Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha lousa sın unutma. Şimdi herkes bana kızabilir ama belki düşündüğün gibi birşey bile yoktur çok samimi olmuşlardır belki nebilim hemen aklına aldatıldığın gelmesin. Surat as trip at eğer suçluysa zaten anlarsın alttan alır falan. Ama kızar sinirlenirse gerçekten birşey yoktur. Çocukların çok ufak enerjini onlara ver. Düşünme ilerisini su yoluna akar.Kızlar yapıcı yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim geçenlerde ofisine aniden gittim telini bilgisayarı karıştırdım hiç bir konuşma yapmamış ama artık kuşkularımla başedemiyorum çünkü zaten eskiden çok vukuatı vardı 2. hattını yakalamıştım ama 2 senedirde Allah var hiç şüphelenmedim.Bütün bunları bile bile bu evde kalmak çok ağrıma gidiyor gururuma dokunuyor Çok mükemmel bir baba hele büyük çocuğumun bütün bakımını o yapıyor duş aldırıyor yemek yediriyor ütüsünü yapıyor saatlerce kendisiyle işe götürüp gezdiriyor hatta mükemmel bir eş çok verici ve fedakar ama gelgelelim sevgi saygı ve güven tamamen bitti boğulacak gibi oluyorum
Bende iyi ki boşandım diyenlerdenim fakat benim meslegim var geçimimi sağlayacak kazancım var kimseye muhtac degilim ailem destekcim cocugum 4 yasinda ona bakıyorlar herseyime yetiyirlar sizde durunlar farkli kocaniz nafaka verse bile çocuklara sizin yine çalışmanız lazım. Allah yardımcımız olsun. Bu süreçte aile desteği de çok önemli keşke barışabilsenizKızlar 2 tane çocuğum var birisi 1.5 yaşında diğeridea henüz 1 aylık bazı şüphelerim olduğunu söylemiştim ve haklı çıktım eşimin eski sekreterinin eşimin arabasını sürerken yanında eşim videoya çekmiş(ıssız bir yolda)ve bunuda kız sosyal medyaya atmış(2 sene önce)bundan 2 ay öncede bu kız eşimi aramış eşimde 3 gün sonra engellemişti ve ben artık dayanamıyorum o videoyu dün gördüm ve eşime dürüst olmasını söyledim ama inkar etti ağlamaktan helak oldum ve kesin boşanmaya karar verdim ama korkularım var 2 çocukla çalışma hayatı (lise mezunuyum) nasıl olacak ailemle görüşmüyorum onlarsız başarabilecek miyim bana bir akıl verin kızlar
Dürüst olmam gerekirse ben çok safım eğer bugün burda kalırsam eminim ki 4-5 ay sonra tekrar bağlanacam tekrar sevmeye başlayacam ve tekrar yıkılacam çünkü dediğim gibi bu aldatma huyları hariç eşim mükemmel bir eş beni asla ailesine ezdirmedi hep verici ve fedakar oldu benim aileme benden çok saygı duydu hatta beni sevdi ben sebepsiz yere çok saygısız davrandım çok horladım o zamanlarda bile beni kendisinden korudu ama dediğim gibi 1 sene sonra tekrar yıkılmaktan korkuyorum
Bazen diyorum acaba esim aldatsa mukemmel bi es olur muydu? Nerede aldatan es varsa mukemmel, sanirim bu erkekler vicdan azaplarini karilarina iyi davranarak falan asmaya calisiyorlar.
Supheyle yasamak zor, maddi olarak esin destek cikar mi cocuklara?
Senin icin maddi huzur mu manevi huzur mu onemli olan?
Kızlar yapıcı yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim geçenlerde ofisine aniden gittim telini bilgisayarı karıştırdım hiç bir konuşma yapmamış ama artık kuşkularımla başedemiyorum çünkü zaten eskiden çok vukuatı vardı 2. hattını yakalamıştım ama 2 senedirde Allah var hiç şüphelenmedim.Bütün bunları bile bile bu evde kalmak çok ağrıma gidiyor gururuma dokunuyor Çok mükemmel bir baba hele büyük çocuğumun bütün bakımını o yapıyor duş aldırıyor yemek yediriyor ütüsünü yapıyor saatlerce kendisiyle işe götürüp gezdiriyor hatta mükemmel bir eş çok verici ve fedakar ama gelgelelim sevgi saygı ve güven tamamen bitti boğulacak gibi oluyorum
Bu şartlarda boşanıp siz 2 çocukla sağda solda sürünürken, eşinizin bekar hayatı yaşamasına izin vermek pek mantıklı olmaz tabi.
Ama eğer ortada gerçekten aldatma gibi bi durum varsa ben bu adamı sadece bana ve çocuklarıma bakmak zorunda olan biri olarak görür, duygusal ilişkimi bitirirdm. Açık açık da söylerdim "artık bi evin içinde iki yabancıyız. Çocuklar büyüyene, ben iş bulana kadar paşa paşa bize bakacaksın" diye. Bu süreçte de tek amacım iyi bir iş bulmak, yatırım yapmak ve çocuklarımı yetiştirmek olurdu. Kocamın da canı cehenneme ne halt yerse yesin. Odamı, eşyamı her şeyimi ayırır, yeni hayatım için kendimi donatırdım. Şartlar el verince de çeker giderdim.
Yok öyle çocukları annenin başına sar, kendin bekar hayatı yaşa. Toplum baskısı da cabası. Boşanmış kadın olmak kolay değil. Niye ben tek başıma uğraşayım ki bu kadar sorunla. İsteyen buna gurursuzluk desin. Sadece maddi zorluk değil, dışarısı onlarca tehlike ile dolu ben bunca yoklukta çocuklarımı nasıl koruyacağım düşünmek zorundayım.
Bu adamlara müstehak. Öyle bi süre para kasası gibi duracak hayatında, başka da hiç bir değeri olmayacak. Bi nevi iş ilişkisi..
Lohusalıktan kaynaklanan duygu karmaşası da yaşıyorsunuz bu sebeple ani karar vermeyin. Eşiniz hem eş olarak hem baba olarak hayatınızı epey kolaylaştırıyormuş. Bir daha bağlanırsanız, siz de eski hatalarınızı tekrarlamazsanız, evliliğin dinamiklerinde sıkıntı oluşturmamaya çalışırsanız evliliğiniz daha da güzelleşerek devam eder. kendinize güzel telkinler verin.Kızlar 2 tane çocuğum var birisi 1.5 yaşında diğeridea henüz 1 aylık bazı şüphelerim olduğunu söylemiştim ve haklı çıktım eşimin eski sekreterinin eşimin arabasını sürerken yanında eşim videoya çekmiş(ıssız bir yolda)ve bunuda kız sosyal medyaya atmış(2 sene önce)bundan 2 ay öncede bu kız eşimi aramış eşimde 3 gün sonra engellemişti ve ben artık dayanamıyorum o videoyu dün gördüm ve eşime dürüst olmasını söyledim ama inkar etti ağlamaktan helak oldum ve kesin boşanmaya karar verdim ama korkularım var 2 çocukla çalışma hayatı (lise mezunuyum) nasıl olacak ailemle görüşmüyorum onlarsız başarabilecek miyim bana bir akıl verin kızlar