Arkadaşlar sonunda eşim dediğini yaptı ve davayı açmış.Bugun bende avukatla görüştüm.Çekişmeli dava olucak .Çünkü 1 yılı doldurmadık henüz.Şimdi hakkımda abuk sabuk bir çok şey olucamış dosyada bana karşı.
Sormak istediğim şey; çaldığı ziynetler için dava açıcam,maddi manevi tazminat açıcam.Sizin bildiğiniz önermek istediğiniz delil ya da şunu yapdan daha iyi olur dediğin şeyler var.Hiç haketmedim ben boşanmayı.Depresyondayım ilaç kullanıyorum.İntiharı bile düşündüm
Ben ne yaptım diye
Ortada neden de yok.Ama eşim ve kayınvalidem ruh hastası.Bende boşanmak istiyorum ama haklarımı alarak.Bu maduriyetimde yanlarına kar kalmasın bari
Bilginiz varsa yazarmısınız.Hem diğer arkadaşlarıma da yardımcı olur.Allah kımsenın yuvasının mutluğunu,huzurunu bozmasın..
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Sormak istediğim şey; çaldığı ziynetler için dava açıcam,maddi manevi tazminat açıcam.Sizin bildiğiniz önermek istediğiniz delil ya da şunu yapdan daha iyi olur dediğin şeyler var.Hiç haketmedim ben boşanmayı.Depresyondayım ilaç kullanıyorum.İntiharı bile düşündüm

Bilginiz varsa yazarmısınız.Hem diğer arkadaşlarıma da yardımcı olur.Allah kımsenın yuvasının mutluğunu,huzurunu bozmasın..
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..