bosandiktan sonrasi...

zzz672

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
68
11
3
39
Herkese selamlar bosanma asamasindayim deymiycek bir insanla 1 yil evli kaldim guya cok seviyordu ancak yapmadigi eziyet kalmadi siddet kufur vs.simdi bosaniyoruz benim merak ettigim bu durumda olup sonrasinda mutlu olan var mi yani soyle ki tekrar birini sevebilecek miyim anne olabilecek miyim mutlu olabilecek onume bakab i lecek miyim iyi ki bosanmisim diyip sukredebilecek miyim (boyle olmasini diliyorum cunku) malesef bizim toplum da bosanan kadin olmanin psikolojik bir boyutu da var arkadaslar meraktan soruyorum bosanmis olup da sonradan mutlu olanlar buraya yazabilir mi bu arada cocuk yok calisiyorum ogretim gorevlisiyim yani maddi acidan yetiyorum kendime sadece hic dusunmem dedigim seyler geliyor aklima acaba bunlar bos vesveseler mi deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim

Seninle aynı durumdayız bir senedir ayrıyız dava devam ediyor.etrafımda gözlemliyorum mutlu olanlar var gözlemliyorum.şimdilik henüz mutlu degilim yeni birine de hazır degilim ama umudum var.Rabbim hepimize hayır kapıkarını açşın inşallah

Konuyla alakasiz soru gorunce...
Konuyla alakasiz degil, yeni uyesiniz belki bilmiyorsunuz ama kurallari okuyun isterseniz. Durduk yere sinir stres ,bagirma ,cagirma ,insanlari terslemek yasaktir.

Konunuza gelirsek elbette bosandiktan sonra mutlu olursunuz, siddet varmis evliliginizde ki buna evlilik denmez. Omur boyu yalniz kalsaniz bile su anki halinizden iyi olursunuz her turlu

Seninle aynı durumdayız bir senedir ayrıyız dava devam ediyor.etrafımda gözlemliyorum mutlu olanlar var gözlemliyorum.şimdilik henüz mutlu degilim yeni birine de hazır degilim ama umudum var.Rabbim hepimize hayır kapıkarını açşın inşallah
Anlasmali neden bosanmadiniz

Zor oluyor ya benzer durumları yaşıyorum ayrılmış kadına farklı bakılıyor toplumda zaten biz de kimseye güvenemiyoruz mutsuzum ben hala ayrılıktan kadın zararlı çıkıyo yalnız başına herşeyle mücadele ediyor insan

Var tabi olmaz mi, burda da okuyoruz benim çevremde de birkaç arkadaşım var ikinci evliliğini yapıp çok mutlu olan.
Boşanmak tabiki keşke olmasa ama bazen mecburi oluyor, size küfür eden şiddet uygulayan adamla ne kadar devam edecektiniz ki. Severek ayrılsanız anlarım da eşinizin sevilecek yanı da yokmus zaten, hiç düşünmeyin , Allah iyi insanlar çıkarsın karşınıza bundan sonra

Herkese selamlar bosanma asamasindayim deymiycek bir insanla 1 yil evli kaldim guya cok seviyordu ancak yapmadigi eziyet kalmadi siddet kufur vs.simdi bosaniyoruz benim merak ettigim bu durumda olup sonrasinda mutlu olan var mi yani soyle ki tekrar birini sevebilecek miyim anne olabilecek miyim mutlu olabilecek onume bakab i lecek miyim iyi ki bosanmisim diyip sukredebilecek miyim (boyle olmasini diliyorum cunku) malesef bizim toplum da bosanan kadin olmanin psikolojik bir boyutu da var arkadaslar meraktan soruyorum bosanmis olup da sonradan mutlu olanlar buraya yazabilir mi bu arada cocuk yok calisiyorum ogretim gorevlisiyim yani maddi acidan yetiyorum kendime sadece hic dusunmem dedigim seyler geliyor aklima acaba bunlar bos vesveseler mi deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim

Evliliğmi bir hiç uğruna sonlandırdım. Ne siddet ne küfür ne alkol ne sigara, sadece aptalca kaprislerim vardı. boşandığımızda oğlum 4 yaşındaydı. şimdi 6 yaşında ve ağızından tek çıkan kelime baba. şimdi boşandığıma pişmanım ve eşime dönmeye çalışıyorum. sizin çocuğunuz yok, aslında herşey daha kolay olacak.

dediğiniz gibi boşanan kadına özellikle erkekler çok kötü yaklaşıyor. ben hiç hata yapmadım ve hiçbir erkeği yanıma yaklaştırmadım. çünkü niyetleri belliydi.

hiç üzülmeyin hayatınız devam edecek ve belkide en doğru insan çıkacak karşınıza.

Back
X