Bosaniyorum ama mutlu gunlerim aklima geliyor agliyorum:(

Munevvergul

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
944
275
323
Arkadaslar biz kadinlar daha mi merhametliyiz. Bana hic bir deger vermeyen, bos yere harcayan adamla yasadigim guzel gunler aklima gelince agliyorum. Kendi kendime sen aptal misin diyorum. Ama elimde olmuyor. Neden boyle olduk? Hic aklina geliyor muyum? Hic pisman oldu mu? Seklindeki sorular aklimdan hic gitmiyor. Sizde de oluyor mu?

Arkadaslar biz kadinlar daha mi merhametliyiz. Bana hic bir deger vermeyen, bos yere harcayan adamla yasadigim guzel gunler aklima gelince agliyorum. Kendi kendime sen aptal misin diyorum. Ama elimde olmuyor. Neden boyle olduk? Hic aklina geliyor muyum? Hic pisman oldu mu? Seklindeki sorular aklimdan hic gitmiyor. Sizde de oluyor mu?

tesadüfen gördüm ve okudum zor bir durum ama atlatılamayacak bir şey değil sanırım daha önce yaşamadım bunu umarımda asla yaşamam :((( ne kadar yardımcı olabilirim bilmiyorum...
sanırım alışkanlıklar insanı zorluyor zamanla alışılası bir durum sanırım ilk zamanlarda elbette kadın-erkek herkese koyar ...

Bize hayatı dar eden bi adam bile olsa nedense

Sevmeye devam ediyoruz

Onun iyiliğini düşünmeye devam ediyoruz

Acaba? demekten kendimizi alıkoyamıyoruz

Her şeyi silip yeniden (aynı adamla) başlamayı istiyoruz

Biz kadınlar garibiz gerçekten..

Onunla yeniden baslayamam zaten bunu cok iyi biliyorum ama yine de bazen duygusal oluyorum nedense. Zaten biz hep bu duygusallik yuzunden kaybediyoruz. Cogu kez karsimizdaki adamlarin timsah gozyaslarina, bir gulusune inanip kendimizi atese atiyoruz. Mesela bana bir gul bile alsaydi oyle mutlu olurdumki. Ah bu kafam ahhh...

durumuna uzuldum canım mademkı senı uzen haketmeyen bır ınsandı ve bosanma asamasındasınız aklına ıyı gunlerı getırmemeye calış:50:kotuluklerını dusun

senı okadar ıyı anlıyorumkı pazartesı dava acıyorum ıcıp ıcıp kufur eden benım banka kartlarımı ele gecıren gömü kazmaya gıden ıddaa oynayan adi adama oglumun nafakasını kumarbaz babasına yollayan bana utanmadan son kez kredı kartımı ödeyıver dıyen adama okadar uzuluyorumkı kalbım kan aglıyo ıcım acıyo

Allahım dıyorum benı nıye bukadar merhametlı yarattın keske karsımdakı ınsanda öyle olsaydıda mutlu olsaydık o benım bu ıyı nıyetımı suıstımal etmeyı sectı boş ver canım sende takma ben cıkcam bu kötü hallerde sende cocuk var mı ?

Cocugum yok. Ona sukrediyorum. Ama cok merak ediyorum hic pisman oldu mu? Onunda ici acisin istiyorum. Cunku benimki hala aciyor :(

Şu anda son derede normal bir süreçtesin o yüzden sana üzülme demiyorum. Üzül, ağla, yaşadığınız tüm güzel günleri aklına getir ve içini boşalt. Ama bunun boşanma sürecinin bir parçası olduğunu en önemliside son derece normal olduğunu unutma. Hangi sebeple bu noktadasınız bilmiyorum ama belliki dönüşü yok şu aşamada bilinç altının seni aldatmasına izin vermemeni ve psikolojik yardım almanı tavsiye ederim. Bu yorgunlukla ger iadım atma eğilimde olabilirsin iyi düşün doğru karak ver. Allah sabır versin...

konu her ne olursa olsun biz kadınlar içinden bizi üzecek mutlu hatıraları bulup çıkarmaya bayılıyoruz
aklına geldiği anda hemen onun kötü bi yanını düşün dağıt kafanı
umarım bundan sonra çok güzel bi hayatın olur

canım en zor sürece girmişsin,emin ol bundan sonrası artık daha fazla canını yakmayacak,bende yaşadım aynı şeyleri 2 ay olucak boşanalı,pişman mı değil mi hiç haberim bile yok,umrumda da değil açıkçası ,hiç onunla olduğum kadar mutsuz olmadım,tam tersi kendime çeki düzen verip yeni bir başlangıç yaptım ,belli bir süre kimseyi alamayız hayatımıza bu kesin ama huzurum geri geldi hayatıma...
sen dimdik duracaksın ki ailen üzülmesin, çalışıyorsun bildiğim kadarıyla iş arkadaşların herkes seni dimdik görsün, zor birşey ama alışıyorsun ,kendime güvenim geldi ,nefes aldığımı fark ettim :) hayat ne olursa olsun güzel,pozitif düşün herşey güzel olsun

Rabbim daha büyük acılar göstermesin bundan sonra inşallah. senin durumuna ne kadar doğru yorum yapabilirim bilmiyorum canım yaşamadığım için sadece tahmin etmeye çalışıyorum zordur her an kötü günlerde geçirsen bir arada yaşadığın bir insandan bir düzenden kopmak zor olmalı ömür boyu diyerek evleniyoruz çünkü. ama bşanma kararını aldıysanız demek ki yapabileceğinizi hiç birşey kalmamış bu evliliği kurtarmak için. sen şimdi eşinle geçirdiğin güzel anları hatırlıyorsun seni boşanmanın eşiğine getiren durumlar çoktan gitti beyninden. Allah dayanamayacağı dert vermez insana zor olacaktır elbet ama atlatacaksın inş. sevdiklerinle zaman geçir ya da ne bileyim bir dönem tek başına kafanı dinle hangisi yi geliyorsa sana onu yap. ama verdiğin karar için pişman olma bu saatten sonra canım benim

canim sana tek birsey soracagim...
mutlu gunun mu mutsuz gunun mu daha fazla bu evlilikte?once onu bir dusun derim..!

ağlaya ağlaya bitiriyorsun içindeki duyguları sağlıklı bir davranış bu....
bir anda bitti desen saçma olurdu zaten, kolay değil, hayallerin yıkıldı, kendine yeni bir hayat kuracaksın.
neden sorularını kendine çok fazla sorma, nedeni yok, kader böyleymiş.
bir gün bana ne ister mutlu, ister mutsuz olsun, beni artık ilgilendirmiyor deyince bitecek...
acını sonuna kadar yaşa, en dibe vur, böylece tekrar yüzeye çıkman kolay olur...:34:

Hiç aklına geliyor muyum? Hiç pişman oldu mu?
Yaşayan her kadının aklından geçiyordur bunlar. Yada geçmiştir.
Bu arada son sayfaya bakmadım hepsini okuyamadım ama hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.

Bence onun ıcın gözyaşı tüketmeye değmez ztn hıc 1 zmn senı haketmemıs..ben baslarda ara sıra ağlıyordum ama artık ağlamıyorum katılaştım sankı....1 de ondan cok soğudum; sınsılıgı, samımıyetsızlıgı, bencıllıgı, ruhsuzluğu aklıma geldıkce ıllet oluyorum ona...buna rağmen tabıkı ıcımde sızlayan 1 yerler de var ancak sonuçta karsımızdakı kısıler bıze değer verıp gerçekten sevıyor olsalardı bunları yapmazlardı dıye bakmak gerekiyor bence...mademki elın oglu bıze hıc acımadı, hep kendını duşundu (hepımız bılıyoruz kı erkek mılletı öz. cok bencıl) bız de bu hayatta once kendımızı dusunmelıyız....gerçekten seven ınsan asla vazgeçemez, olduğu gıbı kabullenir, ıcınde kaybetme korkusu, muthıs bır ozlem olur.....ıkımızn de yasadıgı ılıskıde bunların hıc bırı yok....sankı sıradan flörtler yasamısızcasına kolayca harcanıverdık baksana....adamlar dışarıda onları daha ıyı bır hayatın ve kadınların bekledıgı dusuncesı ıcınde olmasalar, gozlerı dışarı kaymış olmasalar ayrılmak ıstemezlerdı ztn...ne hallerı varsa görsünler...

Back
X