• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıp bebeğini kendi büyüten var mı?

Ben 10 aylikken bosandim. Bebekken bosanmak bence daha rahat. Cocuk duzene alismis oluyor. Bide rol model olayina takilmayin derim. Boylw boyle kendinizi yersiniz. Cocuga siz bakiyosunuz ve sizin saglikli olmaniz yeterli. Babasi cocugu gormek isterse kisisel meseleler8baraya sürüp gostermemezlik etmeyin ancak cocuk vesilesiyle sizi huzursuz etmesinede izin vermeyin

Boyle dertlendiginiz anlarda babasinin daha dogmadan vefst etmis olabllecegini akliniza getirin. Neticede kucuk yaslarda babasini kaybetmis bir suru duzgun erkek birey var toplumda. Bence bu en son dusunulecek seylereen biri. Babanizi kardesinizi filan da karistirmayin erkek figuru gorsun diye. Cocuk toplumdan izole yasamiyor ya cinsiyet kavramini illa kesfedecek. Babasi da var neticede siz bosandiniz diye cocuk babasindan bosanmiyor. Arayip sormama durumu suan sizi rahatliyor olabilir aman cocuguyla gorusmesi icin kucuk adimlar atmaniz faydali olur. Bosanmaniz belli ki mednei bir bosanma degil. Aike terapisti ve pedagogla goruserek ilerleyin diyorum.

Eşim ve ablası 2 yaşından beri babasını görmemiş ama kayınvalidem ve ailesi çok güzel ilgilenmişler. Şimartmamışlar ikisini de çok severek sevildiğini bilerek büyütmüşler. Kayınvalidem hala asla eski eşi hakkında kötü konuşmuyor çocuklarını nefretle büyütmemiş. Hala bunu şaşırır ve takdir de ederim. Bir kere görüşmek istemiş babası 8 sene önce meraklarından bi kahve içmişler dönmüşler. Eşimde der ben hiç sevgi eksikliği hissetmedim babanında ne olduğunu bilmediğim için onun da eksikliğini hissetmedim diye. Şimdi kendisi de çok iyi ilgili bir baba.

Ay ne abarttınız. Ben ne yorum yazdınız bilmiyorum ama kadıncağızın konusunu sabote etmeniz sizin fikirlerinizin değişmediğini gösteriyor. Burası bir forum. Beğenilmeyince canınızdan can gitmiyor ya da herkes sizin yorumunuzu beğenince cebiniz dolmuyor. Peş peşe yazmış da yazmışsınız
Peki haklısınız konu sahibi özür dilerim sizden.... Hatamı anladım....

Benim de çevremde var babasız gayet güzel çocuk yetiştiren. Yani figürüne bu kadar anlam yüklemeyelim

Aptal saptal bir babayı örnek alacağına babası olmayıversin dağ ayısı, hödük, kadınlara kaba davranan bir çok baba var ne anladım öyle babadan yarardan çok zararları var.
Bir de bu süreçte sizinle aynı durumu yaşayan boşanmış çocuklu kadınlarla da arkadaşlık yapmanızı tavsiye ederim size de iyi gelir çocuklar içinde yakın örnek olur

Back
X