bosaniyorum cok kotuyum

evlendigne pisman olan bi adamla mucadele genc guzel kariyeri olan bi bayan olmama ragmen bunu bana hic hissettrmedi aksine hakaretler cinsellik sadece onun icin onemliymis gbi yapamadgnda sorumlusu ben oldum zorladm hayal kirikligina ugratmis oldum onu sorunun kaynagi benmisim gbi yasadim 3 ay hep zorundaymisim gbi cinsellik yasatti nefret ettim hic bi cabasi olmadi ruhuma dokunan hep yapmacik cabalar egilimi farkliydi cunku kabul etmek istemedim kadin gbi kivirmalar konusmalar hisler bu hissiyati yasatti yuzune soyliyemedim dedim zamanla gececektr ailesinin yasadgi yerde yasamak istedi oraya gtmek icin zorladi baska bir sehirdeydik isimiz geregi bunu gozardi edip playstation arkadaslarini ozledi. beni sevmedgni istemedigini soylerken sonra yok ole degil dyebildi bocaladi aslinda ben boyle bencil aptal bi adami sevmedgimi anladim ne pahasina olursa olsun btsin dedim bunu ogrenr ogrenmez playstationni alarak kacti actim bosanma davasini en kisa zamanda btecek inslh izleri gecer mi bilmiyorum zehir gbi gecen en guzel gunlerimi inslh unuturum

Canım bence eşin seni sevmemiş sevse böyle davranamaz çünkü, sen kırılma üzülme diye çaba sarf edeceği yerde kendi eksikliklerinden seni sorumlu tutmuş şimdi bende bi karar aşamasındayım benim eşim de hep suçlayan ama kendine toz kondurmayan bir tip vursa da hakaret de etse ne yapsa onların bile suçlusu ben oluyorum. 3 gün önce üzerime yürüdü üstüne bir de vurdu o günden beridir ayrılmak istediğimi ve kendisinin beni sevmediğini anladığımı söylüyorum sadece buna bakarak değil bi çok şey var yanımda başka kadınlara ilgili davranıp benimle muhatap olmadığı da oldu ailesinin yanına ilk gittiğimizden itibaren her gidişimizde akrabalarının evinde de dahil ayrı gayrı oturup bir sorun çıkarması da oldu hani sanki benden utanıyormuş gibi... Üstelik eğitim maddiyat vs yönlerden benim daha iyi durumda olmama, ben bekarken kendisinin evlenip boşanmış ve boyunca çocuklu olmasına ve ben ondan utanmamama rağmen. hepsini kafamda topladım ve sevilmediğime karar verdim neredeyse de gidiyordum ama eşim bana haksızlık ettiğini anladığını bunları haketmediğimi bildiğini ve bundan sonrası için bir şans daha istediğini kendini düzelteceğini beni çok sevdiğini söyledi, ona bu söylediklerini samimi bulmadığımı daha önceki ve şu aralar yaşadıklarımı örnek göstererek söyledim ona karşı inancımın çok zayıf olduğunu da belirttim ama içimde fırtınalar da kopsa kahrolsam da ona belli etmedim en azından onsuz da olabileceğimi görmüş oldu, biraz daha bekleyeceğim taştı taşacak olan sabır bardağıma bir damla daha eklerse bitireceğim inşallah. sen de güçlü dur eşinin karşısında erkekler malesef yapı olarak nankör varlıklar ve asla yaşananlardan ötürü kendini suçlama tüm bunlar senin değil onun kabahati seni el üstünde tutması mutlu etmeye ve mutlu olmaya çalışması gerekirdi ama öyle yapmadığı gibi bi de kendi suçunu sana yüklemeye çalışmış şimdi senin tek yapman gereken eğer düzeleceğine ve sevgisinin az da olsa var olduğuna-artacağına inanıyorsan burnunu iyi bir sürtmek biraz daha beklemek, eğer yok artık son noktamdayım diyorsan taviz vermeden onsuz da olabileceğini daha iyi bir yaşamı hakettiğini göstermek ve boşanma davasında dik durmak, bırak o seni kaybettiğine üzülsün.

evet cok canim cok haklisin sevmedigine eminim sirf guzelligim konumum evlilige uygun bi insan oldugumu dusundugu icin evlendi benimle ondan agir bastikca her konuda bana az kaldgini ezildigini hissettikce komplekse girdi bi bayan olarak bunlari gordukce tokat gbi geldi herseferinde kesinlikle bir umut oldugunu dusunmuyorum egolu kendini tamamlamamis bir kisilikle omur gecirme riskini goze almak buyuk aptallik olur zaten herseyin farkinda sans falan istemedi keza isteseydi de vermek gbi bi dusuncem yok asla beni sevmeyen bi adam cok can yakici kendimi kaybederim davayi actim en kisa surede kurtulup unutup huzurlu bi yasam istiyorum...su an her dakikam aci buruklukla geciyor hevesle aldgm esyalarimi topluyorum hayal kirikligim oldu hersey Allahim herseyi gordu bu yuzden basim dik icim rahat..senden boyle bi sans istemisse sabir goster bakalim duzelecek mi ama devam ederse hayatina yon vermeye caba goster inslh bu sansi hakeder..

evet cok canim cok haklisin sevmedigine eminim sirf guzelligim konumum evlilige uygun bi insan oldugumu dusundugu icin evlendi benimle ondan agir bastikca her konuda bana az kaldgini ezildigini hissettikce komplekse girdi bi bayan olarak bunlari gordukce tokat gbi geldi herseferinde kesinlikle bir umut oldugunu dusunmuyorum egolu kendini tamamlamamis bir kisilikle omur gecirme riskini goze almak buyuk aptallik olur zaten herseyin farkinda sans falan istemedi keza isteseydi de vermek gbi bi dusuncem yok asla beni sevmeyen bi adam cok can yakici kendimi kaybederim davayi actim en kisa surede kurtulup unutup huzurlu bi yasam istiyorum...su an her dakikam aci buruklukla geciyor hevesle aldgm esyalarimi topluyorum hayal kirikligim oldu hersey Allahim herseyi gordu bu yuzden basim dik icim rahat..senden boyle bi sans istemisse sabir goster bakalim duzelecek mi ama devam ederse hayatina yon vermeye caba goster inslh bu sansi hakeder..

İnan bana ben de senin gibi düşünüyorum sırf evlenilecek biri olduğum için evlendi sanki benimle, sanki sevmeye çalışıyormuş gibi bir intiba bıraktı üzerimde.. Başlardaki çok seviyorumlar öbür yarımsınlar uçtu gitti tabi bende.. Ama senin durumun biraz daha farklı, inşallah davanı sıkıntısız atlatır kendini en kısa sürede toplarsın inan bana senin bir eksikliğin yok ve yaşadıkların konusunda yalnız değilsin senden iyilere değil her zaman senden kötü durumda olanlara bakıp şükret en azından farkedebildiğine ve kurtulabildiğine şükret illaki bunalımlı bir dönem yaşayacaksın bu çok normal ama bi zaman sonra geriye dönüp baktığında iyi ki kurtulmuşum diyeceksin en doğru kararı verdiğini anlayacaksın emin ol canım Allah hakkında hayırlısını, seni çok sevecek ve mutlu edecek kişiyle yuvanı yeniden kurmanı nasib etsin inşallah..

canım ya çok üzüldüm konunu okurken ama bunları yaşayan bir tek sen değilsin canım kendini yalnız hissetme. NE hayallerle umutlarla evleniyoruz seviyoruz evimizi çeyizimizi ne heveslerle yapıyoruz. Ama işte kader mi böyle biz mi yanlış seçim yapıyoruz bazılarının evlilikleri hayallerindeki gibi olmuyor malasef. Bende çok pişmanım 3 aylıkken seninkine benzer sorunlar yaşadım çok gitgeller yaşadım bu insandan koca olmaz boşan diye ama yapamadım cesaret edemedim. 3yıl oldu değişen ne oldu dersen hala aynı birçok şey eskisine göre biraz daha anladı beni ama arkadaşları dışarı çıkması cinsellikte beni önemsemesi hala aynı. Kendimi 3 yılda çok yaşlanmış bitmiş hissediyorum. Çocuğum olsun istiyorum ama böyle bir adamdan çocuk yapamam baba olmaz bundan ne diyim hayatımı kendimi erteledim bitirdim yaşamaya çalışıyorum. Seni o kadar iyi anlayorum ki ALLAH yardım etsin belki bu daha hayırlıdır senin için erkenden kurtulmuş oldun. Zararın neresinden dönersen kardır hesabı.

seni cok iyi anlayabiliyorum canim destek olmayi cok isterim allah yardimcin olsun herseyi ondan dile.. evt belki kendi tercihimiz ama bu karsimizdakinin nihayetinde bir insan oldugunu bencilligiyle yoksunluguyla bizi gunbegun mahvetme yoketme hakki tanimaz kisa bir sure evet ama bi cok seyi gordum derme catma bir evlilik hayati cocuk gbi onemli bi riski alabilecek kadar yeterli mi en bastan yuruyen oyle devam edecekti tek basima hicbrseyi degistremedigim degistremeyecegim cok acikti.. deli gbi cocuk sevgisi olan bi insanim o sorumlulugu almak icin can atiyordum ama babasiz eksik yoksun bi baba bi cocuk ki bunu cok iyi anlarm bunu ona yukliyemem hakkim yok dedim.. bu karari alabilmemde en cok bu cesaret verdi bana.. adam beni anlasada dinlesede cabasiz eksik bencil merhametsiz egosuna yenik ve mutlaka bu yonunu fazlasyla cocuguna da yasatacaktir.. bazi seyler cok aciktir ve biz kadinlar vicdan duygusunun verdigi gucle bunlari kapatmak icin ugrasiriz ki buna deger mi karsindaki insllah demek gelir hep icimizden azimle..allah kimseye yasatmasin herkes mutlu olsun cocuklar mutlu duzgun bir aile ortaminda yetissin cocuklarin gulusunde goruyorum neleri hakettiklerini lutfen yapmayin anneler babalar onlari gercek sevgi dolu guzel aile ortamlarinda yetstrn.. sakin uzulme allah cok buyuk senin icin dua edicem..

Back
X