Bosaniyorum ölüm gibi bu

Nasıl yani bu habere mutlu mu oldun

Dönecek misin?

Saglikli düşünemiyorsun

Kendine acımiyorsun kızlarına aci..Annesiz mı kalsinlar senin gibi?
Evet mutlu oldum ne salak oldugumu da gördüm adam beni hep korkutmus bende yuvam yikilmasin die geri adım atmisim şimdi gercekten yıkılıyor ve ben durup izliyorum die onlar telaş yapiyor bir kere sağlam dursaymisim bitecekse bitseydi diyebilseymisim bugun bu durumda olmayacaktim.
Dönmeye gelecek olursak dönmem ya onu içimde öldürecem ya bunu yaparken kendimi suan ki psikolojimle çok zor geliyor 2 durum ama elbet saglikli düşünecek hale gelecem belki kurban kesecem ondan kurtuldum die bilmiyorum

Evet mutlu oldum ne salak oldugumu da gördüm adam beni hep korkutmus bende yuvam yikilmasin die geri adım atmisim şimdi gercekten yıkılıyor ve ben durup izliyorum die onlar telaş yapiyor bir kere sağlam dursaymisim bitecekse bitseydi diyebilseymisim bugun bu durumda olmayacaktim.
Dönmeye gelecek olursak dönmem ya onu içimde öldürecem ya bunu yaparken kendimi suan ki psikolojimle çok zor geliyor 2 durum ama elbet saglikli düşünecek hale gelecem belki kurban kesecem ondan kurtuldum die bilmiyorum
Saglikli düşünemiyorsun...

Lütfen yarın git ve psikoloğun ile görüş...

Acilen

Size kizacak degilim, boyle hissetmenizin sebepleri olabilir. Tedavi olmaniz gerekli ve size bu hisleri yasatan seyi ogrenip hayata daha duzgun bakmaniz gerekir...
Kendiniz, cocuklariniz icin...
Lutfen bir psikologa basvurun.
Siz degerlisiniz, sizi doven bir adama olan hislerinizin ask degil bulmaniz gereken sorunlar oldugunu unutmayin. Psikolog!
Sevgiler..

Nabzimi yoklamak için anlaşmalı yapalim dedi kabul ettim puruz cikardi engelledi beni galiba istediği yalvarislarimi göremedi.Bende msj attım protokol hazırla imza atalım bitsin uzamasın gibisinden o çekişmeli istiyor olmalı ki cwp yazmadı
Canım senin bu eşin cok akilli ve kurnaz.

Kendi seni aramıyor ve boşanma davası açıyor, sana artik seni sildim mesajı veriyor.

Sonra senin sevdiğin kişilere seni arattirarak evini dagitmadik, çocukları özledik gibi haberler göndererek senin kalbini yumuşatarak senin kendi ayakların ile evine dönmeni bekliyor....

Seni tanıyor yumuşak kalpli olduğun bu yolu tutacagini biliyor..

Peki döndüğünde ne olacak biliyor musun?

En ufak bir sorunda yine dayak yiyeceksin ve sana " kendi ayaklarınla döndün, gelmeseydin, gidecek yerin yok, bana mecbursun" gibi laflar yiyeceksin...ve bu devran hep böyle dönecek....

Bu hayati ömür boyu bu şekilde yaşayabilecek misin?10 yıl, 20 yıl....

Belkide bu adamin elinde öleceksin, o babasız nasil olacak dediğin kızların annesiz kalacak, tıpkı senin gibi...
Annesiz yaşamanın verdigi sıkıntıyı en iyi sen bilirsin...

Ben senin yerinde olsam çocuklarım henüz akli ermiyorken ayrılırdım bu adamdan...

Ama tabi bu hayat senin, o kızlar senin....

Son düzenleme:
Canım senin bu eşin cok akilli ve kurnaz.

Kendi seni aramıyor ve boşanma davası açıyor, sana artik seni sildim mesajı veriyor.

Sonra senin sevdiğin kişilere seni arattirarak evini dagitmadik, çocukları özledik gibi haberler göndererek senin kalbini yumuşatarak senin kendi ayakların ile evine dönmeni bekliyor....

Seni tanıyor yumuşak kalpli olduğun bu yolu tutacagini biliyor..

Peki döndüğünde ne olacak biliyor musun?

En ufak bir sorunda yine dayak yiyeceksin ve sana " kendi ayaklarınla döndün, gelmeseydin, gidecek yerin yok, bana mecbursun" gibi laflar yiyeceksin...ve bu devran hep böyle dönecek....

Bu hayati ömür boyu bu şekilde yaşayabilecek misin?10 yıl, 20 yıl....

Belkide bu adamin elinde öleceksin, o babasız nasil olacak dediğin kızların annesiz kalacak, tıpkı senin gibi...
Annesiz yaşamanın verdigi sıkıntıyı sen bilirsin...

Ben senin yerinde olsam çocuklarım henüz akli ermiyorken ayrılırdım bu adamdan...

Ama tabi bu hayat senin, o kızlar senin....
Bende tam sizin gibi düşünüyorum ve ne pahasina olursa olsun bosanacam ondan ne ben ne çocuklarım onun oyuncağı olmayacaz artik o bir kere düşünseydi 2 kız evladım var benim genç karım benim zaten bu kadar umursamaz olamazdı o aslında zavallı sadece ben kendimi biraktigim için kendini bir şey sanabildi

Suan kardeşimde kalıyorum yeni evlendi daha önce böyle bir yer yoktu benim suçum her şey onu canavara ben çevirdim bir kere ardımi dönüp yaptiginin ne oldugunu gösterebilseydim bu kadar edepsizlesemezdi.Simdi bunca yaptığına kendini haklı bile görüyor.Seviyorum demem belki saçma ama o kadar bağlanmışim ki razı olmusum ki içimde ki ne bilmiyorum.Cok mutsuzum büyük bir savastan eli boş ciktim kafamı toparlanamiyorum içim paramparça bilmiyorum hissettigim ne
Ailen vardi ne kadar istedigin gibi olmasada suan o yok alistigin duzen yok ivindeli bosluk bu sebgi degil emin ol

Back
X