Bosaniyorum ölüm gibi bu

RuhumBuruk

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2018
886
1.203
43
37
Merhaba arkadaşlar ben 2.5 yıllık evliyim.Surekli gel gitlerii olan bir evlilik iyiysek bizden mutlusu yokken kotuysek tam anlamıyla kotu ve her tartışmanin sonu bosanalimla eşimin ailesinin araya girip iyice kırıcı depremler oluşturmasiyla günlerce sürenn küslük sonrası tatlıya bağlanıyordu tabi benim cabamla.Bu arada güya bu tartışma stres onu disari itmiş oluyor adam beni aldatiyordu her seyi affettim kendimi döve döve kendimi yiye yiye.Dayaklarini saymiyorum benim icin sıradan olmuştu her tartışma da tokat yemek.İkiz çocuklarım var sonucta ailem vefat etti henuz 30 yaşındasin okumuşsun ama calisamiyorsun ve esine sevgin aşırı bu adamda her şeyin farkında evlenirken senin her şeyin olacam demişken...Son 3ayimiz nedense mükemmeldi esim evine bagli iş ev çocuklar moduna girmisti bizi 2 haftada 5yildizli otellere goturdu ben haksız dahi olsam uzatmıyor sevecen bana çok düşkün davranıyordu hatta bir gun başım inanılmaz ağrıyordu(hamileymisim meğer) dua okuyup alnıma masaj yaparken ağladığını gordum sana bir şey olursa naparim diye! Bayramın birinci gunu bir kavga oyle tokatlar attı ki kulak zarim yirtildi inanın hastaneye gittiğimizde operasyona alindigimda o pişmanlığı görünce eşime sarıldım tamam gecer dedim kafeteryada o gülsün diye sağırlık kalabilir dedi doktor bir oranda kendimle dalga geçtim ne Özürler diledi affet dedi annesine kızları almaya gittik halası bizi yemege çağırmış ağlamaktan patlamış gözlerim sargılı kulagimla gitmek istemedim utandim ve yorgundum ama orada kıyametler tekrar koptu ben zaten gitmek istemiyormusum bahaneymis o sırada kaynanam geldi ne var kulağımda sivilce vardı aldilar falan desen ne olur dedi dondum inlara onlara bakıyorum artık dayanamadım senin kizin olsaydım böyle mi dersin dedim tabi eşim susmuyor yok yaa boşanalim biz dedi gene ben neler yapiyor demedim o diyor sonra ki gunler kavga devam etti ailesiyle üstüme yürüdüler hamile olduğumu farkettim onların yanında ben 3 cocuga bakamam annemin üstünü alacam orada yaşayacaz yeme içme bir emrimin altına girecen kabul etmezsen s..git dedi gittim yolumu kesti ama gene her zamanki gibi evi terketti annesinde kalmaya devam etti bende ciktim gittim 1 gun sonra haberi oldu evi terketti diye boşanma davası açtı şimdi ne arıyor ne soruyor ben öyle bir adami seviyorum sanki ölüyorum bir mucize bekliyorum ıslah olur şu çocuklar babasız büyümek zorunda kalmaz diye biri babasına çok düşkün çok mutsuz ama bir kere aramadı çocuğu benide Whatsaptan engellemiş yeni face acmis farkli kadınlari ekliyor bizde çocuklarla burada onu bekliyoruz ne yapacam bilmiyorum toparlanamiyorum namaz dua sürekli ama sanki bitti o Allah'tan korkmaz bizden kurtulma derdindeydi ve kurtuluyor

Kusura bakmayın.
Adam vurdukça diğer yanagini dönüp vur kocacim demişsin resmen.
Kendin yaratmışsin bu canavarı.
Sevin böyle adamları.
Çok sevilesi tipler.
Aman neyse sizi diğer hanımlara bırakıyorum.
Hiç üzülmedim size sadece çocuklariniza acıdım
Ne böyle bir anneyi, ne de böyle bir babayı hakediyorlar.

Merhaba arkadaşlar ben 2.5 yıllık evliyim.Surekli gel gitlerii olan bir evlilik iyiysek bizden mutlusu yokken kotuysek tam anlamıyla kotu ve her tartışmanin sonu bosanalimla eşimin ailesinin araya girip iyice kırıcı depremler oluşturmasiyla günlerce sürenn küslük sonrası tatlıya bağlanıyordu tabi benim cabamla.Bu arada güya bu tartışma stres onu disari itmiş oluyor adam beni aldatiyordu her seyi affettim kendimi döve döve kendimi yiye yiye.Dayaklarini saymiyorum benim icin sıradan olmuştu her tartışma da tokat yemek.İkiz çocuklarım var sonucta ailem vefat etti henuz 30 yaşındasin okumuşsun ama calisamiyorsun ve esine sevgin aşırı bu adamda her şeyin farkında evlenirken senin her şeyin olacam demişken...Son 3ayimiz nedense mükemmeldi esim evine bagli iş ev çocuklar moduna girmisti bizi 2 haftada 5yildizli otellere goturdu ben haksız dahi olsam uzatmıyor sevecen bana çok düşkün davranıyordu hatta bir gun başım inanılmaz ağrıyordu(hamileymisim meğer) dua okuyup alnıma masaj yaparken ağladığını gordum sana bir şey olursa naparim diye! Bayramın birinci gunu bir kavga oyle tokatlar attı ki kulak zarim yirtildi inanın hastaneye gittiğimizde operasyona alindigimda o pişmanlığı görünce eşime sarıldım tamam gecer dedim kafeteryada o gülsün diye sağırlık kalabilir dedi doktor bir oranda kendimle dalga geçtim ne Özürler diledi affet dedi annesine kızları almaya gittik halası bizi yemege çağırmış ağlamaktan patlamış gözlerim sargılı kulagimla gitmek istemedim utandim ve yorgundum ama orada kıyametler tekrar koptu ben zaten gitmek istemiyormusum bahaneymis o sırada kaynanam geldi ne var kulağımda sivilce vardı aldilar falan desen ne olur dedi dondum inlara onlara bakıyorum artık dayanamadım senin kizin olsaydım böyle mi dersin dedim tabi eşim susmuyor yok yaa boşanalim biz dedi gene ben neler yapiyor demedim o diyor sonra ki gunler kavga devam etti ailesiyle üstüme yürüdüler hamile olduğumu farkettim onların yanında ben 3 cocuga bakamam annemin üstünü alacam orada yaşayacaz yeme içme bir emrimin altına girecen kabul etmezsen s..git dedi gittim yolumu kesti ama gene her zamanki gibi evi terketti annesinde kalmaya devam etti bende ciktim gittim 1 gun sonra haberi oldu evi terketti diye boşanma davası açtı şimdi ne arıyor ne soruyor ben öyle bir adami seviyorum sanki ölüyorum bir mucize bekliyorum ıslah olur şu çocuklar babasız büyümek zorunda kalmaz diye biri babasına çok düşkün çok mutsuz ama bir kere aramadı çocuğu benide Whatsaptan engellemiş yeni face acmis farkli kadınlari ekliyor bizde çocuklarla burada onu bekliyoruz ne yapacam bilmiyorum toparlanamiyorum namaz dua sürekli ama sanki bitti o Allah'tan korkmaz bizden kurtulma derdindeydi ve kurtuluyor
Nolur bunlari bir baskasi yazmis gibi bi kere okuyun

Yapmayın ne olur yapmayın. Bu sevmek değil bağımlılık hem de kötü zararli bir türden. Ailenizde size destek olacak kimse yok mu? Bu şartlarda keşke 3.bebek için dikkat etseydiniz ah ah. Sabırlı olun, dik durun. Evlatlarınızı düşünün unutmayın bu dünyaya yalnız geldik. Sizin dayanağınız evlatlarınız var ne olur bu şiddet ortamında büyümesindense babasız büyüsün çocuklarınız. O adamın tedavi olması gerektiğini düşünüyorum bir kişilik bozukluğu olduğu belli. Ama eminim kabul etmiyordur. Allah yardımcınız olsun.

Valla kusura bakmayın ama , böyle şeyler okuduğumda inanasim gelmiyor. Bi insanın önce kendine saygısı olması gerekiyor , sizi canı istediğinde dövecek (ister bir tokat ister başka birşey) sonra da siz ona morali bozulmasın diye birşeyler söyleyeceksiniz. Bide canı istediğinde yatakta kadınlık yapacaksınız? Hayatta aşktan daha önemli şeyler var bence ; mesela gurur ... böyle bir adamın nesine aşık oluyorsunuz onu anlamadım? Kusura bakmayın ama nasıl dayak atanın sağlıklı bir birey olduğunu düşünmüyorsam , dayak yemeyi kabul edip , birşey olmamış gibi devam edeni de sağlıklı bir birey olarak görmüyorum. Çocukların babasız büyümesin demissiniz ama bence babasız olmaları , böyle bir ortamda babayla olmalarından milyon kat daha iyi, ayrıca niye babasizlar canim , eşler ayrılınca çocuklarda mi boşanmış oluyor ? Çocuklarınızı öyle bir ortamda büyütüp ; eğer kız çocuğunuz varsa dayak yemenin normal olduğunu düşünen , oglunuz varsa da dayak atmanın normal olduğunu düşünen bireyler hâline mi gelmesini istiyorsunuz ? Tabii ki boşanma süreci yuva yıkılması çok acıdır kimse boşanmak için evlenmez, ama birazda gururlu olmak gerek. Sizi anneniz ,itilip kakılın diye doğurmadı. Bence siz üzüleceginize, abdest alıp 2 rekat şükür namazı kılın, kurtuluyorum diye ...

Ay dark kadın hala derdinden ölüyor adamın artık nasıl haz verecek şekilde dovuyorsa.
Bence de dogurmasin.
Kesinlikle
Cok uzuluyorum boyle hayatlara ya. Seni de bir ana dogurdu be kardesim,kastin mi var canina diye suratina bagirsak da bos bence

Ne dusunseniz haklısınız,ben o adamdan neden vazgeçemiyorum çaresizlik mi başka bir şey mi

Böyle birinden kurulacağın için sevin ya. Kendini düşünmüyorsun belli çocuklarını düşün huzursuz ve şiddetli bi ortamda mi buyumelerini istiyorsun

Cocuklariniz icin önceden o evi terletmeliydiniz zaten. Babasiz büyen ilk cocuklar degil :) inanin sizin bu gel gitleeiniz onlara dahs cok zarar veriyordur. Bir pedagoga gözüksün cocuklar.

Adam sizi 5 yıldızlı otellere götürünce kisiligi değişti mukemmel bir es mi oldu sandınız da kulak zarinizi patlatinca gidip sarildiniz tesekkur eder gibi .:oha:
Hayretler icinde okudum .

Arkadaşım valla bende . Ben zaten inanmıyorum biliyor musun böyle şeyler okuduğumda. Çünkü normal değil yani :/

Ne dusunseniz haklısınız,ben o adamdan neden vazgeçemiyorum çaresizlik mi başka bir şey mi
Ay allah aşkına niye çaresiz olasınız? Taş devrinde mi yaşıyoruz , ne olacak sokakta mi kalacaksınız? Tek ayrılan siz mısınız? Bence kendinize yapmayın bunu,hadi kendinize yaptınız çocuklarınıza günah

Back
X