Boşanıp mutlu olanlar

yagmur yagmur13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2023
7
2
1
32
Boşanıp deliler gibi mutluyum diyenler herşey geçer diyenler burda mı.Boşanmaya karar verdim tedirginlik hissediyorum ben onun için başka bir şehire taşınmıştım burda bir evimiz var boşanma sonra satmayı düşünüyorum tabi malla ortak çok olmasada bir miktar para geçer elime birde iş bulursam rahat geçinirim daha sonra da annemin yanına İstanbul'a dönerim burda kalamam ayrıca annemde babamı boşadı çok ironik dimi 😅 şen dullar olarak yaşacağız oğlum 9 yaşına girecek bu süreç küçük bir çocuk için nasıl ilerler bilmiyorum ben annem babam boşandığında 19 yaşındaydım ve düğünüme 2 ay vardı çokta farkında değildim babamın evden gidişinin annem çok üzüldü ama bir yandanda huzurlu ve mutluydu kendi adıma acı çekermiyim özlermiyim az değil 16 senedir hayatımda 11 yıldır evliyiz alışkanlık var.... ayrıca belki salak diyeceksiniz seviyorum da ama artık sadece sevginin yetmediğinin farkındayım güvende lazım özellikle güven güven güven

Boşanıp deliler gibi mutluyum diyenler herşey geçer diyenler burda mı.Boşanmaya karar verdim tedirginlik hissediyorum ben onun için başka bir şehire taşınmıştım burda bir evimiz var boşanma sonra satmayı düşünüyorum tabi malla ortak çok olmasada bir miktar para geçer elime birde iş bulursam rahat geçinirim daha sonra da annemin yanına İstanbul'a dönerim burda kalamam ayrıca annemde babamı boşadı çok ironik dimi 😅 şen dullar olarak yaşacağız oğlum 9 yaşına girecek bu süreç küçük bir çocuk için nasıl ilerler bilmiyorum ben annem babam boşandığında 19 yaşındaydım ve düğünüme 2 ay vardı çokta farkında değildim babamın evden gidişinin annem çok üzüldü ama bir yandanda huzurlu ve mutluydu kendi adıma acı çekermiyim özlermiyim az değil 16 senedir hayatımda 11 yıldır evliyiz alışkanlık var.... ayrıca belki salak diyeceksiniz seviyorum da ama artık sadece sevginin yetmediğinin farkındayım güvende lazım özellikle güven güven güven
Hayy maşllah 16 sene.kız biraz başka alternatiflere baksaydın, onlarla nasıl olacaktı görseydin, bilseydin.

Şartlarınız gayet iyi tek çocuk ve büyümüş en azından ben 2 çocukla boşandım küçüğü bebek 2 yaş daha zor mu zor ama mutsuz değilim ha henüz çok mutlu da değilim daha yeni ama mutsuz olmadığımı biliyorum sizinki daha kolay olur diye düşünüyorum

Bende
20 sene sonra ayrıldım...iykide ayrıldımm iykide boşadım kşeke önceden boşansaydımm deli gibi mutluyum huzurluyumm herşey yolunda
Bende 18 sene sonra boşandım 6 ay oldu, 11 yaşında oğlum var, nedendir bilmiyorum çok içime kapandım mutlu değil boşluktayım bu halim ne zaman geçer

Destek almanızı öneririm , şuan yaş süresindesiniz.Ben de boşandım ,1 yıllık evliydim .Bastan bırakayım dedim ona rağmen zor bir süreç.

Bence boşanma herkes için üzücü , benim 3 aylık süren ve biten evliliğim bile beni derinden sarstı. Toparlanamadım. Ben atlatamadan bilmiyorum herkes farklı yaşıyor acısını

Back
X