaman hemşiresin hayatta ikinci bir şans her zaman vardır.
seın evliliğinde zaten ayağa kalkılacak bir durum yok sen zaten 1 yıldır boşanmış gibi bir hayatın provasını yaptın pek bir şey değişmeyecek hayatında.

ileride belkide doğru dürüst bir adam çıkacak karşına tek fark bu olur.

Son düzenleme:
20 yasinda hayatina bunlari sigdirmissin
ne kadar gencsin
yasitlarin gibi gez eglen flört yasa
bundan sonra gözünün önüne bak

boşanacağına emin misin?

eski konularına bakılırsa, durumun pek istikrar arz etmiyor

senın konularını biliyorum bunun böyle olacağı çok belliydi bu adam sana hiç aşık değildi ama sen hala bu aşk bitti diyorsun aşk olduğunu nasıl düşündün ki zaten

en başından beri istemeyrek yapılmış bir evlilikti zorlaya zorlaya iki sene dayandın bakalım sonunuz nasıl olacak hayırlısı olsun ama bu adam senı ıstemıyor daha fazla zorlayıp kendini değersizleştirme naçizane tavsiyem.

o adam da nasıl bir bireyse! annesi istediği için senle evlendi en baştanda senı beğenmemişti yok boyu kısa yok biilmem ne diye diye seni harcadı şimdide istemiyor..yazıklar olsun.

ama birşey daha söyleyim kocan o belgeyi göndersin sen yıne boşanmazsın. boşanmak senın için ölüm gibi herhalde. bence artık güçlü ol ve kararının arkasında dur

henüz 20 yaşındasın hayatının baharındasın, kendini harcatma, kocaman hemşiresin hayatta ikinci bir şans her zaman vardır.
seın evliliğinde zaten ayağa kalkılacak bir durum yok sen zaten 1 yıldır boşanmış gibi bir hayatın provasını yaptın pek bir şey değişmeyecek hayatında.

ileride belkide doğru dürüst bir adam çıkacak karşına tek fark bu olur.
NE KADAR DA DOĞRU SÖYLEDİN1 yıldır boşanmış gibi bir hayatın provasını yaptın pek bir şey değişmeyecek hayatında. AMA ben boşanmaya kararlıyım biliyomusun belki hayatıma kimse girmeyecek bundan sonra önemli değil zaten bn ayaklarımın üstünde tek başıma duracağım allahın izniyle zaten tek başımaydımda bu sefer belgeli ispatlı tek başımayım tek fark:) toplum ne der benisevmeyen insanlar sevinir diye düşünüodum eskiden haklısınız ama beni sevmenler üzülmesin çünkü eskisinden daha mutludaha güçlüolacağım inş eş durumu belgesine gelince bana gönderirse şayet aldığım gibi geri göndereceğim

Umarım kararının arkasında durur ve boşanırsın.:ssz: Yaşadığın şeyler aşk da evlilik de değildi çünkü.:6:

Back
X