boşanıyorum hem de haketmediğim bir biçimde.......

eşin sana yeniden dönsede;

asla eskisi gibi olamazsınız ki..

her an yeniden bırakıp gider mi diye düşüneceksiniz.

bence toparlanın ve hayata sıkı sıkı sarılın..

sizden vazgeçmiş bir insandan hala umut beklemeyin..

kendinize güveniniz gelsin bir an önce..

çok daha iyi bir hayatı hakediyorsun..

çekip giden kendi kaybeder...:20:

esınızın sıze red cevap vermesı sızı ıyıce hırslandırmıs ,gozunuzu kapamıssınız ve hıc bır hatasını gormemıs ve o'nu vazgecılmez ılan etmıssınız.esınız de sızın bu vazgecememe ısrarınızdan dolayı sızden ıyıce uzaklasmıs.belkı dogru bır karar belkı yanlıs bır kararla hıc dusunmeden ,sırf sızın ne olursa ol gerı don baskılarınzdan dolayı esınızı kendınızden ıyıce sogutmussunuz bence.her ne olursa olsun bır kadın bır erkegın karsısında her zaman dık ve guclu durmalıdır.o degıl sız vazgecılmez olun .suan yasadıkların emınım cok acı ve zordur dayanması .Allah'a bol bol dua edın ve o'nu hıc aramayın .boyle bır ınsan sıze gerı donse ne olucak kı sankı .donmus olsa bıle mutlu olmayacaksınız.sızınkı tamamen hırs ve takıntı oldu .zamanla hersey duzelır.
Allah sabır versın .

Henüz yeni evlenmişsin, önceki konunu biliyorum ama takip etmedim detayları bilmiyorum yani görücü usulü mü evlendiniz, birden bire mi çekip gitti vs.
Her neyse bunların hiç birinin bir önemi yok, ortada seni bırakıp giden bir erkek var arayıp dön unutalım demek gururu bir kenara bırakalım ne kadar mantıklı.
Tamam seviyorsun, Allah kimsenin başına vermesin yaşadıkların çok zor şeyler ama yapman gereken bu insandan bir an önce kurtulmak.
Geri gelip barışsanız herşey düzelecek mi, bir daha nasıl güveneceksin, tekrar başkasıyla çekip gitmeyeceği ne malum.
Bence şükret haline, çok erken görmüşsün gerçek yüzünü, bir on sene sonra da yaşayabilirdin bunu, o zaman daha kötü olurdu herşey,
seni istemeyen bir insanın peşinden koşma, söylemesi kolay ama inan en doğrusu bu.
Allah yardımcın olsun, ailen yanındaysa güvenebileceğin birileri varsa onlara sarıl, bu kabustan biran önce uyan.

Allah yardımcın olsun..

ölümü falan sil at aklından kimse senden kıymetli degil.. oyle biri içinde artık uzulme

evet zor hemde cok ne cok zor.. 9 aylıkken bide...

yani eger adamı senle zorla evlendirmedilerse... bu yaptıgı direk cinsibozukluk

hiçmi anlamadın guzelim evlenmeden once

bundan sonrası icin kim olursa olsun iyi tahlil etmeden guvenme ,,kimseyede kendinden cok deger verip kimse için ödün verme

erkekler bundan anlıyor malesef :26:

anlayamadım bu kadar zalim biri olabileceğini bu kadarını yapabileceğini asla aklımın ucundan geçmed.

adam simdi ne havalara girmistir, :21: ufak daglari ben yarattim havasinda geziniyordur:63:
2 tane kadin ne yaparsam yapayim pesimden kosuyor deliler gibi ne bulunmaz hint kumasiymisim diyodur:63:

dön diye yalvarmakla hic iyi yapmamissin resmen onlara al gururumu ciyneyin demissin, kocan o kadinada söylemistir beraberce gülüyorlardir:50:
sen kendine bunu mu layik görüyorsun:25:
evini özlediysen kendine bir ev tut daya döse senin kendi evin olsun madem öyle
ama böyle seni rezil edene sirf evini özledin diye niye yalvarirsinki:19:

çok haklısın bunu yapmam lazım artık asla aramıcam araştırmıcam cidden kötü şeyler olacak kendi adıma aynen dediğin gibi ne havalara girmişlerdir şimdi pislikler

Toparlanın, kalkın ayağa.Ne yapıyorsunuz kendinize farkında mısınız ? Bu haksızlığı yapmaya hakkınız yok kendinize.

Hem çok gençsiniz hemde eline inşaallah mesleğinizi alacak kadar ilerlemişsiniz hayatta.

Onsuz bu yaşa kadar nasıl gelmişseniz yine devam edersiniz..Tecrübe edindiğiniz konular ise size güzel ufuklar açacak içinizde.

Elbetteki canınız çok acıyor ve acıyacak ama bu zulmu kendinize yapma hakkkınız yok.

Onu aramayınız.Bu kadar eksik olduğunuzu mu düşünüyorsunuz..Allah'a havale edin..Elbet adalet tecelli edecek.

Ölmek kelimesi ise inanın şuanki acınızdan kaynaklanıyor..Ölümden sonrası ne olacak ?

canım herkesten özür dileriö öyle bir kelime kullandığım için..ya onun geri dönmesi değil aslında sorun pişman bile değilmiş beyefendi.önceden planlamışlar.bu çok zoruma gitti.evimdeki tüm eşyaları satıcam sizlere söz elimden geleni yapıcam.Allahım var ya o şahitim kefilim herşeyim..elbette ahım tutacak ikisinide istediğim pişman olup yalvarması benmde defol ben seni sileli çok oldu sen kimsin diye haykırmak inanin bana tek istediğim bu..çok ağrıma gitti beni bu şekilde terketmesi

esınızın sıze red cevap vermesı sızı ıyıce hırslandırmıs ,gozunuzu kapamıssınız ve hıc bır hatasını gormemıs ve o'nu vazgecılmez ılan etmıssınız.esınız de sızın bu vazgecememe ısrarınızdan dolayı sızden ıyıce uzaklasmıs.belkı dogru bır karar belkı yanlıs bır kararla hıc dusunmeden ,sırf sızın ne olursa ol gerı don baskılarınzdan dolayı esınızı kendınızden ıyıce sogutmussunuz bence.her ne olursa olsun bır kadın bır erkegın karsısında her zaman dık ve guclu durmalıdır.o degıl sız vazgecılmez olun .suan yasadıkların emınım cok acı ve zordur dayanması .Allah'a bol bol dua edın ve o'nu hıc aramayın .boyle bır ınsan sıze gerı donse ne olucak kı sankı .donmus olsa bıle mutlu olmayacaksınız.sızınkı tamamen hırs ve takıntı oldu .zamanla hersey duzelır.
Allah sabır versın .

canım aynen dediğin gibi oldı artık baktım hırsımda boğuluyorum.reddettikçe o kıymetli ben düşük oldum bndan sonra asla aramak yok asla..

Henüz yeni evlenmişsin, önceki konunu biliyorum ama takip etmedim detayları bilmiyorum yani görücü usulü mü evlendiniz, birden bire mi çekip gitti vs.
Her neyse bunların hiç birinin bir önemi yok, ortada seni bırakıp giden bir erkek var arayıp dön unutalım demek gururu bir kenara bırakalım ne kadar mantıklı.
Tamam seviyorsun, Allah kimsenin başına vermesin yaşadıkların çok zor şeyler ama yapman gereken bu insandan bir an önce kurtulmak.
Geri gelip barışsanız herşey düzelecek mi, bir daha nasıl güveneceksin, tekrar başkasıyla çekip gitmeyeceği ne malum.
Bence şükret haline, çok erken görmüşsün gerçek yüzünü, bir on sene sonra da yaşayabilirdin bunu, o zaman daha kötü olurdu herşey,
seni istemeyen bir insanın peşinden koşma, söylemesi kolay ama inan en doğrusu bu.
Allah yardımcın olsun, ailen yanındaysa güvenebileceğin birileri varsa onlara sarıl, bu kabustan biran önce uyan.

canım severek evlendim daha doğrusu ben sevmişim onunkisi yalanmış..ailem arkamda ama onlarında sabrı bir yere kadar çok kızıyolar bana duygusal takıldığım takıntı haline getirdiğim için.doğru söylüyosun yine kaçar o onun tarzı öyleymiş.artık kabul etme zamanım çoktan geldi.yalvarmak yok aramak yok...

Bana kızmayın falan demişssin onurunu düsünen onuru icin yasayan kadınlara söylenebilcek cok sey var.Söyle yap böyle yapmalısın falan... Bir kadın önce namusu sonra onuru için yaşar!..
Ve siz karsınızdaki baska bi kadını tercih ettiği halde bu lafları soylemişssiniz size söylenebilcek bir laf yok.allah yolunuzu açık etsin,dilerim en kısa sürede kadın olduğunuzu ve korumanız gereken bir onurunuz olduğunu hatırlarsınız.

bugünlerde çevremde çok sıkça gördüğüm bişey..evli erkekleri ayartmak..hemde en yakınları tarafından..
komşumuzun teyzesi..yegeninin kocasıyla kaçtı gitti..öz teyzesi insan hiç bekler mi??
evli bir arkadaşım..kocası diğer kız arkadaşımızla kaçtı gitti..
lanet ediyorum böyle insanlara..

Son düzenleme:
boşanma jnm sende....sürünsün kapında intikamın en guzel yolu bnce bu..ben aldatılıcm varya fıtıl fıtıl burnundan getırırım adamında kadınında......alsın onla yaşasın dost hayatı yaşasın toplum dışlasında onları akılları başlarına gelsın....hiç haz etmem valla....çekiomusun ?çektiriceksın!!!!!kımse kımsenın hayatını bı anda bi HİÇ için mahvedemez...o hıçe ve o adama gununu göster....
zaferı sen tat bıraz:65:....kocamı sevıorum boşanmak ıstemıorum de....nafakayı yuksek tut anlaşma hıc bışekilde ....çektir kısacsı....

Back
X