- Konu Sahibi umutlukuzu
-
Fizksel bişey yapacağı yok ama psikolojimi bitrdiBu sekilde rahatsiz ediyorsa, uzaklastirma karari aldirin.
Bu tiplerin ne yapacagi belli olmuyor.
Gecmis olsun.
İnanın gölgemi bile göstermiyorum Heryerden engelli. Oğlum 11 yaşında. Onun watsapndan facesinden görüyo. Asla bana karışmasına izin vermiyorum ama Allah düşmanımın başına vermesin o kadar arsız karaktersiz ki evlatlsrından da çekinmiyo onlar aracılığıyla da olsa ulaşıp yılanlığını yapıyoYuz vermeyin
Ne demek.bana da hazirlayin gelip alayim?
Nerden buliyor bu yuzu?
Oglan kac yasinda?
Sakin yuzyuze gelme sen
Cocuklari gorecegi zaman nasil oluyorsa indir asagi gitsinler.
Sana hesap sormasina izin verme
Telefonla da konusma nasil hesap soruyor?
Cocuklar babalariyla halletsin
oğlum watsapta paylaştı, ordan görmüş. Ama onun yüzünden saklanır gibi yaşamak ta inanın zoruma gidioNereden biliyor pasta yaptiginizi ? Oglunuz duyurmasin ona böyle şeyleri...
Fizksel bişey yapacağı yok ama psikolojimi bitrdi
Oğlunuz WhatsApp dan paylaşmasın. Facebook dan da engellesin babasınıİnanın gölgemi bile göstermiyorum Heryerden engelli. Oğlum 11 yaşında. Onun watsapndan facesinden görüyo. Asla bana karışmasına izin vermiyorum ama Allah düşmanımın başına vermesin o kadar arsız karaktersiz ki evlatlsrından da çekinmiyo onlar aracılığıyla da olsa ulaşıp yılanlığını yapıyo
Evde eger dinleme cihazi falan varmi diye heryere didik didik arayin bi detayli bi sekilde senin neler yaptigi onun nasil haberi oluyor oglu söylemiyosa?Merhaba hanımlar nereye gidicem kime anlatıcam .. O kadar bunaldım, yoruldum ki.. Yıkılmak üzereyim.
Berbat bi evlilikten çıktım. 2 çocuğum var 1 yıl oldu ayrılalı, evlatlarım için ayakta durmaya tutunmaya çalışıyorum. Başardımda. Ama eski eşim çocukları her bahane edip araması kavgayla bitiyor Çocuklarla tartışıyo , lafı bana büküp benimle tartışıyor. Kıskanıyo hesap sormaya kalkıyo. Ben her yerden engelledim adını duymak yüzünü görmek istemiyorum ama o kadar arsız ki bi yolunu bulup yine gıcıklığını yapıyo. Bu hep böylemi devam edicek aklımı çorba etti... Boşandım kurtulamadım.. Boşanan arkadaşlarım nasıl devam ettiriyosunz çocuklarla olan iletişim süre cini. Allah aşkına yardım edin. Mesela dün pasta börek çörek yaptım oğlumla cuma akşamları dizimiz var hem izleriz hem de keyif yaparız die. O da watsaptan paylaşmış oğluma msj atmış. _oğlum bi pakette bana hazırlayın yakınım gelip alıyım filan, oğlan da ona kozdı yüzsüzlük yapma yazdı ondan sonra msjda hırlaştılar. Böyle saçma sapan şeyler. Ayrılık değil de kurtulamamak hala huzırunuzu bozması.... Çok yoruldum kızlar bi akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?