Boşanıyorum,hayata tekrar nasıl tutunacağım

arkadaşım yaşınıda bilmiyorum ama.insanlar evliliklerinin ilk yıllarında muhakkak sorun yaşıyor.yaşamıyorum diyen yalan söyler.ya kayınvalide,ya geçim sıkıntısı,yada karşılıklı olarak evliliğe hazır olmama.alışamama.bebek diyorsun.oda inan bana iki kişi içinde aslında çok zor bir süreç.hamilelik ayrı daha sayabileceğim o kadar çok sebep varki.bunları yaşarken anlamıyorsun eşim sorumsuz diyorsun.evet olabilir.aslında sana verecek okadar çok örneğim varki hangisinden başlıyım bilemiyorum.
ben eşime aşığım.ama adamcağızla yaşadığımız o kötü günleri düşünüyorumda hep kendime hak verilmesini beklemişim.kaç kere gittim evden mahkemeyede verdim.kendi isteğimlede döndüğüm oldu.onunda gelip toparladığı oldu.19 yaşında evlendik.20 yaşında doğum yaptım.hamilelik desen ayrı bir dert .doğurmıycam deyip hastaneden kaçtım.senin çocuğun istemiyorum.çocuk oldu ne uyur ne yer.sürekli ağlar.ben yemek yapamam.evde ikimizde uykusuz.kayınvalidem telefon açar boşanın kurban kesicem der.oooo say say bitmez.ben üniversite 2. sınıftan ayrıldım eşimle evlendim.allahtan adamın işi varmış ne diyeyim.tabii pişmanlıklarımda da sürekli onu suçladım.sonra okulu bitirdim.sırf hırsımdan.düşünüyorum da öyle kavga ederdik ki çingene gibi..laflar havada uçan ütüler.allahım neymiş. o...velhasıl arada çocuk var.yardıma ihtiyacınız var.biz eşimle o zor 2 yıldan sonra yardım aldık.ben 11 yıldır evliyim.sakın düşünme bu cahil sözü..bana herkes senin halledemediğini bir başkası nasıl halledecek dedi.yooo iş öyle değilmiş.doğru düşünmeye yönlendirilmeye herkesin ihtiyacı var.ikinizde çocuğunuz için fedakarlık yapın.ondan bekleme.o yapsın değil.sen yap.

allahım tez zamanda yardımcın olsun canım:105:

Back