Maalesef biraz bela bir adamdır.kimse sahitlik etmez
Yavrum bela bir adamsa bu iyi dusun hatırlama çalış. onun bildiğin bir suçu vs yok mu. VarSa öyle bir olayı ara şikayet et.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef biraz bela bir adamdır.kimse sahitlik etmez
Öyle olsa idi oğlum için çabalardım.ki o bir senede yaşadıklarım kolay şeyler değildi.Düşünsenize sana her gün şiddet uygulayacağım deyip küfürler eden bir adam vardı karşımda...Nereye kadar çabalar insan.Bu siddetin sebebi nedir peki cozulecek bir durumdur belki.
merhaba beni dinleyen...04.08.2014 yilinda evlendim.bir süre vajinismus sorunu ile mücadele edip,sonrasinda hamile kaldim.boşanma aşamasindayim.bebegim su an 8.ayina girdi.bosanmayi isteme sebebim ise şiddet gòrüyordum.hem de kucağimdaki yeni doğmuş bebeğim de nasibini aliyordu.karnina yumruk bile yedi yavrum(benim boğazimi sıktı.oğlumu alıp çiktim.oğlumu görmesi için dahi olsa güvenip veremem.vermemeliyim.lütfen fikir verin.hiçbir seyi kanitlayamiyorum.boğazim için rapor almadim maalesef.çocuğumla uzaktaki abimin yanina yolculuk yaptiğim için...neler yapilabilir?oğlumu ve kendimi nasil koruyabilirim.1 yaşindan sonra oğlumu görmesi için verirlermiş.bunu nasil engellerim.bebegime zarar verir.bundan eminim.fikirlerinizi,bilgilerinizi esirgemeyin lütfen.