boşanırken mi görüyoruz herkesin yüreğini,içini..

EYDER

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
42
2
18
Muğla
burada konu açtım yazdım size.27 şubatta davamı açtım.salı günüde eşyalarım alınıp gelindi.29 aralıktan bu yana annemlerdeyim ama hiç bukadar koymamıştı..bebeğimin beşiğini bile vermemişler,ne kıyafetleri,bebek deterjanlarını bile..insanları ayrılırken tanıyormuşuz ya ne kadar doğruymuş

burada konu açtım yazdım size.27 şubatta davamı açtım.salı günüde eşyalarım alınıp gelindi.29 aralıktan bu yana annemlerdeyim ama hiç bukadar koymamıştı..bebeğimin beşiğini bile vermemişler,ne kıyafetleri,bebek deterjanlarını bile..insanları ayrılırken tanıyormuşuz ya ne kadar doğruymuş

Allah yardımcın olsun ve sabır versin
benim anlamadıgım beşik ve bebek kıyafetlerini napacaklar ki:44:

Evet bende katiliyorum insanlari ayrilirken taniyormusuz malesef
Ben 6 aydan fazladir ayri yasiyorum
evimdeyim ama es olucak adam gitti evden
ailesi ise bir kez olsun cocuklari sormadilar gormediler sokakta gordugu yerde yuz cevirdiler guya babaanneleri torunlari icin canini verirdi
gorumce olucak hain ise abisinin beni aldattigi kadinla canciger dost oldu
aramizda hic sorun yokken eltim yuz cevirdi konusmuyor ve daha neler
bunlar ilk aklima gelenler
bosanma davam suruyor sebebi aldatma siddet alkol
buna ragmen ben sucluyum sanki
sucum da ne biliyormusunuz
ne varki bunda
butun erkekler aldatirmis her kadin dayak yermis alkolsuz erkek yokmus yani bunlar bosanma sebebi olamazmis cocuklarimiz varmis katlanmam gerekirmis
bana akil vericeklerine biraz ogullarina terbiye versrlerdi
skma canini
Allah herseyi goruyor bir besik degilmi yine alirsin insallah
birak onlar utansin gun gelir herkesin yaptigi onune dokulur

Böyle konuları okudukça resmen kanım donuyor, acaba koynumda beslediğim acaba gördüklerimmi yoksa yılan mı diye sürekli sorgular oldum. Acaba benim başıma gelse nasıl olurlar diye merak ediyorum, resmen kimseye güvenmez oldum.
Allah yardımcınız olsun, herkes bir gün yaptıklarının bedelini öder. Çocuğun seninle ise sıkma canını beşik de sadakan olsun

esyalarinizi kimler aldi
neden kendiniz almadiniz
ben olsam neyim var neyim yok herseyimi toplardim

Ömrünü geçirmek için yola çıktıgın adamın ne kadar ucuz ve basit oldugunu malesefki böyle zamanda görebiliyorsun.Seni el üstünde tutan aileleri yüzüne bile bakmaz oluyor.Halbuki önce dönüp yetiştirdikleri evlatların ne kadar karaktersiz olduguna bir baksalar.

Rabbim yar ve yardımcın olsun aynı durumu yaşayan biri olarak söylüyorum güçlü ol canım .

eşyaları almaya ailem gitti ve akrabalardan birkaç kişi ve avukatım.eşyaları almaya gitmeden önce düğünde kına gesesinde giydiğim elvbise vardı annemlewrde kalmıştı,gelirken onuda getiesinler die aramışlar avukatı.inanırmısınız buzluğa koyduğum dondurucuları bile ayırmışlar.evliliğimiz süresince atıyorum bir marketten alışveriş yapmışız kasada ödemeyi eşim yapmış.o esnada alınan ne varsa vermemişler kremlerim,epilasyon aletim vs.yani eşimin aldığı hiç birşeyi vermemişler.bebşiğide babane aldığı için vermemişler yani.allahım hepimize yardımcı olsun..şükredelim ki kurtulmuş olalım öylelerinden ve hepsini allaha havale edelim arkadaşlarım.bu arada kızım 6,5 aylık

eşyaları almaya ailem gitti ve akrabalardan birkaç kişi ve avukatım.eşyaları almaya gitmeden önce düğünde kına gesesinde giydiğim elvbise vardı annemlewrde kalmıştı,gelirken onuda getiesinler die aramışlar avukatı.inanırmısınız buzluğa koyduğum dondurucuları bile ayırmışlar.evliliğimiz süresince atıyorum bir marketten alışveriş yapmışız kasada ödemeyi eşim yapmış.o esnada alınan ne varsa vermemişler kremlerim,epilasyon aletim vs.yani eşimin aldığı hiç birşeyi vermemişler.bebşiğide babane aldığı için vermemişler yani.allahım hepimize yardımcı olsun..şükredelim ki kurtulmuş olalım öylelerinden ve hepsini allaha havale edelim arkadaşlarım.bu arada kızım 6,5 aylık

Şu son yazdıklarını okuduktan sonra senın adına çook sevındım .boyle bı aileden kurtuldugun ıcın cok şanslısın verılmıs sadakan varmış.:53:
Hiç moralın bozulmasın aksine sevın bence Allah ın sevgılı kulusun .
İnsanların nekadar çirkefleşebileceğini boyle zamanlarda anlıyosun ; insan hayal kırıklıgına ugruyo cunku bu kadarda kötu olabıleceklerını tahmın edemiyosun ama hayat boyle . insanlar çok merhametsız kendı kanından olanlara bıle .:31:

Yazıklar olsun, 5 kuruşa tamah eden kaç kuruşluk insandır ki
Çulla çaputla mı zafer kazandılar eğreti vicdanlarında
Torunun beşiğine bakıp kahrolacaına , göz koyana adam mı derler
Herkes hakkını alır bu dünyada üzülme arkadaşım, içindeki şeytanlarla boğuşadursun onlar
Senin ve evladının yolu açık, bahtı güzel olsun inşallah bundan sonra

Yazıklar olsun, 5 kuruşa tamah eden kaç kuruşluk insandır ki
Çulla çaputla mı zafer kazandılar eğreti vicdanlarında
Torunun beşiğine bakıp kahrolacaına , göz koyana adam mı derler
Herkes hakkını alır bu dünyada üzülme arkadaşım, içindeki şeytanlarla boğuşadursun onlar
Senin ve evladının yolu açık, bahtı güzel olsun inşallah bundan sonra

allah razı olsun çok saol.şuan belki zafer çığlıkları atıyolar,herşeyini aldık oh vs.ya ilerisi..kızım birgün büyüyecek nasıl hesap verecekler ettikleri zulmlere.allahım herkese vicdan ve allah korkusu versin.

insan dilinin altında gizlidir..
Bunu ne olur yaz aklının bir kenarına
gönlüne yazma zira bazan gönülle yapılan ameller çok fazla zayiat verdiriyor insana kendinden...

Sabırlar...

Heekes çıkarı doğrultusunda iyi,hoş maalesef. ..Yine senin ailen yanında...Ben de yaşadım biçok şey ama bemim ailem bile yanımda durmadı..Senin eşinin ailesi etmiş o lafları benim annem etti bana...Ne diyebilirim ki kimsenin yaptığı yanına kalmaz. ..

Allah sana güç, kuvvet, sabır versin.
Evet ayrılırken tanıyoruz insanları. Acı gerçek.
Benim de boşa giden 15 yılım oldu...

Sakın unutma... Gün oluyor devran dönüyor. Herkes ektiğini biçiyor.
:34:
O hak hukuk bilmez insanlar öyle şeyler yaşayacaklar ki.. Sen bile acıyabilirsin onların yaşadıklarına.

Hayirlisi olsun cnm ins cok guzel gunler yasarsin kizinla. Umarim nafaka alabilirsin kizin icin. Gurur yapip istememezlik yaoma bence. Catir catir odesin babalik hakkini.
O aileside bin beterini yasasin ins. Ki yasarda zaten

tazminat davasıda açtım.benim takılarım vs zaten kv deydi,kızımınkileride almışlardı.inşlallah alıcam hepsini.bu konuda gurur yapmicam

Allah yardımcın olsun neden bosandınız
kv ile altlı üstlü oturuyorduk,benle yemek bile yemezdi,annesine çok ama çok düşkündü,çok eziyet ettiler bana.hamileliğimde yatırıp uzandırmazdı bile.otur annemlerle derdi,evime bile çıkamazdım.ezdirdi hep beni.ölümle tehdit etti.çocuğu bırak nereye istersen git dedi.hep sabrettim.bunun gibi çok tatrtışmalar.benim ailem dağılmasın die çok uğraştı.ama onlar malesef düşünmedi hiçşöle düşünün çalışıorum kızıma ilkkez bir oyuncak almıştım heveslenip.eşim annesi görümce k.peder alt katta konuşuolar.kv dio ki ... soksun oyuncakları.ve eşim buna hiç ses çıkarmıo.oturup nlarla lafımı edio.bitişiklerindeki teyzelerine geçmşiştim bir gün 15 dk lığına,kapıyı kilitlemiş k.peder kucağımda bebekle açmadı kapıyı.yarım saat sonra açtı kimden izin aldında gittin die üzerime yürüdü vss.bir hafta sonu aileme ziyarete geldim.sonrada eşim alamaya gelmedi.ölee bitti.

İnan cok uzuldum vicdan yok bunlarda Rabbim yavrunu sana bagıslasın bundan sonra hep mutlu olursun ins

Allah güc kuvvet versin sana.Hayatın sana.mutluluk getirsin.Sükret bittigine!!Dolapta bulunan.malzemeye kadar ayırdıysa yazıkkk cok yazık insanlıktan.nasiplenememişler.

Back
X