boşaniyorum ama bebeğimi vermek istemiyorum

nnazzoo

Paşa oğlum,pamuk kızım ve kıvırcık babaları❤️
Pro Üye
Anneler Kulübü
28 Mart 2008
1.535
4.039
658
merhaba beni dinleyen...Öncelikle belirtmeliyimHesap ablamın telefonundan girdiğim için ikinci üyelik gibi görülüp,birleştirilmiş. Bilginize.. 04.08.2014 yilinda evlendim.bir süre vajinismus sorunu ile mücadele edip,sonrasinda hamile kaldim.boşanma aşamasindayim.bebegim su an 8.ayina girdi.bosanmayi isteme sebebim ise şiddet gòrüyordum.hem de kucağimdaki yeni doğmuş bebeğim de nasibini aliyordu.karnina yumruk bile yedi yavrum:KK43:(benim boğazimi sıktı.oğlumu alıp çiktim.oğlumu görmesi için dahi olsa güvenip veremem.vermemeliyim.lütfen fikir verin.hiçbir seyi kanitlayamiyorum.boğazim için rapor almadim maalesef.çocuğumla uzaktaki abimin yanina yolculuk yaptiğim için...neler yapilabilir?oğlumu ve kendimi nasil koruyabilirim.1 yaşindan sonra oğlumu görmesi için verirlermiş.bunu nasil engellerim.bebegime zarar verir.bundan eminim.fikirlerinizi,bilgilerinizi esirgemeyin lütfen.

Son düzenleme:
merhaba beni dinleyen...04.08.2014 yilinda evlendim.bir süre vajinismus sorunu ile mücadele edip,sonrasinda hamile kaldim.boşanma aşamasindayim.bebegim su an 8.ayina girdi.bosanmayi isteme sebebim ise şiddet gòrüyordum.hem de kucağimdaki yeni doğmuş bebeğim de nasibini aliyordu.karnina yumruk bile yedi yavrum:KK43:(benim boğazimi sıktı.oğlumu alıp çiktim.oğlumu görmesi için dahi olsa güvenip veremem.vermemeliyim.lütfen fikir verin.hiçbir seyi kanitlayamiyorum.boğazim için rapor almadim maalesef.çocuğumla uzaktaki abimin yanina yolculuk yaptiğim için...neler yapilabilir?oğlumu ve kendimi nasil kotuyabilirim.1 yadindan sonra oğlumu görmesi için verirlermiş.bunu nasil engellerim.bebegime zarar verir.bundan eminim.fikirlerinizi,bilgilerinizi edirgemeyin lütfen.

şahitlerin yok mu peki

maalesef yok.her şey dört duvarın içinde.

Gormesi icin verirler .Gorüş gunlerinde evde olmazsinız icra ile gelirler yine kacarsiniz .
Her icra da para oder birsure sonra vazgeçer .:KK66:
Korkmayin korkacak bisey yok.
Tehdit vs olursa koruma talep edersiniz.

Gormesi icin verirler .Gorüş gunlerinde evde olmazsinız icra ile gelirler yine kacarsiniz .
Peki bir süre sonra vermiyor bebeği diye beni dava ederse...ya da edebilir mi?

Off daha birsene olmus evleneli yazik ya cok uzucu allah yardimcin olsun keske raporu alsaydin işin kolay olurdu bebegi gormemesi icin buna gerekti ama avukat gerekli bunun icin tek basina birsey elde edemezsin umarim adamda vazgecer sendende rahat edersin allah bunlari isla etsin sozlencek cok sey var bunlara:KK62:

Çocuğu da darp ettiğini ispat edebilirseniz görüşmeye bir kısıtlama getirilebilir belki.

Allah yardımcınız olsun.
Bebeği görme konusunda tedbir koydurursunuz fakat uzun sürmez.
Babası sonuçta görmesine izin verilebilir.

Önemli olan başbaşa bırakmamak.

Back
X