bosandiktan sonrasi...

Herkese selamlar bosanma asamasindayim deymiycek bir insanla 1 yil evli kaldim guya cok seviyordu ancak yapmadigi eziyet kalmadi siddet kufur vs.simdi bosaniyoruz benim merak ettigim bu durumda olup sonrasinda mutlu olan var mi yani soyle ki tekrar birini sevebilecek miyim anne olabilecek miyim mutlu olabilecek onume bakab i lecek miyim iyi ki bosanmisim diyip sukredebilecek miyim (boyle olmasini diliyorum cunku) malesef bizim toplum da bosanan kadin olmanin psikolojik bir boyutu da var arkadaslar meraktan soruyorum bosanmis olup da sonradan mutlu olanlar buraya yazabilir mi bu arada cocuk yok calisiyorum ogretim gorevlisiyim yani maddi acidan yetiyorum kendime sadece hic dusunmem dedigim seyler geliyor aklima acaba bunlar bos vesveseler mi deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim
Her şeyden önce çok iyi bir mesleğiniz var, 2.evliliğini yapıpta çok mutlu olan o kadar çok kişi var ki keşke ilk evliliğimi yapmasaydım diye cok pişman olan bile var, Emin ol iyi bir insan karsına çıktıktan sonra hiç olmadığı kadar mutlu olursun ilk zamanlar çok sorun yasarsın ama sabrettikten sonra her şey i atlatırsın

benim gözüme de "bizim toplum da bosanan kadin olmanin" battı...
konu sahibi, dahi anlamındaki "de" ayrı yazılır,
Ad durum eklerinden biriolan –de, bir bulunma,kalma durumu gösterir.Kendinden önce gelen sözcüğe bitişik olarak yazılır:okulda, sırada, bahçede...

Herkese selamlar bosanma asamasindayim deymiycek bir insanla 1 yil evli kaldim guya cok seviyordu ancak yapmadigi eziyet kalmadi siddet kufur vs.simdi bosaniyoruz benim merak ettigim bu durumda olup sonrasinda mutlu olan var mi yani soyle ki tekrar birini sevebilecek miyim anne olabilecek miyim mutlu olabilecek onume bakab i lecek miyim iyi ki bosanmisim diyip sukredebilecek miyim (boyle olmasini diliyorum cunku) malesef bizim toplum da bosanan kadin olmanin psikolojik bir boyutu da var arkadaslar meraktan soruyorum bosanmis olup da sonradan mutlu olanlar buraya yazabilir mi bu arada cocuk yok calisiyorum ogretim gorevlisiyim yani maddi acidan yetiyorum kendime sadece hic dusunmem dedigim seyler geliyor aklima acaba bunlar bos vesveseler mi deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim
Hersey zamanla geciyor. Ileride agladiklariniza guleceksiniz bile.

Allahtan sabır dileyin biten ilişkinizin muhasebesini iyi yapın aynı hataları tekrar yapmamak adına Allah Karşınıza hayırlı insanlar çıkarsın

Cok yeni daha biraz zaman gecsin akliniza bile gelmez emin olun.Mesleginizde var kendi ayaklariniz uzerinizde durmaniz kolaylik saglikcaktir.Sevip ve seni cok seven birileri elbet karsina cikar.

Hani senin durumunda olup evli kalan ve kocası düzelen 1 KADIN DAHİ yoktur bundan eminim de.. zaten gençsin çıkar karşına niceleri hiç dert etme bence çok çok daha iyisi çıkar hatta inşallah. Boşanan kadınlar da gayet evleniyor tekrar. Normal evlenmemiş bi kızdan ne farkınız var ki

Sanırım eski eşimden boşanmak hayatta başıma gelen en güzel şeymiş şimdiki eşimle evlenmemden sonra:KK71:
İlk zamanlar hayat bitmiş gibi geliyor insana ama İnan bana yaralarını sardıktan sonra Allah karşına doğru insanı çıkarıyor ve gerçekten hayat çok daha güzel oluyor. Sen yeter ki dik dur.
Toplumun tepkisine gelecek olursak, bunu da senin hayata karşı duruşun belirliyor. Hep güçlü dur, kimsenin diyebileceği tek şey olmuyor o zaman

Ya kadın burda derdine derman arıyor. Bazıları da sanki burası Türk dil kurumu hayret birşey ya ne gereksiz insanlarsiniz...bir de uzun uzun de da açılımı yapıyor çok bilmiş ukala..yok bulunma yok hal virt zırt.. dilbilgisi avcıları sanki mübarek biri gelse de ziplasak üstüne..

Konu sahibi arkadaşım olursun niye olamayasin...Allah sağlık versin. Kederlenme nasip bu işler.. gönlünü ferah tur ve hayırlısı için dua et

Son düzenleme:
Siz öğretim görevlisisiniz.
Yani en yüksek eğitim kurumunun bir neferisiniz.
Bilim yuvasında eğitmekten sorumlu insan...
Size bu hisleri yakıştıramadım bir bilim kadını olarak..
Toplum ne der, bana ne olur gibi düşünceleri size yakıştıramadım.
Tabii ki sevip sevilecek mutlu olacaksınız.
Boşanıyorsunuz diye ikinci el kadın olacağınızı düşünmüyorsunuz herhalde?

Back
X