arkadaşlar nolur bana yardım edin...çok kötüyüm çıkamıyorum boğuluyorum dayanamıyorum artık...demiştim ya eşim 4 ay önce evli bi kadınla gitti 9 aylık evliyken diye.belki çok kızacaksınız bana ama hala onun peşinden nasıl olursa koşabiliyorum görüştük telde bu saatten sonra olmaz dedi ben ben sil baştan yapalım hatırlamayalım dedim sevdim seni dedim istemiyorum ayrılmak dedim üç kuruşluk kadın için yapma dedim...ama yok teli bile gizledi benden..çok acı çekiyorum içim çok acıyo o kadını tercih etti onla yaşamayı tercih etti bnden vazgeçti hayatıma hayallarime geleceğime kastetti..içim kin nefter intikam dolu haykırmak istiyorum o kadınla onun yüzüne..bazen diyorum hatta çoğu zaman Rabbim keşke ecelimi göndersen bana yaşamak zor geliyo nefes almak yoruyo yorgunum karanlığın zirvesindeyim...dayanamıyorum yediremiyorum bu terkedilişi evimi yuvamı ben beni özledim...ablamın yanıda kalıyorum çok iyiler ama ben evimi istiyorum...ilaçlar falan faydasız yüreğim acıyo..hiç bir kadının yapmayacağı şeyleri yaptım ama yok anlamadı anlamıyor.bu beni daha çok hırslandırıyo sanki
artık halım kalmadı ..
artık halım kalmadı ..