Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın arkadaşlar, uzun zamandır sıkıntılarım var sizleri hep okuyordum ama yazamıyordum.Dillendirmeye çekiniyordum. Eşimle 2009 yılında evlendik.İlk bir yıl güzeldi.Maddi anlamda bir sıkıntımız yoktu çok şükür.Ben şu an 39 eşim 43 yaşında.Aileler de şahane, kimse birşeyemize karışmadı.Sonrasında ne oldu bilmiyorum.Eşim uyuyamıyorum deyip yataklarımızı ayırdı.Küçük bir odamız vardı orada uyumaya başladı.Ayda yılda bir yatağa gelir oldu.Yemeklerimizi de ayırdı.Ayrı sofralarda yemek yemeye başladık.3,5 yıldır da bu şekilde.Kahvaaltılar ayrı, yataklar ayrı.Eve gelir sadece merhaba, merhaba.Ben konu bulmaya çalışırım.Kısa ve keskin evet, hayır, bilmiyorum ve farketmez şeklinde cevaplar verir.Onu tanımıyorum resmen.Öncesinde 2 yıl çıkmamıza rağmen...
Eskiden de konuşmazdı ama az da olsa ilgilenirdi.Şaka falan yapardı.Ne hissetiğini bilmiyorum.Hep suskun, kırgın ve kızgın.Küser sürekli, konuşmaz neye küstüğünü dahi bilmem.Beni hiç aramaz, merak etmez,sormaz.Hatırımı sormaz.Şakalaşmaz.Hep bir duygusal duvar var karşımda.Ben bazen yatağına giderim üfleyip, püfleyip sinirlenir.Gururum kırılır kalkar giderim.Son aşamada artık ben selam vermezsem,selam bile vermez olmuştu.Arkadaşları ile konuşur, güler.
Eve gelince bilgisayarın başına geçer.Photoshopla ilgileniyor onunla uğraşır.Birşeyler yapalım.Hayır.Kahvaaltıya gidelim.Hayır.Tatil?Hayır.Yemek yaparım bazen yer, bazen yemez.Çoğunlukla çöpe gider yaptıklarım.
Aynı evi paylaşan iki yabancı olmuştuk tek kelime konuşamayan iki insan.ben eşyalarımı topladım.Babaevine döndüm.Benim ikinci evliliğim.10 Şubatta evden ayrıldım.
Boşanmak istiyordum.Ama caymak üzereyim sanki.Lütfen bana yol gösterin.Doğru mu yapıyorum?Şiddet yok.Ama psikolojik baskı had safhada.Kendimi sığıntı gibi hissediyordum artık evde.Yanlış birşey konuşsam kızacak diye korkuyordum.Bazende kızmazdı ama cevap vermezdi.Birşeyi iki defa soramazdım.Öyle bir kural koymuştu.
İkimizde mutsuzduk ama şimdi uzaklaşınca şu saçma acabalar kafama doluştu.Caymamam için bana destek olun lütfen...
İnan çekincelerini anlamaya çalışıyorum.
İkinci evlilik muhabbetleri falan filan.
Ama şunu bil ki, hiçkimse senden değerli değil.
Kimse boşanmak için evlenmiyor. Hayatı paylaşma niyetinde oluyoruz ama
nedense her zaman işler yolunda gitmiyor.
Bu yüzden ne acabalara düşmeli, ne de verdiğimiz kararlardan geri dönmeliyiz.
Hayat çok kısa ve tadını çıkarabilmemiz için vaktimiz çok az.
Kendini iyi hissetiğin yerde, iyi hissettiren insanlarla olman önemli.
İnş bundan sonra çok mutlu ve güzel bir hayatın olur :))
Aslında sevdiğini biliyorum.Kendide söylüyor.Ama neden böyle davrandığını bende bilmiyorum.Evliliğe alışma desem, bu kadar uzun sürmez...Sizi sevmeyen adamdan boşanmaktan mı cayacaksın? Ama karşındaki kişi istemiyor. Zorla nereye kadar?
ileride mutlu olabılmek ıcın evlenıyorsunda...peki şimdi mutlusumuzun???
bu sorunun cevabı bosanmana yada bosanmamana yardımcı olacaktır...
ve bnm aklıma ndnse cınsel problemler geldı..
oyle bır problemı varsa esınızın bu yaklasımları cok normal..
yanı problemlı erkekler genelde bole kacmayı yeğlıyorlar..
cevremızde bırı var ole ondan bılıyorum..
yada baska bır kadın geldı aklıma...
ı
Ketum bırıyle yasamanın zorluklarını&bezdırıcılıgını bana sor arkadaşım cok ıyı bılırım ve ınan senı cok ıyı anlıyorum...evet, ıkımızın durumları da benzer ve uzucu, bu adamlar ıcın harcanan zmn ve emeğe yazık...ama naparsın evlılık 1 kumar ıste.....ben de su an degısen hıc 1 sey yok hala beklemedeyim ve yenı av. aramadayım...inş. uyumlu, gecımlı, bızı anlayan, seven, değer veren, takdır edıp onaylayan yenı sanslarımız olur arkadaşım...hayırlısı...
İnşallah Allah bize hayırlı kapılar açar arkadaşım, hepimize...
evlilik=ortak paylaşım
sizinki evlilik değil zaten şu an. aynı evde 2 yabancı
adı üstünde ''eş'' ama sizi tamamlamıyor
alın karşınıza konuşun. aynı yatakta yatılcak aynı masa aynı anda yemek yencek en azından..
film falan al, bu akşam izlicez de
içinden gelmiyosa zorlasın kendini biraz. haa zorla da yapılan şey ne kadar anlamlı tartışılır
ama en azından evliliği kurtarmak adına bi kere denesin
baktın hiç çabası yok, bu şekilde bi mutsuzluğu sürdürmenin anlamı da olmaz..
Allah yardımcın olsun
Sevgili sedefonur,
haklısın evliliğimiz iki yabancının aynı evi paylaşmasına dönüşmüştü.Dediklerini çok konuştum inan.Bazen geldide yatağa, o bir uçta,ben bir uçta.O da çok kötü inan.Ortak yaptığımız tek şey ise film izlemekti... Duan için çok sağol.
Bu adam ya senı hıc sevmemıs ya da svgı nedır bılmıyor.. Uzuldum ınsallah sevdıgın hayatını paylasacagın baskasını bulabılırsın ılerde
Ortada bir evlilik yok ki zaten. 2009 da evlendim diyorsun, 3,5 yıldır bu durumdasınız...ee geriye ne kalıyor 3-5 aylık bir cicim ayı süreci mi? Canım bence siz hiç evli olmamışsınız ki. Evlilik böyle bir şey değil, sadece cinsellik, yatak değil o işin başka boyutu ama ayrı yemek yemek falan nasıl oluyor bunca senedir nasıl dayandın ki bu duruma. Neden böyle diye sormadın mı? Düzeltmek için bişeyler yapmadınız mı? Durduk yere olmaz ki böyle bir kopma. Tamamen kopmuş bağınız geriye bir imza kalmış.
Ruh birlikteliği, sevgi, saygı, paylaşım olmadıktan sonra imzanın da anlamı yok ki. Hiç bir tutar dalı yok, devam etmek için. Niye tereddütte kaldın boşanmak için ben bunu anlamadım. Zaten yapayalnız bir hayatın varmış senin arkadaşım, iki kişilik yalnızlığı yüklenmekten daha iyi değil mi boşanmak.
İlginç... Bir de kadınları anlamak zor diyorlar! -Tabi onu anlayacak kapasite ve beyin olmayınca... Eşin boşanma kararına nasıl tepki verdi arkadaşım? Üzülüp değişme çabaları varmı ?
Ben acik ve net soyluyorum bosan....
Dilekceyi imzalayip gondermesi zaten ipleri koparmis. Biz kadin olarak hep ya duzelirse ya olursa ya tutarsa derdindeyiz....
Bazen olmayacagini bitecegini bile vile diretiriz kurtarmaya calisiriz yutariz uc maymunu oynariz kisacasi....ama arkadasim beni yanlis anlama ama esim dedigin insan kanimca seni zerre tanesi kadar haketmiyor.
Belirtiler : Yatak ayırma..yemekleri ayrı yeme..iletişimsizlik..ilgisiz alakasızlık..soğukluk..
Olası nedenler : Başka bir kadın..sevginin tükenmesi..
Tedavi : Boşanmak..
Yorum : Caymak üzere olman için neden yok ortada.
Seni sevmeyen ve çok yüksek ihtmal ile hayatında başka biri olan bu adamla uzatmak hata zaten.
Zira içinde biraz kıpırdama olsa idi o kağıdı hiç imzalamazdı.
Yatakları ayıran bir erkek ise muhakkak gözü onun üzerine çevirmeli.
Rahat uyuyamıyor vs gibi sığ nedenlere inanmamalı üzerine düşmeli ve araştırılmalı.
Sen yeterince çabalamışsın.Hatta çok bile sabretmişsin.
3 Sene dayanamazdım ben.O an koyardım kapının önüne .
Sen bir kadınsın arkadaşım.Sakın böyle karaktersiz bir erkek için kendini heba etme.