Bosandim

denizim84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
1.595
125
123
Ben de 1 hafta önce şiddetli geçimsizlik ve sevgisizlik nedeniyle bosandim 2.5 yasinda ikixlerim var hakim bana verdi şimdi gayet iyiyim boşu boşuna o kadar sene sabretmisim bakalım bundan sonra neler olacak

Allah yolunu açık etsin bebişlerinle inşallah çok mutlu olursun yeni hayatında.

Ben de 1 hafta önce şiddetli geçimsizlik ve sevgisizlik nedeniyle bosandim 2.5 yasinda ikixlerim var hakim bana verdi şimdi gayet iyiyim boşu boşuna o kadar sene sabretmisim bakalım bundan sonra neler olacak
Tatlım seni hatırlıyorum ben boşanırken bana tavsiyeler veriyordun ve senin de sıkıntıların vardı. Geç kaldın boşanmak için şimdi yavrularınla mutlu bir hayat kurarsın inşallah

Yolun açık gönlün hoş olsun

ALLAH güzel kapılar açsın çocuklarında daha mutlu bir yuvan olacak inşallah.

Ben boşanan kadınları o kadar takdir ediyorum ve güçlü bir anneleri var diye evlatları adına o kadar seviniyorum ki. Ne guzel kendinizi bahanelerle kotu bir evliliğe mahkum etmemiş cesaretli davranmışsınız. Bu cesaretle hayatınızın diger kısmı da cok guzel geçecektir Eminim

bahtınız açık olsun

Allah ım güzel kapılar açsın

bol bol şans mutluluklar diliyorum

İnşallah iyi olur herşey... Keşke mutsuz olan tüm kadınlar aynı cesareti gösterse. Tebrikler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…