bosaniyorum kocam hizli capkin

Valla ben cok gercekciyim anne var iken babanin bir gözü kör yoksa iki gözü kördür cocuklara.Çocuğun yanı annesinin yanidir lami cimi yok.Kendi saçmalıklarınizı millete empoze etmeyin.

Onceki konularimdan bilen bilir kocam beni aldatmisti. Affetmistim hatta sizede sordum.ama gecenlerde kocamin calistigi yerdeki arkadasim bana kocamla ilgili öyle seyler anlattiki sok oldum.kocamin kendi calistigi yere kadina is vermesi orda kadinla çıkmıs.geen sene onun icin rus kadin gelmis gezdirmis onu.sonra milletin kizlarina ask mesajlari cicek yollamalar .sonra bir suru hikaye sok oldum megerse nisanliliktan beri aldatiliyormusum bende valizimi cocugumu aldim babamlara geldim.bosanmakta kararliyim cunku bu adamla yapamam buyuk cocugumu onlara biraktim ama zamani gelince alacam habersizce geldim evde beni bulamiyinca sok oldu kufurler atti bana ve aileme.simdi iki gundur ses yok ondan saglikli dusunemiyorum ne yapmaliyim .
Tek soyleyecegim cocugu birakmamaliydin hayirlisi neyse o olsun

Kadını taşlayıp öldürmediğiniz kalmış.. asıl size yazık çok yazık..
konu sahibinin psikolojisini şuan nasıl bir ruh halinde olduğunu biliyormusunuz bence bilmiyorsunuz. ben ayrıldığımda yaptıklarıma şöyle bakıyorum aklı olan insanın yapmadığı şeyler lakin insan beyni yoğun stres altında değişik çalışıyor. artı zaten psikolojisi bozuk olan bir anne çocuğu ile nasıl ilgilenir.. yine kendimden örnek vermem gerekirse babamla annem boşandığında ben annemde kaldım annemin hergün ağladığına şahit oldum.. babama kızıp beni dövmesi bağırması çağırması cabası, sonuç daha psikolojisi bozuk bir çocuk.. bence şuraya yazılanlara bakıp insanları yargılamayın.. bu kadının desteğe ihtiyacı var köstek olup yerden yere vurmaya değil.. unutmayın herkes kınadığını yaşar.. onun başına gelen kendi sınavı, sizin ona davranışınız ise sizin sınavınızdır..

yaşadıkta söylüyoruz
bırakmadık
üstelik çocuk 3.5 yaşındaymış
az bile söylemişim

Büyük dediğiniz 3,5 yaşında daha:(
Tek suçu annesinin babasının yanlış bir evlilik yapmış olması.

Onun şuanda aklında olan kardeşimi aldı beni sevmediği için bıraktı düşüncesi.
Şartlar bunu gerektiriyor, annem üzgün gelip beni alacak diye düşünemez ki.

Bu pislik herif ev de boş diye. Eve kadın atacak belki, çocuk ne pisliklere şahit olacak kim bilir!?

Çok üzüldüm ya :(

Back
X