Boşandım

Evet az önce duruşmadan çıktım,yıllarca düzelir diye mücadele ettiğim evliligim 5 dakikada sona erdi,gözlerim doldu ama tuttum kendimi ağlamadım ama o ağladı,timsah gözyaşlarını akıttı ve bitti

Ohhh zehirli sarmaşıklarından arındın.
Pozitif, mutlu bi hayat diliyorum 🫶🏻

5 tane de çocuk olsa olmayınca olmuyor, dövüyordu çocukların gözü önünde sizce yeterli bi sebep mi
Uzulmeyin. Bundan sonra o kadar hafifleyeceksiniz ki anlatamam. Nefes aldığınızı, yaşadığınızı hissedeceksiniz. Ictiginiz suyun bile tadının oldugunu farkedeceksiniz

Evet az önce duruşmadan çıktım,yıllarca düzelir diye mücadele ettiğim evliligim 5 dakikada sona erdi,gözlerim doldu ama tuttum kendimi ağlamadım ama o ağladı,timsah gözyaşlarını akıttı ve bitti
Hayirlisi herseyin.bende bosandim.ilk zor sonra alisiliyor.kimse mutlu evliligi yikmaz sorunlari dusun rahatla.

Yolun bahtın açık olsun 🙏 kimse bir anda boşanmaya karar veremiyor, iş oraya gelene kadar neler çekiyoruz. Darısı başıma 🙏

Back
X