Boşanıyorum gidicek yerim yok çok acil yorum lütfen

Ev yemekleri satan yerleri tek tek gez. Sarma , börek için konuş. Evde yapıp götürürsün , sonra ıs alanın doğar zamanla.

Bi kaç kez bu oyunu merak edip erkek hesabıyla pubg oyununa girdim çoğu evli erkekler kızlarla sohbet muhabbet derdinde. Evlilikten soğudum

Odadayım şimdi ben panik atak var biraz bende nefes nefese kalıyorum arada evlendikten sonra oldu. Engel olamıyorum kendime keşke elimde olsa bazen kalbim duracak gibi oluyor iş arıyorum yok
biraz sakinlesirmisin?
evet zor bir durumdasin evliligin problemli ama bi sakinles suan burnundan derin nefes alip agizdan yavasca nefes ver sakinleş bi kafani toparla önce

Hanımlar,
iyi niyetlisiniz, tavsiye vermek istiyorsunuz ama kadına şiddet, kadın cinayetlerinin arttığı gerçeğini unutmayınız lütfen, bu nedenle kötü sonuçlara sebebiyet verecek önerilerde bulunmayınız.

Su oyunun allah belasini versin benimde sevfilim oyundan cikmiyo kizlarlami konuşuyorsun dediğimde o öyle kolay değil diyo küfür ediyorlarmış valla o pci kaldır evden bence interneti kestir en iyisi boşanmak yerine

Ailenizle iletişime geçin. Çocuk yoksa daha kolay olur , işe başlar hayatınıza bakarsınız.
Hiç oluru yoksa işe başlayıp önden para biriktirmeye başlayacaksınız.
Çocuk varsada uygun fiyata güvendiğiniz bir komşuya baktırın, bir süre birikim yapana kadar.

Cidden bu aklı veriyor musunuz?
Aman Allahım bu kadar düşmeye ne gerek var. Gitsin parkta yatsın bundan daha onurluca..
Allah aşkına hayal alemlerinizi şuraya dökmeyin.
Yapamayacağınız şeyleri başkasına akıl olarak vermeyin ha yapıyorsanız da ALLAH kocanızın yardımcısı olsun.
Ama bu numara 1 kere tutar unutmayın 2. de sizi kapıya atı verir.
Konu sahibi iş bulana kadar idare et. Çık gez iş ara sadece online başvuru ile kalma.
İşte bütün mesele bu dik başlı olunca kapıya konulacağını düşünen kadınlar bu hale geliyor..kapıya çöp konur kimse kimseyi kapıya koyamaz bir bunu öğrensek gerisi hallolur zaten

İşte bütün mesele bu dik başlı olunca kapıya konulacağını düşünen kadınlar bu hale geliyor..kapıya çöp konur kimse kimseyi kapıya koyamaz bir bunu öğrensek gerisi hallolur zaten
Dik başlı olmayla hiç bir sorun çözülmez. Yapıcı olunur her halukarda, kendinden ödün vermeden.
Cinnet geçirme numarasını savunuyorsunuz ya ne diyeyim. Adam kadına birşey yapmadan saldırgan davranıyor zaten, adam belli. Bir de bunu yapsa hali nice olur. 3.sayfalardan alırız artık konu sahibinin haberini

Back
X