Boşandım...

dilekgry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
164
0
96
İstanbul
Arkadaşlarım daha önce eşimle sıkıntılarım olduğundan bahsetmiştim daha bir yıl olmadan boşanma davası açtığım eşim...
Dün bitti herşey..
Boşandıkk
öyle zorduki sanki tüm vucudum titremeye başladı kimlikler istendiğinde en son hakim boşanmak istiyorsunuz dediğinde artık tutamadım kendimi ve pat bayıldım oracıkta kendime geldiğimdede evetler denmiş karar bağlanmış tı..
Canımdan çok sevmiştim kocamı herşeyim demiştim ama işte yanyana kalamadan bitirdik evliliğimizi..
Allah ım kimseye yaşatmasın bu acıyı...

Allah yolunu açık etsin arkadaşım...bundan sonra çok daha mutlu olursun umarım...

şöyle düşün...birçok şey öğrendin bu süre içinde..onları cebine koy hayatına daha sağlam, daha olgun devam et...

Merhaba tatlım..
Sıkma canını deyip geçicem belki bir işe yaramıycak biliyorum..
Ama bazen şer olarak gördüklerimiz hayır, Hayır oalrak gördüklerimiz de şer olabiliyor hayatta...
Hayırlısı olsun hayatında her zaman..
Allah yolunu açık etsin..

hayırlısı olsun canım sorunlarınız neydi bilmiyorm ama
üzüldüm umarım en kısa zamanda toparlanırsın

canım sorunun neydi de , bu kadar kısa sürede verilmiş karar? çözümlenemeyecek kadar büyük müydü 1 yıl olmadan bitmiş, çok üzüldüm inan. zaman zaman bende düşünüyorum ayrılmayo ama cesaret edemiyorum... sana kalan zamanda umarım mutlu olursun .

eski konunuzu araştırdım:

buyrun:

.
o benim sevdiğim adamdı, ve onunda beni sevdiğini düşünüyordum yanıldım aldandım.... ben konyada çalışıyorum o başka şehirde ikimizde memur olmamıza rağmen tayinini yaptırmadı ve sadece resmi tatillerde geldi yanıma ramazan bayramı 3 gün kurban bayramı 3 gün cumhuriyet bayramı 3 gün

.
fakat annesini benim yanıma bıraktı ve kadın olmadık eziyetler yapmaya çalıştı nedense ve ben tam 6 ay annesiyle yaşadım
ve bu süreçte çok hastalıklar geçirdim ve hiç birinde yanımda yoktu
ve bu arada en ufak tartışmada geleyim boşanalım diye tehditler etti beni.
ve en sonunda dayanamadım geçen ay avukata gittim.

keşke bir kusurum olsaydı da bu davranışı hakettim deseydim biliyormusunuz bunu söyledim ben boşanma davası açıyorum dedim ve ne geldi ne aradı ne ailesinden biri aradı

bir arkadaşım aradı ve dilek eşin bilmem ne arkadaşlık sitesinde bir bak istersen dedi.
adam evlendikten sonra hemde 20 gün üye olmuş oraya ve resmini yerleştirmiş en yakışıklısından sesli mesaj bırakmış zeki ve yaratıcı kadın arıyormuş... benim zekam bile fazla geldi ki daha zekisiyle ne yapacaktı bilemiyorum.. bunlar tabiki can yakıcı şeyler ...

keyfinizden boşanmamışsınız
böyle bir adamdan kurtulduğunuza sevinin. üzülmek ne kelime.

Son düzenleme:
a.s.
Allah yolunu açık etsin arkadaşım...bundan sonra çok daha mutlu olursun umarım...

şöyle düşün...birçok şey öğrendin bu süre içinde..onları cebine koy hayatına daha sağlam, daha olgun devam et...

EVET KESİNLİKLE ÇOK ŞEY ÖĞRETTİ ACI . TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM

cnm bnm tabiki senin adına zor dönem yaşıyon şuan sonuçta onla bir çok şeyini paylaştın ama bide şöyle düşün daha fazlada üzülebilirsin rabbim bi şekilde sana bi kapı açmış şans vermiş bence böyle düşün pozitif düşün daha beter şekildede bitirebilirdiniz daha fazla yara alarak bence artık hayatına güzel yön ver ve biraz dinlen sakın kendini dinleme ama bu süre içinde kendini dinlersen kafanla oynarsın nerde hata yaptım deme olması gerek nbuydu oldu de kendini motive et

gerçek aşkı bulamamamışsın sen cnm
bulsaydın boşanmazdın
bir gün gerçek aşkı bulacak onunla evleneceksin ve kocanla ölene kadar mutlu yaşayacaksın
tüm kalbimle inanıyorum

cnm bnm tabiki senin adına zor dönem yaşıyon şuan sonuçta onla bir çok şeyini paylaştın ama bide şöyle düşün daha fazlada üzülebilirsin rabbim bi şekilde sana bi kapı açmış şans vermiş bence böyle düşün pozitif düşün daha beter şekildede bitirebilirdiniz daha fazla yara alarak bence artık hayatına güzel yön ver ve biraz dinlen sakın kendini dinleme ama bu süre içinde kendini dinlersen kafanla oynarsın nerde hata yaptım deme olması gerek nbuydu oldu de kendini motive et

teşekkür ederim arkadaşım. Evet kendimi dinlemek istemiyorum tabi ama daha çok taze ve ben kimseyle paylaşamadığım için üzüntümü siz dostlarımla paylaştım

teşekkür ederim arkadaşım. Evet kendimi dinlemek istemiyorum tabi ama daha çok taze ve ben kimseyle paylaşamadığım için üzüntümü siz dostlarımla paylaştım

iyiyapmışsın cnm tabiki şuan çok taze üzülcen belki aglıcan en tabi hakkın bizler sana yardım etmek için burdayız seni hayata sıkı sıkı tutundurup ilerde eminim çok güzel olaylarına tanık olcaz mutluluk adınaa zaman herşeyin ilacıdır

:enbuyukkk:
iyiyapmışsın cnm tabiki şuan çok taze üzülcen belki aglıcan en tabi hakkın bizler sana yardım etmek için burdayız seni hayata sıkı sıkı tutundurup ilerde eminim çok güzel olaylarına tanık olcaz mutluluk adınaa zaman herşeyin ilacıdır

SAĞOLUN ARKADAŞLAR İYİKİ VARSINIZ...

Böyle bir evlilikten hayır gelmezmiş zaten.
Şimdi daha yeni olduğu için üzülürsünüz tabii ki doğaldır ama biraz zaman geçince iyi ki yıllarımı vermemişim dersiniz.
Allah yolunuzu açık etsin. İyilerle karşılaştırsın.

Back
X