- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
- Konu Sahibi Lightofgod87
-
Bende öle dusunuorum yanlız annem teyzemlerle konusmus onlar kayinbabayla önce konuş demişler ama ben annem kötü olsun istemiyorum kafam çok karışık ailede her kafadan bir ses cikiyo benimde kafam çok karıştıDavayi aç haber ver. Guvenligin için dikjatli ol oglunla yalniz disari cikma kalabalik içinde ol.
Ben avukatlar barosundan yardım istedim gelincik diye biyer varmış bazı evraklar istediler bugün hallettim yarın basvurucam sanırım ordan avukat vericeklermis soylicem ama bilmiyorum ya çok barbar insanlar laftan anliyacak gibi degiller isim çok zor gibi görünüyorbence gizli yürüt süreci, en azından kendini güven altına alana kadar.
Bi de bu korkunu avukatla paylaş mutlaka.
Dipnot:ya kusura bakmayın konu ile ilgisiz ama y harflerini kullanın lütfen yazarken. Y güzeldir sevin onu
Bebeğime hiç bir zarar vermez ona çok düşkün tam tersi kaçırma teşebbüsünde bulunacaklarDuyunca kudurur bence .İnş bebeğine sana bi zarar vermez .. bi an önce kurtulursun . Hakkında hayırlısı olsun .. Allah yardımcın olsun
bence gizli yürüt süreci, en azından kendini güven altına alana kadar.
Bi de bu korkunu avukatla paylaş mutlaka.
Dipnot:ya kusura bakmayın konu ile ilgisiz ama y harflerini kullanın lütfen yazarken. Y güzeldir sevin onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?