Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 1 hafta önce şiddetli geçimsizlik ve sevgisizlik nedeniyle bosandim şimdi gayet iyiyim boşu boşuna o kadar sene sabretmisim
Tatlım seni hatırlıyorum ben boşanırken bana tavsiyeler veriyordun ve senin de sıkıntıların vardı. Geç kaldın boşanmak için şimdi yavrularınla mutlu bir hayat kurarsın inşallahBen de 1 hafta önce şiddetli geçimsizlik ve sevgisizlik nedeniyle bosandim 2.5 yasinda ikixlerim var hakim bana verdi şimdi gayet iyiyim boşu boşuna o kadar sene sabretmisim bakalım bundan sonra neler olacak
İnşallah iyi olur herşey... Keşke mutsuz olan tüm kadınlar aynı cesareti gösterse. Tebrikler...Ben de 1 hafta önce şiddetli geçimsizlik ve sevgisizlik nedeniyle bosandim 2.5 yasinda ikixlerim var hakim bana verdi şimdi gayet iyiyim boşu boşuna o kadar sene sabretmisim bakalım bundan sonra neler olacak
Ben de 1 hafta önce şiddetli geçimsizlik ve sevgisizlik nedeniyle bosandim 2.5 yasinda ikixlerim var hakim bana verdi şimdi gayet iyiyim boşu boşuna o kadar sene sabretmisim bakalım bundan sonra neler olacak