• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşandım ama kurtulamadım

fadime_32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
267
3
96
Isparta
ben boşanalı 1 ay oldu.bu zaman zarfı içinde eşimle irtibatı koparmadım çünkü bi kızımız var.telefonlarda hep görüştürdüm onları.beni de her gün arayıp duruyo,ilk başlarda ben hatalıyım falan diyodu.gene aynı şekilde diyo ama bu sefer küfürler etmeye başladı.bence o hatalarından dolayı vicdan azabı çekiyo ve yediği haltın farkına vardı.canımı sıkan arıyo açmazsam msj yolluyo ve küfürler ağza alınmayacak laflar.bunun psikolojisi sizce nedir.ne yapmaya çalışıyo.çocuğum için konuşmalarına izin veriyodum ama görüştürlmesem iyi mi olacak acaba?ve tekrardan barışmak istiyo ama ben bitirdim dönmek istemiyorum..

Evladınızla görüştürmek zorundasınız.
Size yazdığı mesajlara cevap vermeyin. Telefonlarına cevap vermeyin.
Çok rahatsız ederse de gidin şikayet edin. Yasal yollarla iletişiminizi engelleyin

Canım anlaşmalımı boşandınız? Sorun neydi biraz anlatırmısın?

sizi kaybetmenin acisini yasiyor,ne yapacagini bilmiyor simdi.
Kaale almayin, sadece cocguyla konussun telde, siz cikmayin
msjlarina yanit vermeyin, cok rahatsiz edicek boyuta varirsa geregini yapin sikayet edin.

Böyle saldırgan oluşu hiç hoşuma gitmedi, malum zaman kötü... Siz dikkatli olun, yalnız başınıza sokağa çıkmayın. Gerekirse yasal yollara başvurmaktan çekinmeyin; özellikle de tehdit etmeye başlarsa... inşallah bu sefer kolluk kuvvetleri koruyabilir.

Bu arada, şu göz yaşartan spreylerden edinin, şok cihazı ne bileyim... He bir de asla asla ve asla eşinizle buluşmaya gitmeyin başbaşa... Biraz paranoyakça davrandığımın farkındayım ama son zamanlarda çıkan haberler beni bu hale getirdi maalesef.

Son düzenleme:
allah yardımcın olsun bende boşanma yolundayım eşim boşanmak istiyor ve benım mesajlar şimdiden gelmeye başladı bu durumda olanların allah yardımcısı olsun

Fadime Hanım, bu rahatsızlık veren mesajları ve telefonları göz ardı etmeyin; Allah korusun neler okuyoruz,duyuyoruz.

Çocuğunuz kaç yaşında? Büyükse onda duracak, küçükse sizde duracak bir hat alın çocuğunuz için.

Numarayı babasına verin, konuşmak için aradığında direkt olarak çocuğunuz açsın ve konuşsun.

Siz irtibat kurmayın, çocuğunu aramak isterse kendi arasın ayrıca.

Çocuklarla ilgili büyük problerin çözümünde, sevinçlerin paylaşımında sadece iletişim kurulmalıdır ilk başlarda; birşeyler oturmaya başlayana kadar.

Bu şekilde konuşmaya devam ederseniz, ondaki siz daha da büyüyecek ve sonu iyi olmayacak Allah korusun, küfürlere ve baskılara bakılırsa.

allah yardımcın olsun bende boşanma yolundayım eşim boşanmak istiyor ve benım mesajlar şimdiden gelmeye başladı bu durumda olanların allah yardımcısı olsun

evet hem kendileri istiyor boşanmayı hem de bırakmak istemiyolar daha sonra.kaybettikten sonra değer biniyo.allah yolunuzu açık etsin inşallah.bişeyler yürümüyosa da zorlamanın anlamı yok.

Fadime Hanım, bu rahatsızlık veren mesajları ve telefonları göz ardı etmeyin; Allah korusun neler okuyoruz,duyuyoruz.

Çocuğunuz kaç yaşında? Büyükse onda duracak, küçükse sizde duracak bir hat alın çocuğunuz için.

Numarayı babasına verin, konuşmak için aradığında direkt olarak çocuğunuz açsın ve konuşsun.

Siz irtibat kurmayın, çocuğunu aramak isterse kendi arasın ayrıca.

Çocuklarla ilgili büyük problerin çözümünde, sevinçlerin paylaşımında sadece iletişim kurulmalıdır ilk başlarda; birşeyler oturmaya başlayana kadar.

Bu şekilde konuşmaya devam ederseniz, ondaki siz daha da büyüyecek ve sonu iyi olmayacak Allah korusun, küfürlere ve baskılara bakılırsa.
kızım 4 yaşında ve zaten babaya çok düşkün de değil o ararsa konuşuyo.ama ben sırf çocuğumun psikolojisi için konuşmasını istiyodum bilmiyorum artık nasıl olacak..

sizi kaybetmenin acisini yasiyor,ne yapacagini bilmiyor simdi.
Kaale almayin, sadece cocguyla konussun telde, siz cikmayin
msjlarina yanit vermeyin, cok rahatsiz edicek boyuta varirsa geregini yapin sikayet edin.

evet bana da öle geldi.şu anda neler kaybettiğini anladı.onda pişmanlık,üzüntü ve vicdan azabı da var.sağa sola çarpmaya çalışyo.ben hiç yazmıyorum artık bişeyler bi küfür ediyo bi özledim diyo.psikolojisi tamamen altüst olmuş yani..

Back
X