- 11 Kasım 2012
- 104
- 12
- 298
kızlar ben de boşanma aşamasındayım... 8 ocakta "ilelebet" ayrılmak üzere duruşma yapılacak. eşimi düşününce belki idare ederdim diyorum ama ailesini düşününce midem bulanıyor .. o yüzden de geri adım atmak yok. ama öyle zamanlar geliyor ki hayatta en nefret ettiğim lafı aklıma getiriyorum; keşke.. bunu dememek için hemen başka türlü bişilere sarıyorum kendimi. evimi düzenliyorum işte yemek yapıyorum telefonda saatlerce konuşuyorum dışarıya çıkıyorum falan. ama gerçekten de bunları yaşayan hayatını kurmuş bunu örnek olarak gösteren ve bu sınavı ( sınav diyorum bu yaşadıklarımız gerçek bir sınav) kendini ii şekilde hissettirerek atlatan arkadaşlarımdan lütfen destek bekliyorum. kendi kavga gürültü hikayenizi değil, sonraki dönemde toparlanma döneminizi anlatın bize. Allah bir kapıyı açıp bir başka kapı açarmış, önünüze açılan ya da açılmayıp sizin tekmelediğiniz kapıları anlatın. illa ki çalışıyorum da ayaklarımın üzerindeyim diye değil, ne yaptınız ne ettiniz ailenizin evinde bile olsanız ki (bence daha kolay yaralar sarılır) kendinize ne edindiniz ne yaptınız?
biz boşananlar şimdilik ilgili ve sevgi bekliyoruz arkadaşlarımızdan ailemizden yakınlarımızdan :) güzel yaşanmışlıklarınızı paylaşın lütfen belki de sizin anlatacağınız hikaye tam da birimize uygun ve yol gösterici olacak böyle düşünün ...
biz boşananlar şimdilik ilgili ve sevgi bekliyoruz arkadaşlarımızdan ailemizden yakınlarımızdan :) güzel yaşanmışlıklarınızı paylaşın lütfen belki de sizin anlatacağınız hikaye tam da birimize uygun ve yol gösterici olacak böyle düşünün ...