Boşaniorum...

Lightofgod87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
3.059
1.977
173
Herkese merhaba konularımi biliosunuz kısaca özet geçeyim eş kisisinden surekli şiddet hakaret goruodum ve ailesinden cikmayan onların doldurusuna gelen biriydi üstelik aşiret ve ben Ankara'dan gelin gitmiştim bir yaşında da oğlum var tatil maksatiyla geldim evrakları tamamladim ve yarın davayı aciorum ama eş kisisine hala haber vermedim ona mektup birakmistim davayı tam olarak açtıktan sonra mektubun yerini solemeyi düşündüm dönüş tarihinde ayın 7 siydi dün bana ne zmn donecegimi sordu soledim yanlız aceba ben yanlismi yapıyorum sizce iice umitlenipte dahada kudurmasin korkuyorumda aslında çocuğu kacirmasindan korkuorum onun için önce dava dedim çünkü eğer kaçırmaya kalkarsa suç işlemiş oluo ve hapis cezası var yinede bilemedim sizce solemelimiyim yoksa dava acildiktan sorami solemeliyim ne dersiniz

Davayi aç haber ver. Guvenligin için dikjatli ol oglunla yalniz disari cikma kalabalik içinde ol.
Bende öle dusunuorum yanlız annem teyzemlerle konusmus onlar kayinbabayla önce konuş demişler ama ben annem kötü olsun istemiyorum kafam çok karışık ailede her kafadan bir ses cikiyo benimde kafam çok karıştı

Ben avukatlar barosundan yardım istedim gelincik diye biyer varmış bazı evraklar istediler bugün hallettim yarın basvurucam sanırım ordan avukat vericeklermis soylicem ama bilmiyorum ya çok barbar insanlar laftan anliyacak gibi degiller isim çok zor gibi görünüyor

Koptummmm.... :) yaaaaa..... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…