bosaniyorum..insanin kalbi agrirmi? agriyor iste..

EXCADA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
292
36
48
Denizli
Selam arkadaslar.bosaniyoruz anlasmali..tek celse..seneler..aliskanliklar..onca aci keder..onca sevgi hasret gozyasi..onca fedakarlik mucadele..TEk CELSE..biliyorum olmazdi..devam etsem daha buyuk problemler yasamaya mahkumduk..gecinemedik..anlasamadik..guvenemedik..sabredemedik..gercekten sevemedik belkide..cok zor zamanlar yasiyorum..guclu olmaya calisiyorum disariya..ama icimde firtinalar kopuyor..sonkez icimi dokup sarilmak aglamak istiyorum ona bazen..pismanliklar yasiyorum..terazim sasmis durumda..cok karisik hersey..yasayan yasamis olan bilen arkadaslar fikirlerinize cok ihtiyacim var nasil basa cikiyorsunuz nasil alisiyorsunuz..

hızlıca eski konularınıza baktım da, hep bir mutsuzluk yaşamışsınız yıllardır boşanma fikri akıllarda dillerdeymiş, tabi ki çok zor ama yıllar boşuna geçtikçe bir yere varamamışsınız.
çocuğunuz da yokmuş... bu kadar kararsız beklemeseydiniz siz de şimdiye kadar hayatınızı toparlar belki yepyeni güzel bir düzene sahip olurdunuz belki, yazık değil mi
hakkınızda hayırlısı.

Cok zor zamanlardan geciyorsunuz, bizzat bosanma asamasinda olan biri olarak söylüyorum.
Karariniz daha yeniyse eger, kendinizi toparlamaniz bir kac ay sürecektir. Sonrasinda tamamen aci bitmiyor, ama zamanla daha iyi oluyorsunuz, ben acinin henüz bitmedigi ama hafiflemeye yavas yavas basladigi dönemdeyim sanki.
Neden bosandiginizda cok önemli, eger gercekten ugrasmis, caba sarfetmisseniz yapacak birsey kalmadi artik diyebiliyorsaniz yolunuza devam edin.
Allah yardimciniz olsun.

Sabır ve zaman evet canınız çok yanıcak başlarda hatta göğsünüze bişey oturucak ama zamanla göğsünüzdeki ağırlık azalıcak nefes almaya başlıyıcaksınız.Rabbim yardımcınız olsun.

Aynen oyle cnm..cok yazik herseye..hep bir duzelecek umudu tasidim su gucsuz yuregimde..ama olmadi..

Cok cabaladim..pesinden suruklendim..cok sevdim..olmayinca olmuyor..

Allaha dua ediyorum..heeseyin hayirlusi..birde su Icimdeki hastalikli sevgi bitsin diye..onume bakmayi ve unutmayi cok istiyorum artik..hersey acitiyor..heryerde herseyde dikenler var sanki hareket etsem batiyo nefes alsam batiyo..cok acili hersey..

Allaha dua ediyorum..heeseyin hayirlusi..birde su Icimdeki hastalikli sevgi bitsin diye..onume bakmayi ve unutmayi cok istiyorum artik..hersey acitiyor..heryerde herseyde dikenler var sanki hareket etsem batiyo nefes alsam batiyo..cok acili hersey..
O kadar iyi anlıyorumki sebi bende böyle bir sınavdayım en duygusal zamanımda son ayımdayım kendi başıma doğum yapıcam ama bana güven zamanla acın azalıcak ilk başlarda hiç geçmiyicek gibi geliyor ama ilk günler geçtikçe yavaş yavaş soğuyor için acın azalıyor.Biz kadınlar çok daha sarsıntılı geçiyoruz bu dönemi.Ama zamanla huzur duygusunu hissetmeye başladıkça herşey çok daha kolay olucak.Önümüzde yaşayacağımız güzel ve huzurlu günler var sakın unutma bunu :)

Allah yardımcınız olsun sizin için gereken 2 şey var ZAMAN ve SABIR inşallah çok güzel olucak

Elinden geleni yapmissin.. Zamanda acilarina iyi gelir lnsallah.. Ayrilik kadinlari daha cok etkiliyor.. Cunku biz daha gucluyuz kolay vazgecmiyoruz.. Sevdiklerimizin yerine baskalarinu kolay kolay alamiyoruz.. Allah yardimcin olsun

Allah inşallah tez zamanda yureğıne ferahlık verir..

Ayni şeyleri yasiyoruz ve ayni duyguları hissediyoruz.. insallah bu günlerde hayirlisiyla geçecek. Ona dava açtım ama yinede özlüyorum seviyorum ama bazen bana yasattiklarini dusununce midem bulaniyor nefret ediyorum.

Allah hakkinizda hayirlisini versin.

Elinden geleni yapmissin.. Zamanda acilarina iyi gelir lnsallah.. Ayrilik kadinlari daha cok etkiliyor.. Cunku biz daha gucluyuz kolay vazgecmiyoruz.. Sevdiklerimizin yerine baskalarinu kolay kolay alamiyoruz.. Allah yardimcin olsun

Yerine kimseyi koyamazdim..bagli degil bagimliydim..cok kizardim ama cok severdim..sonum bu oldu yapayanluzim simdi..bosanma gunumu bekliyorum..

Allah sanada sabir versin cok zor..bi duruyo bi basliyo icimde birseyle can cekisiyo sanki icim agriyo..bunlar laf sanirdim insan cok kotu oluyor..fizikselde yasiyorum..

Yanlis anlamayin ama ben esimle kavga ettigimde hep kirginliktan susuyorum. Muzik acip 2 shot tekila atiyorum :) sonra abooov esimin yanina gidip salya sumuk aglayipp sonra da basliyorim saymaya boyle yaptn soyle dedin diye. Inanin icinizi bosaltmis oluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…