Boşandım unutamıyorum

deefskyu

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
71
167
8
34
Daha önceki konularımı bilenler bilir. Çok zor bir evlilikten çıktım kumar bağımlısı, alkolik ve öfke problemi olan beni şişman olduğum için zorbalayan biriydi. Ama aynı zamanda sürekli seni seviyorum diye yapışan biri de. Dönmek söz konusu bile değil. Terapi alıyorum, ilaç kullanıyorum ama unutamıyorum. 8 ay oldu onu düşünmediğim an olmuyor. Her gün güzel günlerimiz aklıma geliyor. Işteyken aklım onda, evdeyken onda. Artık kafayı yemek üzereyim. Ne zaman geçecek bu? Nasıl atlattınız boşananlar nolur bir şey söyleyin.

Daha önceki konularımı bilenler bilir. Çok zor bir evlilikten çıktım kumar bağımlısı, alkolik ve öfke problemi olan beni şişman olduğum için zorbalayan biriydi. Ama aynı zamanda sürekli seni seviyorum diye yapışan biri de. Dönmek söz konusu bile değil. Terapi alıyorum, ilaç kullanıyorum ama unutamıyorum. 8 ay oldu onu düşünmediğim an olmuyor. Her gün güzel günlerimiz aklıma geliyor. Işteyken aklım onda, evdeyken onda. Artık kafayı yemek üzereyim. Ne zaman geçecek bu? Nasıl atlattınız boşananlar nolur bir şey söyleyin.
O ne yapıyor bu süreçte sizin gibi özlüyor mudur acaba??
Güzel anları düşünmek yerine neden boşandiniz onları düşünün belki daha faydası olur size.

O ne yapıyor bu süreçte sizin gibi özlüyor mudur acaba??
Güzel anları düşünmek yerine neden boşandiniz onları düşünün belki daha faydası olur size.
Her yerden engelledim onu. Bir blogu vardı sürekli oraya yazıyor. Acı çektiğini dayanamadığını, çok özlediğini pişman olduğunu vs . Kavgaları yazmıştım sürekli onları okuyorum başka da elimden bir şey gelmiyor.

Her yerden engelledim onu. Bir blogu vardı sürekli oraya yazıyor. Acı çektiğini dayanamadığını, çok özlediğini pişman olduğunu vs . Kavgaları yazmıştım sürekli onları okuyorum başka da elimden bir şey gelmiyor.
Blogu takip etmeyi bırakın. Film, kitap yada başka bir şeyle kafanızı dağıtın sadece zamana ihtiyacınz var böyle bir adamla asla bir hayatınız ve bir geleceğinz olmazdı.
Böyle kumari, alkolü, hakaretleri olan bir adamı mı unutamıyorsunuz cidden yazık size biraz kendi değerinizi bilin iyi ki diyip hayatınızı daha eğlenceli bir hale getirin.
bide her fırsatta düşünüyorsnz özlüyorsunz ya kusura bakmayın da bu kafayı hiç anlamıyorum hiç anlamayacağm ben.

Blogu takip etmeyi bırakın. Film, kitap yada başka bir şeyle kafanızı dağıtın sadece zamana ihtiyacınz var böyle bir adamla asla bir hayatınız ve bir geleceğinz olmazdı.
Böyle kumari, alkolü, hakaretleri olan bir adamı mı unutamıyorsunuz cidden yazık size biraz kendi değerinizi bilin iyi ki diyip hayatınızı daha eğlenceli bir hale getirin.
bide her fırsatta düşünüyorsnz özlüyorsunz ya kusura bakmayın da bu kafayı hiç anlamıyorum hiç anlamayacağm ben.
Evet ben de tam bir gerizekalı olduğumu düşünüyorum. Ama işte engel olamıyorum sadece İ. Teşekkürler yorumunuz için

''Her gün güzel günlerimiz aklıma geliyor.'' Bunlar aklınıza geldiğinde,
''Çok zor bir evlilikten çıktım kumar bağımlısı, alkolik ve öfke problemi olan beni şişman olduğum için zorbalayan biriydi.'' Bunları düşünün.

Hepsi geçecek sadece buna inanın dün benim de davam vardı oturup ağlıyordum dün ex kişisini gördüm ne kadar rahattı bu süreçler sadece biz kadınlara zarar veriyor yoksa onlar keyfinde ...

8 ay cok kisa bir sure aslinda unutamamaniz cok normal bosanmak zaten basli basina cok agir bir sey ama gececek bunu sizde biliyorsunuz. akliniza geldiginde kendinize bosanma sebeplerinizi hatirlatin ve inanin cogu zaman ozlediginiz sey o degil onunla ‘mutlu zamanlarinizdaki’ kendiniz oluyorsunuz :)

Ablacığım bırak artık o alkoliği kendine daha ne kadat eziyet edeceksin🙄

Başka ugraşlar bul, hobi edin, denize git, mastera yazıl.... tombişim demissin spora yazıl, spor delice mutluluk hormonu salgilıyor kesinlikle bu takıntıdan uzaklaşmana yardımcı olur.

Karar ver ve bloga bakma.

Yazılanlar da sevdiğinden değil ‘ para kaynağım gitti’ yazamıyor böyle yazıyor.

Daha devam etsen seni de satardı kusura bakma ama kumarın sonu eşini kızını satmaktır.

Şişmansın diye seni rencide eden, rıskınızı kumara yatıran evliliğinizi bozan bitiren biri sizi seviyor mu sanıyorsunuz cidden ?

Ergen platonik aşık mısınız ya biriniz dümenden blog yazıyor diğeriniz okuyup inanıyor aklından atamıyor falan da filan
Siz kavuşamayan aşıklar değilsiniz kavuşmuşsunuz birbirinizi bezdirmişsiniz ve boşanmışsınız
Olayı romantize etmezsen belki daha kolay atlatırsın

Ben de unutamıyodum çare yeni bir çivi gerçekten çivi çiviyi söküyor ama düzgün biri olsun

Back
X