• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandım

Evet az önce duruşmadan çıktım,yıllarca düzelir diye mücadele ettiğim evliligim 5 dakikada sona erdi,gözlerim doldu ama tuttum kendimi ağlamadım ama o ağladı,timsah gözyaşlarını akıttı ve bitti

Ohhh zehirli sarmaşıklarından arındın.
Pozitif, mutlu bi hayat diliyorum 🫶🏻

5 tane de çocuk olsa olmayınca olmuyor, dövüyordu çocukların gözü önünde sizce yeterli bi sebep mi
Uzulmeyin. Bundan sonra o kadar hafifleyeceksiniz ki anlatamam. Nefes aldığınızı, yaşadığınızı hissedeceksiniz. Ictiginiz suyun bile tadının oldugunu farkedeceksiniz

Her karanlığın ardından aydınlık gelir. Hakkınızda hayırlısı olsun

Evet az önce duruşmadan çıktım,yıllarca düzelir diye mücadele ettiğim evliligim 5 dakikada sona erdi,gözlerim doldu ama tuttum kendimi ağlamadım ama o ağladı,timsah gözyaşlarını akıttı ve bitti
Hayirlisi herseyin.bende bosandim.ilk zor sonra alisiliyor.kimse mutlu evliligi yikmaz sorunlari dusun rahatla.

Yolun bahtın açık olsun 🙏 kimse bir anda boşanmaya karar veremiyor, iş oraya gelene kadar neler çekiyoruz. Darısı başıma 🙏

Back
X