boşaniyorum ama bebeğimi vermek istemiyorum

işiniz veya sigortanız olmasa bile bebeğinizi sizden alamaz, ancak sonrasında görme hakkında bebeğe bir şey yaparsa hemen darp raporunuzu alırsınız o görmeleri de kesebilirsiniz. risk evet ancak kanıtınız yok mecburen bu riski alacaksınız. hakime ve avukata da herşeyi anlatın. kurtulduğunuza da dua edin. allah hayırlısını versin.

Durumunuza özellikle o minik yavruya çok üzüldüm.Allah yardımcınız olsun.hakime şiddet gördüğünüzden kesinlikle bahsedin. Avukat olmamakla birlikte araştırdığım kadarıyla hakim bebeğinizin velayetini size verecektir.evladınız çok küçük hakim, bebeği yatılı olara babaya vermediği gibi en kötü ihtimalle sizin gözetiminizde babanın bebeği görmesi yönünde karar alacaktır.ayrıca bebek için nafaka talep edebileceğiniz gibi çalışmamanız halinde kendiniz için nafaka talebinde bulunabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bebeğiniz çok küçük. Allah yardımcın olsun.

Sağolun.

Bu siddetin sebebi nedir peki cozulecek bir durumdur belki.
Öyle olsa idi oğlum için çabalardım.ki o bir senede yaşadıklarım kolay şeyler değildi.Düşünsenize sana her gün şiddet uygulayacağım deyip küfürler eden bir adam vardı karşımda...Nereye kadar çabalar insan.

merhaba beni dinleyen...04.08.2014 yilinda evlendim.bir süre vajinismus sorunu ile mücadele edip,sonrasinda hamile kaldim.boşanma aşamasindayim.bebegim su an 8.ayina girdi.bosanmayi isteme sebebim ise şiddet gòrüyordum.hem de kucağimdaki yeni doğmuş bebeğim de nasibini aliyordu.karnina yumruk bile yedi yavrum:KK43:(benim boğazimi sıktı.oğlumu alıp çiktim.oğlumu görmesi için dahi olsa güvenip veremem.vermemeliyim.lütfen fikir verin.hiçbir seyi kanitlayamiyorum.boğazim için rapor almadim maalesef.çocuğumla uzaktaki abimin yanina yolculuk yaptiğim için...neler yapilabilir?oğlumu ve kendimi nasil koruyabilirim.1 yaşindan sonra oğlumu görmesi için verirlermiş.bunu nasil engellerim.bebegime zarar verir.bundan eminim.fikirlerinizi,bilgilerinizi esirgemeyin lütfen.

tc aile hukuku yasasina gore anne vesika sahibi degilse ve uyusturucu madde kullanimi yok ise cocugun velayeti annenindir. lutfen bosanma surecindeki kuru siki atmalara guvenip psikolojinizi daha fazla yipratmayin.

Back
X