BOŞANDIKTAN SONRA NE ZAMAN UNUTULUR

advan74

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2020
317
128
23
MRB konu açmıştım birkaç sever ama.. şimdi farklı bir yönden konuyu ele almak istiyorum.boşandıktan sonra ağır bir travma geçiriyosun unutamıyorsun ve birçok şeyler yaşıyosun..sevip boşandıktan sonra kaç ay yada kaç sene sonra unutup yeni bir hayat kuruyosunuz.yada kaç sene sonra evlendiniz beni aydınlatırsanız çok sevinirim ..

O sana bagli bence. Hergun dusunursen zor tabi. Her evlilikte guzel gunler olmustur. Niye bosandigini aklina getir. Önüne bak. Ona muhtac degilsin mutlu olmak icin. Gececek bu gunler. Ben oyle yapiyorum en azindan

doğru söylüyosun ama insan elinde olmadanda düşünüyor unutmak zor sanırım peki sen ne zaman yeni hayata merhaba dedin yada hayatına yeni birini alabildinmi zaman geötikten sonra

doğru söylüyosun ama insan elinde olmadanda düşünüyor unutmak zor sanırım peki sen ne zaman yeni hayata merhaba dedin yada hayatına yeni birini alabildinmi zaman geötikten sonra
Benim bosanma hala dvm ediyor. Insallah 2 ay icinde biter. Ona ragmen bi mutluluk var. Kurtuldum resmen. Bosanma bittiginde ucarim heralde :) illaki aklima geliyo beni uzen seyler ama kendimi azarliyorum. :) once kendimizi sevelim. Hayatima yeni biri girermi girmezmi bilmiyorum ama suan sadece kendimi ve kizimi dusunuyorum. Insallah sende hemen unutur hayatina dvm edersin. Elbet gececek bu gunler.

sizinde çok az kalmış kaç sene evli kaldınız bayağa yıpratıcı olmuş sanırım evliliğiniz kurtuldum dediğinize göre.inş güzel günler bizimle olur

öff bayağa uzun sene ben iki, seneye ölüyorum sizin neden bitti çok özel olamayacaksa nasıl bitti çok zor gerçekten

öff bayağa uzun sene ben iki, seneye ölüyorum sizin neden bitti çok özel olamayacaksa nasıl bitti çok zor gerçekten
Benimki cok uzun hikaye malesef. 18 sene dayanmam gerekti. Malesefki 18 sene narsist, yalanci ve daldan dala atlayan bi adamla birlikteydim.

çok zor allh sabırlar versin güven duygusu bir taraftan bir taraftan giden yıllar ciddi alışmak çok zor

çok zor allh sabırlar versin güven duygusu bir taraftan bir taraftan giden yıllar ciddi alışmak çok zor
Tsklerr. Bundan sonrasina odaklandim. Onu allaha havale ettim. Zor ama imkansiz degil. Zaten 18 senem harcadim bundan sonrasina izin vermem. Sende verme.

NASIL GÜçlüsün tebrik ediyorum seni biz böle iki seneye ağlıyorz sen nasıl güzel kararlar vermişsin.. helal olsun

NASIL GÜçlüsün tebrik ediyorum seni biz böle iki seneye ağlıyorz sen nasıl güzel kararlar vermişsin.. helal olsun
2 senene yazik cnm ya. Yeni seylerle ugras. Yeni arkadaslar edin. Kendini sev. Inan gececek. Degermi?

ksinlikle öle tabiki ama işte her konuda ilkin oluyor ne biliyim evlilik farklı bir olaymış o yüzden unutmak zor sanırım

ksinlikle öle tabiki ama işte her konuda ilkin oluyor ne biliyim evlilik farklı bir olaymış o yüzden unutmak zor sanırım
Sen karşındaki insana saygını sevgini fazlasıyla verdiğin için bunu düşünüyor olman çok normal bu da güzel bir Erdem ama onun şçin hayat devam ediyo ise sende öyle yap hayat ummadğın anda çıkarır mucizeleri karşına 🥰

Sen karşındaki insana saygını sevgini fazlasıyla verdiğin için bunu düşünüyor olman çok normal bu da güzel bir Erdem ama onun şçin hayat devam ediyo ise sende öyle yap hayat ummadğın anda çıkarır mucizeleri karşına 🥰
ne güzel dedin gerçekten öle hayat bizede gülsün hep kendimi suçladım ama karşlı taraf hiç suçlamıyorsa benimde artık gerçekleri görmem gerekiyor gerçekten

ne güzel dedin gerçekten öle hayat bizede gülsün hep kendimi suçladım ama karşlı taraf hiç suçlamıyorsa benimde artık gerçekleri görmem gerekiyor gerçekten
Gönlünü ferah tut sen senim Yaptığını herkes yapamaz önemli olan hatalarımızı anlamamamız gerisi takdiri ilahi karşındaki insanda bir gün yastığa başını koyduğunda bişilerin farkına varır belli sen bunu göremezsin ama her insan yaşattığını yaşayacak benim düşüncem bu

Back
X