• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BOŞANDIKTAN SONRA OH İYİ Kİ BOŞANMIŞIM DİYEN VAR

Juvaderm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
2.589
2.346
83
33
Kızlar 2 tane çocuğum var birisi 1.5 yaşında diğeridea henüz 1 aylık bazı şüphelerim olduğunu söylemiştim ve haklı çıktım eşimin eski sekreterinin eşimin arabasını sürerken yanında eşim videoya çekmiş(ıssız bir yolda)ve bunuda kız sosyal medyaya atmış(2 sene önce)bundan 2 ay öncede bu kız eşimi aramış eşimde 3 gün sonra engellemişti ve ben artık dayanamıyorum o videoyu dün gördüm ve eşime dürüst olmasını söyledim ama inkar etti ağlamaktan helak oldum ve kesin boşanmaya karar verdim ama korkularım var 2 çocukla çalışma hayatı (lise mezunuyum) nasıl olacak ailemle görüşmüyorum onlarsız başarabilecek miyim bana bir akıl verin kızlar

Ani karar vermeyin şu anda duygularıniz ve tepkileriniz çok sıcak. ..biraz sogumasini bekleyin...koşa koşa boşanmak için çok vaktiniz olacak ama bu öfkeyle değil. ..Çocuklar çok küçük. ..biraz olayı hazmedip doğru degerlendireyim diye zaman tanıyın kendinize. ..sogukkanli olun zira bir annesiniz öncelikle. ..sonra hala boşanmak istiyorsanız ortamı zemini hazırlayıp ayrilin ama böyle fevri değil. ..

Kızlar 2 tane çocuğum var birisi 1.5 yaşında diğeridea henüz 1 aylık bazı şüphelerim olduğunu söylemiştim ve haklı çıktım eşimin eski sekreterinin eşimin arabasını sürerken yanında eşim videoya çekmiş(ıssız bir yolda)ve bunuda kız sosyal medyaya atmış(2 sene önce)bundan 2 ay öncede bu kız eşimi aramış eşimde 3 gün sonra engellemişti ve ben artık dayanamıyorum o videoyu dün gördüm ve eşime dürüst olmasını söyledim ama inkar etti ağlamaktan helak oldum ve kesin boşanmaya karar verdim ama korkularım var 2 çocukla çalışma hayatı (lise mezunuyum) nasıl olacak ailemle görüşmüyorum onlarsız başarabilecek miyim bana bir akıl verin kızlar
Allah yardımcın olsun arkadaşım.
ben de şuan öfke ile kalkmamanı öneririm.
eşini karşına alıp kesin ve net konuş, söz versin yemin etsin evliliğinizi bir kez daha böyle bir duruma sokmayacağına dair.
bir süre unutmuş ve affetmiş görün, bebişlerin çok ufak, aile ile görüşmüyorsun... bu durumda bırakır boşanırsan çok zorlanırsın. kalbini soğutmaya çalış, şuan mevzu çok sıcak....

unutmuş görün desem de asla unutmayacağını ve affetmeyeceğini biliyorum, sadece şartlarını hazırla. kenara para koymaya çalış, biraz birikim yapmayı dene. çok zor biliyorum ama aksi takdirde çok zorlanırsın. tek başına bu taşın altına elini sokma derim...

Ben iyi ki boşanmışım diyenlerdenim. :halay:

ama benim boşanma nedenlerim sizinkinden çok başkaydı.

sizin için şu durumda hemen boşanın asla diyemem. 2 ufak bebek var.

bence biraz daha bekleyin. en azından koca ne yapacak gidişata bir bakın derim.

maddi gücünüz yoksa eğer 2 ufak bebekle ayakta kalmak maalesef çok zor olur.

Çünkü boşandığınızda muhtemelen çalışmak zorunda kalacaksınız, ve çok zor olur.

Biraz bekleyin derim bende. İyi düşünün iyi karar verin. Küçük iki bebek, aile yok arkanızda iyi düşünmek lazım

2 bebekle desteğiniz olmadan bu ülkede tek başınıza başaramazsınız. Üzgünüm..

Biraz zaman tanıyın. Birikim yapın. Çocuklar kreş yaşına gelsin çalışmaya başlayın.
Kısacası zor ama boşanmadan idare edin..

Kızlar yapıcı yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim geçenlerde ofisine aniden gittim telini bilgisayarı karıştırdım hiç bir konuşma yapmamış ama artık kuşkularımla başedemiyorum çünkü zaten eskiden çok vukuatı vardı 2. hattını yakalamıştım ama 2 senedirde Allah var hiç şüphelenmedim.Bütün bunları bile bile bu evde kalmak çok ağrıma gidiyor gururuma dokunuyor Çok mükemmel bir baba hele büyük çocuğumun bütün bakımını o yapıyor duş aldırıyor yemek yediriyor ütüsünü yapıyor saatlerce kendisiyle işe götürüp gezdiriyor hatta mükemmel bir eş çok verici ve fedakar ama gelgelelim sevgi saygı ve güven tamamen bitti boğulacak gibi oluyorum

ahh ahh iki çocuk için neden bu acele... emin misin belki sosyal arkadaşı olamaz mı yani her yalnız kadın erkek ilişkisi mi olmalı?
Ben zaten 2 sene evli kaldıktan sonra çocuk düşünmeye başladım ve ilki hemen oldu ikinciside spiral takdırdığım halde oldu spiralde kayma olmuş ve kıyamadım aldırmaya evlat kokusunu içime çekmişim bi kere.Ve inanımırsınız hiç pişman olmadım hayatta kalma sebeplerim onlar ciddi ciddi Çan’ıma kıymayıda düşündüm çaresizlik içinde ama çocuklarıma kıyamadım

Ben "oh iyi ki boşanmışım" diyorum ama sizinle yaşam şartlarımız çok farklı. Benim ailem yanımda ve iyi bir gelirim olmasına rağmen nasıl zor zamanlar geçirdiğimi Allah biliyor. Aldatılmış olmak elbette hazmedilecek bir durum değil ama kendiniz ve çocuklarınız için en azından bir süre sabredin. Eşinizin yaptığı affedilemez haklısınız. Ama çok iyi düşünün. Şartlarınızı iyileştirin ondan sonra da ne isterseniz onu yapın.

Güven çok önemli, yeniden inşaa etmek çok zor ama imkansız değil...
Ben ki normalde sil at derim çoğu kişiye, çünkü asla pişman olmadım aksine hayatımın en doğru kararıymış boşanmak, sizin iki küçük çocuk, eğitim durumu... zor yani şartlar...
Eşiniz pişman mı, durumu düzeltmeye çalışıyor mu?
Eğer evetse bence eşinize çok çok mesafeli kalıp şans verin ama bir yandan da birikim yapın kendinize dünyanın binbir türlü hali var....
İnşallah düzeltirsiniz, eğer vesveselerinizle başedemiyorsanız bir psikolog görüşmesi tavsiye ediyorum. Yeniden şans verecekseniz çok ihtiyacınız olacak.

biraz para biriktir, işe ara. ondan sonra düşün. ailenle neden görüşmüyosun?
Çok kopuk ilişkilerimiz vardı zaten çok cahillerdi ben en yakın akrabam tarafından tacize uğradım ve beni suçlu ilan ettiler hele babam o kişiyle ertesi hafta hiçbirşey yokmuş gibi konuştu be ben beynimden vurulmuşa döndüm hiç sahip çıkmadılar bizi küfürlerle dayaklarla büyüttüler

Güven çok önemli, yeniden inşaa etmek çok zor ama imkansız değil...
Ben ki normalde sil at derim çoğu kişiye, çünkü asla pişman olmadım aksine hayatımın en doğru kararıymış boşanmak, sizin iki küçük çocuk, eğitim durumu... zor yani şartlar...
Eşiniz pişman mı, durumu düzeltmeye çalışıyor mu?
Eğer evetse bence eşinize çok çok mesafeli kalıp şans verin ama bir yandan da birikim yapın kendinize dünyanın binbir türlü hali var....
İnşallah düzeltirsiniz, eğer vesveselerinizle başedemiyorsanız bir psikolog görüşmesi tavsiye ediyorum. Yeniden şans verecekseniz çok ihtiyacınız olacak.
Dürüst olmam gerekirse ben çok safım eğer bugün burda kalırsam eminim ki 4-5 ay sonra tekrar bağlanacam tekrar sevmeye başlayacam ve tekrar yıkılacam çünkü dediğim gibi bu aldatma huyları hariç eşim mükemmel bir eş beni asla ailesine ezdirmedi hep verici ve fedakar oldu benim aileme benden çok saygı duydu hatta beni sevdi ben sebepsiz yere çok saygısız davrandım çok horladım o zamanlarda bile beni kendisinden korudu ama dediğim gibi 1 sene sonra tekrar yıkılmaktan korkuyorum

Kızlar yapıcı yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim geçenlerde ofisine aniden gittim telini bilgisayarı karıştırdım hiç bir konuşma yapmamış ama artık kuşkularımla başedemiyorum çünkü zaten eskiden çok vukuatı vardı 2. hattını yakalamıştım ama 2 senedirde Allah var hiç şüphelenmedim.Bütün bunları bile bile bu evde kalmak çok ağrıma gidiyor gururuma dokunuyor Çok mükemmel bir baba hele büyük çocuğumun bütün bakımını o yapıyor duş aldırıyor yemek yediriyor ütüsünü yapıyor saatlerce kendisiyle işe götürüp gezdiriyor hatta mükemmel bir eş çok verici ve fedakar ama gelgelelim sevgi saygı ve güven tamamen bitti boğulacak gibi oluyorum

çok haklısın, sana sonuna kadar hak veriyorum. biliyorum çok zor. laf söylememek çok zor, ağlamamak çok zor, aynı havayı solumak çok zor, yatağa girmek çok zor, ona yemek hazırlamak çok zorr... bunları çok iyi anlıyorum. ama çocukların için akıllı davranmalısın. politik olmalısın.

bırakıp çıksan ne olacak?
iş buldun diyelim ki şu piyasa koşullarında inan çok zor..hadi bulduğun işten asgari ücret aldın, -ki bunun bile altında teklif edecekler- 1600 aldığını varsayalım. çocuklara kim bakacak. çocuk bile değil, bebek...yurda mı bırakacaksın? yazık olacak bebelere.ev mi tutacaksın? kira nasıl ödenir? bakıcı nasıl bulunur, ödenir... nerden baksan elle tutulur yanı yok...

sakin kalmaya çalış, eşinle son bir kez kesin olarak konuş. söz versin. konuyu da orada kapat artık. takip peşine düşüp konuyu iyice deşme. bir daha bir daha dillendirme, inanmış görün ve alttan alttan kendini güçlendir. eşinin maddi durumu nasıl bilmiyorum, ama sıkıştır ve isteklerde bulun. ehliyetin yoksa mutlaka al, ufak bir araba aldır. bunlar gelecek için hep sana yatırım olur. aktif araba kullanırsan çok daha kolay iş bulabilirsin.biraz isteklerini yerine getirtmeye çalış ... kendine yatırım yapma peşinde olmanı öneririm sürekli....

Dürüst olmam gerekirse ben çok safım eğer bugün burda kalırsam eminim ki 4-5 ay sonra tekrar bağlanacam tekrar sevmeye başlayacam ve tekrar yıkılacam çünkü dediğim gibi bu aldatma huyları hariç eşim mükemmel bir eş beni asla ailesine ezdirmedi hep verici ve fedakar oldu benim aileme benden çok saygı duydu hatta beni sevdi ben sebepsiz yere çok saygısız davrandım çok horladım o zamanlarda bile beni kendisinden korudu ama dediğim gibi 1 sene sonra tekrar yıkılmaktan korkuyorum
Benim tek korkum tekrar bağlanıp tekrar yıkılmaktan korkuyorum ama evet araba aldıracam inşallah şunuda anladımki yemeyenin malını yerler ben bu zamana kadar alışverişe gidince 1000 düşündüm bir aldım ne kadar da aptalmışım

ve hemen bir psikologdan destek al. devlet hastanelerinde ücretsiz. çok da ilgileniyorlar.
eşine bırak çocukları, ilgilensin. yazdığın kadarıyla geçmişten gelen travmalarında var, üzülmüş, zor zamanlar atlatmışsın. burada ne kadar yazışsak da, bir profesyonelle yüzyüze konuşmak, onun yanında ağlamak çok daha iyi oluyor, boşalt içindekileri, git anlat.

Back
X