Canim sagol. Bosanmamizi uzun zamandir konuşuyorduk ama surekli erteliyordu.en son sehir disina calismaya diye gitti 1 yil hic arayip sormadi teline ulaşılmadi. Bu surecte babasiyla erkek kardesine baktim.apt bizimdi ust katimda oturuyorlardi. 1 yil Sonra bişey yok gibi döndü birlikte olmadim diye psikolojik şiddet uyguladi ve o arada ogrendim ki yine hayatında baskasi varmis.bunu konuşurup video ya çektim ve eger anlasmali bosanmazsan bununla tazmimat davasi acacagim dedim de bosanmaya yanasti ama nasıl yanasti...
Bunun cocukluk arkadasi av. Var. Guya anlasmali bosanmafa benden taraf gorundu ama o arada ustunde ne varsa mal mulk hepsini kacirmaya yardimci oilmus.davadan sonra ogrendim bunuda. Hakime ciktim izah ettm durumu dinledi sağolsun dedi ki.avukatin arkafasi oldugunu ispatlayabilirmisin (avukatin nikah sahitligini bile yapmisti) evet dedim. O zaman bosanmaktan vazgecip tazminat davasi ac 1 qy sonra dedi ama benim sinirlerim iyice yıpranmış etrafa kenfime zarar vermeye baslistim.bi yandam da bosancam diye bu adi evi satmisti annemde kalıyordum.cocuklarim ikiz ikiside okuldan kacmaya baslamisti takip edemez hale geistim.okul muduru hal den anlamiyor cocuklari sinifta birakacam deyip duruyordu. Bunyem bu kadar seyi ust uste kaldiramadigindan bosanmadan vazgecip tazminat ile ugrasamadim