boşanıyorum hem de haketmediğim bir biçimde.......

sudenil00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2011
67
0
36
Karabük
arkadaşlar nolur bana yardım edin...çok kötüyüm çıkamıyorum boğuluyorum dayanamıyorum artık...demiştim ya eşim 4 ay önce evli bi kadınla gitti 9 aylık evliyken diye.belki çok kızacaksınız bana ama hala onun peşinden nasıl olursa koşabiliyorum görüştük telde bu saatten sonra olmaz dedi ben ben sil baştan yapalım hatırlamayalım dedim sevdim seni dedim istemiyorum ayrılmak dedim üç kuruşluk kadın için yapma dedim...ama yok teli bile gizledi benden..çok acı çekiyorum içim çok acıyo o kadını tercih etti onla yaşamayı tercih etti bnden vazgeçti hayatıma hayallarime geleceğime kastetti..içim kin nefter intikam dolu haykırmak istiyorum o kadınla onun yüzüne..bazen diyorum hatta çoğu zaman Rabbim keşke ecelimi göndersen bana yaşamak zor geliyo nefes almak yoruyo yorgunum karanlığın zirvesindeyim...dayanamıyorum yediremiyorum bu terkedilişi evimi yuvamı ben beni özledim...ablamın yanıda kalıyorum çok iyiler ama ben evimi istiyorum...ilaçlar falan faydasız yüreğim acıyo..hiç bir kadının yapmayacağı şeyleri yaptım ama yok anlamadı anlamıyor.bu beni daha çok hırslandırıyo sanki
artık halım kalmadı ..

Birine tercih edilmek çok kötü bir duygu. ne kadar acı çektiğini tahmin edebiliyorum. Ama Allah aşkına kendine kahretmeyi bir kenara bırak. Hiçbirşey senin suçun değildi ve yaşadığın hicbir acı senin ölümünden daha ağır değil :26:

Canım diğer konuna baktım
Öğrenciymişsin öğretmen olucakmışsın
Lütfen toparlan, okuluna eğitimine bak,mesleğini eline al ve arkana bile bakma
Allah'a havale et, kendi pisliklerinde boğulsunlar sana da bir daha görünmesinler bile
Yuva yıkanın yuvası olur mu? İki yıkılan yuva var, 3 çocuk var masum.Ah'lar yerde kalır mı?
Herkesin hayatında acı ile olgunlaşacağı bi yer vardır, senin için de burasıymış.
Lütfen Allah'a sığın, bol dua et ve asla ama asla yeniden o adamla birleşmeyi düşünme, tertemiz bi hayat kur kendine

arkadaşım neden arayıp yalvarıyorsun..şimdi güçlü ve gururlu olma vakti..hem dönse nasıl sindireceksin yaşadıklarını nasıl kocam diyeceksin o adama.yapma kendine gel..geleceğine bak..eşinden dava açmasını bekle ve tazminatını nafakanı al öyle boşan..

arkadaşım neden arayıp yalvarıyorsun..şimdi güçlü ve gururlu olma vakti..hem dönse nasıl sindireceksin yaşadıklarını nasıl kocam diyeceksin o adama.yapma kendine gel..geleceğine bak..eşinden dava açmasını bekle ve tazminatını nafakanı al öyle boşan..

CANIM AÇTIM ZATEN EKİMDE BİTİUO HERŞEY İŞTE NE DİYİM Kİ aLLAHLARINDAN BULSUNLAR BENİM HAYATIMI UMUTLARIMI ALDILAR bi öldürdüler işte onların olsun hayat..

canım açtım zaten ekimde 19 ekimde tamamen çıkıyorum hayatından..allahlarından bulsun ikisi de.beni öldürdüler zaferlerini kutlasın vicdansızlar merhametsizler..

Daha önceki konunu biliyorum o kadının kocanın sana nasıl davrandıklarından bahsetmiştin, çok zor bir durumdasın çok üzülüyorsun, ama o adamın peşinden koşma, gururunu ayaklar altına alma, lütfen kendine bunu yapma... :50:

Daha önceki konunu biliyorum o kadının kocanın sana nasıl davrandıklarından bahsetmiştin, çok zor bir durumdasın çok üzülüyorsun, ama o adamın peşinden koşma, gururunu ayaklar altına alma, lütfen kendine bunu yapma... :50:

çoktan aldım gurur falan kalmadı artık ben ben değilim sanki...benimle konuşma tenezzülünde bile bulunmuyo bu kadar basiy yani

Allah yardımcın olsun..

ölümü falan sil at aklından kimse senden kıymetli degil.. oyle biri içinde artık uzulme

evet zor hemde cok ne cok zor.. 9 aylıkken bide...

yani eger adamı senle zorla evlendirmedilerse... bu yaptıgı direk cinsibozukluk

hiçmi anlamadın guzelim evlenmeden once

bundan sonrası icin kim olursa olsun iyi tahlil etmeden guvenme ,,kimseyede kendinden cok deger verip kimse için ödün verme

erkekler bundan anlıyor malesef :26:

adam simdi ne havalara girmistir, :21: ufak daglari ben yarattim havasinda geziniyordur:63:
2 tane kadin ne yaparsam yapayim pesimden kosuyor deliler gibi ne bulunmaz hint kumasiymisim diyodur:63:

dön diye yalvarmakla hic iyi yapmamissin resmen onlara al gururumu ciyneyin demissin, kocan o kadinada söylemistir beraberce gülüyorlardir:50:
sen kendine bunu mu layik görüyorsun:25:
evini özlediysen kendine bir ev tut daya döse senin kendi evin olsun madem öyle
ama böyle seni rezil edene sirf evini özledin diye niye yalvarirsinki:19:

yaşadıkların çok zor biliyorum ama toparlanmak zorundasın , yani toparlanmalısın..
mesleğini eline almaya bak bi an önce, artık ilk önce sen varsın bunu unutma..
eğer onlar mutlu olabiliyosa sen de mutlu olmalısın!!!
yuva yıkanın yuvası olmazmış elbet onlarda birgün yaptıklarının cezasını çekecektir..
üzül ağla acını yaşa ama sakın ölümden bahsetme, acını yaşa ve sonra yoluna devam et.. unutma artık önce sen varsın!!

Toparlanın, kalkın ayağa.Ne yapıyorsunuz kendinize farkında mısınız ? Bu haksızlığı yapmaya hakkınız yok kendinize.

Hem çok gençsiniz hemde eline inşaallah mesleğinizi alacak kadar ilerlemişsiniz hayatta.

Onsuz bu yaşa kadar nasıl gelmişseniz yine devam edersiniz..Tecrübe edindiğiniz konular ise size güzel ufuklar açacak içinizde.

Elbetteki canınız çok acıyor ve acıyacak ama bu zulmu kendinize yapma hakkkınız yok.

Onu aramayınız.Bu kadar eksik olduğunuzu mu düşünüyorsunuz..Allah'a havale edin..Elbet adalet tecelli edecek.

Ölmek kelimesi ise inanın şuanki acınızdan kaynaklanıyor..Ölümden sonrası ne olacak ?

güçlü ve gururlu ol canım.ben senin yerinde olsam 3 çocuğum var büyük konuşmak istemem ama eşim böyle birşey yapsa gözümden bir damla yaş yine akıtmam Allahtan bulsunlar deyip nafakamı tazminatımı alır kapının önüne koyarım 10 yıllık kocamı
senin çocuğun yok geçirdiğin uzun senelerin yok ne diye kendini bu kadar hırpalıyorsun.değer mi öylesi için canım inan değmez.güçlü ol toparlan onları Allaha havale et geleceğine umutla bak canım

öyle günler gelecekki hayatınızda o kadar mutlu olacaksınız ki hayatınızdan çıkarak en büyük iyiliği size eşiniz yapmış olacak.
terkedilme psikolojisiyle daha çok sevdiğinizi düşünebilirsiniz
sadece sakin olun

canım benim çok zor, yaşamadım bilemem ne çektiğini. Bence senin asıl ağrına giden eşinden ayrılmak falan değil, 3 çocuklu komşu kadınla gitmesi. ben adamı sevdiğini, geri istediğini de zannetmiyorum. sen şok yaşamışsın. üstüne hırs yapmışsın. şu anki konumun da takıntı bence. bilemiyorum tabi ki senin yerine sana tanı koymak da haddim değil hissetiğimi yazıyorum.

eğer senin kocan gittikten bi süre sonra daha sen onu aramadan gelip "karıcığım çok pişmanım nolur affet" deseydi sen bir dakika düşünmeden boşanırdın gene. senin şu an ki derdin adam falan değil sana yapılan haksızlık.

yazık sana. değmez bir adam için takıntılı olursun Allah korusun. Az kalmış boşanma davana da. Çok da gençsin, gez toz... öğrenciymişsin. öğrenciliğinin tadını çıkar.

o adam zaten öyle böyle gelecek ayağına emin ol.

ama o geldiğinde kendinden emin, dik, mutlu bir kadın olarak onu umursamazsan zaten en büyük cezayı verirsin ona.

çok erken bitmiş evliliğin. hayırlı da olmuş. çocuk olduktan sonra olabilirdi. sana bi şey yapablirdi. neler okuyoruz burada. Allah korumuş.

Güzelim senin alnın ak başın dik. Sen gencecik yeni gelinlen o başka kadına gitti. Onun utanması gerek. Boşa yoluna devam et. Bir Allahın kulu da sana "aa niye boşandın" demez. Herkes arkanda olur.

Arama sakın. En büyük ceza umursamazlıktır.

Katılıyorum size. Giden gitmiştir artık geri gelmez gelsede eskisi gibi asla olmaz kırılan şey yapıştırılsada bir daha aynısı gibi olmaz üzülme demek kolay ama kendini üzmemeye çalış olaylara iyi yönden bak ya bide çocuğun olsaydı çok şanslısın seni haketmeyen birisinden kurtuluyorsun.
Zaten onlarında sonu olmaz sonuçta ikiside başkalarını aldatarak bir yuva kurmuşlar eden buluyor .
İnanki biten en büyük aşk bile bir süre sonra ilk zamandaki duyulan o acıyı vermiyor kendini böyle telkin et inan bir süre sonra acın geçecek ve gerçekten seni çok seveni bulman için önün açılıyor ve ondan daha iyi ne değer kıymet bilen erkekler var

canım daha çok gençsin, bu adamdan 9 ayda kurtulduğuna şükretmelisin. ya senelerce evliyken, gençliğini bu adama vermişken, hele ki çocuğunuz varken çekip gitseydi?
yuva yıkanın yuvası olmaz, hele ki bu şekilde 2 yuvayı birden yıkanlar hiç rahat edemez sen merak etme.
onlar cicim aylarını yaşıyorlar şu anda, yasak bir şeyi gerçekleştirmenin keyfini yaşıyorlar. ama bu heves fazla sürmeyecek. 2si de eşlerini aldatıp beraber oldular sonuçta. birbirlerine güvenleri olmayacaktır, eski eşini aldattı beni de aldatır mı gibisinden... kavga ettiklerinde de sığınacak kimseleri olmayacak utançtan. biz ne yaptık diyecekler bu utanca bu rezilliğe değer miydi diyecekler ama iş işten geçmiş olacak. çevrelerindeki herkes ayıplayacak onları, hep yüzleri eğik gezecekler.
tek yapman gereken sabretmek. bu günler geldiğinde son gülen sen olacaksın.
hayatını toparlaman senin elinde. umarım hayat bundan sonra karşına hayırlı kısmetler çıkarır :71:

Aldatılıp yeniden başlamak değilki sizinkisi...eşiniz gidip başka bir kadınla yaşamaya başlamış ve siz daha 9 aylık evliyken her sey planlı..sizi ilişkilerine kılıf kullanmışlar....acınızı anlıyorum aldatılmak çok kötü bir dugu farklı bir biçimde belki ama yaşadım...duygularınız anlamaya çalışıyorum...ama eşinizle tekrar birleşmek istemenizi anlayamıyorum...yani onun gelmesini size yalvarmasını istemeniz doğal ...ama onu bir daha aramayın...çünkü bunu atlatacak yeni bir hayata başlayacaksınız..daha sağlıklı düşündüğünüz zamanlar gelecek ...ama onu arayıp ona yalvarmış olmanızı unutamayacaksınız bu sefer inanın bunun için pişman olacaksınız...eşiniz dönsede affedip otursanızda pişman olacaksınız...bence tedavinize devam edin...çaresiz değilsiniz ...henüz çok gençsiniz...güzel bir meslek sahibisiniz...okulu bitirin...inananın çok güzel günler göreceksiniz...

Sadece zamana ihtiyacın var.Bir süre sonra kabulleneceksin ve hemen arkasından onun yokluğuna alışacaksın ve bir gün biri çıkacak karşına yeniden aşık olup yuva kuracaksın.

Back
X