Boşandıktan sonrası çocuklar ve eski eş

umutlukuzu

sil baştan,sıfırdan...
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
822
9
318
Ankara
Merhaba hanımlar nereye gidicem kime anlatıcam .. O kadar bunaldım, yoruldum ki.. Yıkılmak üzereyim.
Berbat bi evlilikten çıktım. 2 çocuğum var 1 yıl oldu ayrılalı, evlatlarım için ayakta durmaya tutunmaya çalışıyorum. Başardımda. Ama eski eşim çocukları her bahane edip araması kavgayla bitiyor Çocuklarla tartışıyo , lafı bana büküp benimle tartışıyor. Kıskanıyo hesap sormaya kalkıyo. Ben her yerden engelledim adını duymak yüzünü görmek istemiyorum ama o kadar arsız ki bi yolunu bulup yine gıcıklığını yapıyo. Bu hep böylemi devam edicek aklımı çorba etti... Boşandım kurtulamadım.. Boşanan arkadaşlarım nasıl devam ettiriyosunz çocuklarla olan iletişim süre cini. Allah aşkına yardım edin. Mesela dün pasta börek çörek yaptım oğlumla cuma akşamları dizimiz var hem izleriz hem de keyif yaparız die. O da watsaptan paylaşmış oğluma msj atmış. _oğlum bi pakette bana hazırlayın yakınım gelip alıyım filan, oğlan da ona kozdı yüzsüzlük yapma yazdı ondan sonra msjda hırlaştılar. Böyle saçma sapan şeyler. Ayrılık değil de kurtulamamak hala huzırunuzu bozması.... Çok yoruldum kızlar bi akıl verin

Yuz vermeyin
Ne demek.bana da hazirlayin gelip alayim?
Nerden buliyor bu yuzu?
Oglan kac yasinda?

Sakin yuzyuze gelme sen
Cocuklari gorecegi zaman nasil oluyorsa indir asagi gitsinler.

Sana hesap sormasina izin verme
Telefonla da konusma nasil hesap soruyor?
Cocuklar babalariyla halletsin

Yuz vermeyin
Ne demek.bana da hazirlayin gelip alayim?
Nerden buliyor bu yuzu?
Oglan kac yasinda?

Sakin yuzyuze gelme sen
Cocuklari gorecegi zaman nasil oluyorsa indir asagi gitsinler.

Sana hesap sormasina izin verme
Telefonla da konusma nasil hesap soruyor?
Cocuklar babalariyla halletsin
İnanın gölgemi bile göstermiyorum Heryerden engelli. Oğlum 11 yaşında. Onun watsapndan facesinden görüyo. Asla bana karışmasına izin vermiyorum ama Allah düşmanımın başına vermesin o kadar arsız karaktersiz ki evlatlsrından da çekinmiyo onlar aracılığıyla da olsa ulaşıp yılanlığını yapıyo

Her ne kadar eşinize kızgın olsanız da
Öfkenizi çocuklarınıza ortak etmeyin
Ne kadar da olsa babaları. birgün o babanın otoritesine ihtiyacınız olabilir.
Erkek çocuğu yetiştiriyorsunuz !! Ki bilirsiniz bu zamanda çocuk yetiştirmek eğitmek çok zor ( yanlış anlamayın anneliğinizi sorgulamıyorum haddime değil! ) görüşmelerine kesinlikle karışmayın derim ben

Sorunlarınızı eşinizle aranızda halledin bence
Çocukların etkilenmesi babalarına düşman olmaları hoş değil

Fizksel bişey yapacağı yok ama psikolojimi bitrdi

Hesap soruyor demissiniz, yakinlardayim vs ne munasebet, hangi hakla bu kadar rahat davranislar sergiliyor.
Buyur beraber yiyip icelim demenizi bekliyor sanirim.

Muhatab olmayin, engelleyin her yerden.
Ic sesim zamaninda kiskanmayip, simdi kiskanc erkek tipine girmis diyor.

Baba saçmalasa da 11 yaşındaki çocuğun babasına “yüzsüzlük yapma” demesi size de ayıp gelmedi mi?
Ya da hırlaşmaları..(baba normal olarak tepki vermiş mesele büyümüş olabilir)
Aranızda ne olursa olsun babasına karşı saygısını korumalı, siz bu davranışını eleştirmezseniz dozunu arttırarak devam eder ve ergenlikte ciddi sorun yaşarlar, en çok yıpranan da siz olursunuz..

Oglunuz buyuk mu ki bir yerlerde fotograf paylasiyor.
Kizim 10 yasinda hala kendi telefonu yok gerek duymuyorum. Babasi aradığında veririm teli acar konusur kapatir.
Laubali olmasina yillardir hic izin vermedim.
Denemedi mi cookk.
Kizim tatli yapiyoruz derdi hani bana da ayir.sinemaya gidiyoruz derdi ee benide dahil et..
Evlendigimde cirkinlesmeye kalkisti 1 kuruş nafakani almiyorum seni iceri tiktiririm velayati alicam dedi ac dava al madem biraz babalik sorumlulugunu bilirsin diyalogu disinda konusmadim bile yillardir.

İnanın gölgemi bile göstermiyorum Heryerden engelli. Oğlum 11 yaşında. Onun watsapndan facesinden görüyo. Asla bana karışmasına izin vermiyorum ama Allah düşmanımın başına vermesin o kadar arsız karaktersiz ki evlatlsrından da çekinmiyo onlar aracılığıyla da olsa ulaşıp yılanlığını yapıyo
Oğlunuz WhatsApp dan paylaşmasın. Facebook dan da engellesin babasını

Oglum babasiyla sadece hakimin belirledigi takvim gunlerinde gorusuyor. Eger o gun isi var ve gelemeyecekse bir sonraki ona ait olan takvim gununde gorusuyor, benim gunumu kullanmiyor. Bu konuda taviz vermiyorum. Onunla hicbir sekilde iletisimim yok. Sadece cocukla ilgili cok cok ozel bir durum olursa mesajla bildiriyorum. Oglum 13 yasinda. Sosyal hesabi yok. Dolayisiyla babasi bizim hayatimiza karisamiyor. Karismasina da musade etmem. Eger ben corek borek yapsaydim o da yakinlardayim gelip aliyim deseydi kapimi acmazdim. Ilk bosandigimizda o da hayatimizla ilgili seyleri oglumdan ogrenmek istiyordu. Olur olmadik zamanlarda oglumu ariyor ogrenmeye calisiyordu. Ben de careyi oglumun telefonunu kapatmasinda bulmustum. Onu arayarak muhatap olmuyordum. Sadece babasiyla beraber oldugunda birsey oldugunda beni aramasi icin telefonu veriyordum ogluma. Artik bunlara gerek kalmadi cunku adam sınırını ogrendi.

Eski eşiniz kötü bir eş olmuş olabilir, ama 11 yaşında bir erkek çocuğu babasına böyle konuşamaz. Ha konuşursa eğer ergenlik çağında size karşı da aynı saygısızlığı göstermeye başlar. Cocugunuzun gelişimine bu konuda dikkat edin. Babaları ile iletişimi olmayan erkek çocuklar ilerde sorun yaşıyor. Ayrica çocukları kavgalara dahik etmeyin.eski Eşinizi de bu konuda uyarin

Merhaba hanımlar nereye gidicem kime anlatıcam .. O kadar bunaldım, yoruldum ki.. Yıkılmak üzereyim.
Berbat bi evlilikten çıktım. 2 çocuğum var 1 yıl oldu ayrılalı, evlatlarım için ayakta durmaya tutunmaya çalışıyorum. Başardımda. Ama eski eşim çocukları her bahane edip araması kavgayla bitiyor Çocuklarla tartışıyo , lafı bana büküp benimle tartışıyor. Kıskanıyo hesap sormaya kalkıyo. Ben her yerden engelledim adını duymak yüzünü görmek istemiyorum ama o kadar arsız ki bi yolunu bulup yine gıcıklığını yapıyo. Bu hep böylemi devam edicek aklımı çorba etti... Boşandım kurtulamadım.. Boşanan arkadaşlarım nasıl devam ettiriyosunz çocuklarla olan iletişim süre cini. Allah aşkına yardım edin. Mesela dün pasta börek çörek yaptım oğlumla cuma akşamları dizimiz var hem izleriz hem de keyif yaparız die. O da watsaptan paylaşmış oğluma msj atmış. _oğlum bi pakette bana hazırlayın yakınım gelip alıyım filan, oğlan da ona kozdı yüzsüzlük yapma yazdı ondan sonra msjda hırlaştılar. Böyle saçma sapan şeyler. Ayrılık değil de kurtulamamak hala huzırunuzu bozması.... Çok yoruldum kızlar bi akıl verin
Evde eger dinleme cihazi falan varmi diye heryere didik didik arayin bi detayli bi sekilde senin neler yaptigi onun nasil haberi oluyor oglu söylemiyosa?

Siz bosanmissiniz da esiniz hala bosanamamis..
Ancak cocugunuzun babasina saygi duymasini veya cekinmesini saglamaniz lazim. Belki oglunuzda sizi koruma savunma ic gudusu olusuyor ama bu babaya karsi olmamali.

Back
X