boşanıyorum.yorumlarınızı bekliyorum

telliturna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012
11
1
86
Arkadaşlar açıkçası çok da flört edemeden(tayin vs.durumu var diyerek)geçen yıl evlendim.Tabii ki duygusal anlamda bir şeyler hissettim.hissettigimizi düşündüm.ve yaşananlar;
1.evlendikten sonra beni aşağılamaya başladı.Paralı yük.lisansa başladı ve bana kendini geliştir vs.gibi şeyler söyledi.
2.tv.izlerken atıyorum bana bir şey anlatıyor gözüm 1.sn.tvye kaysa bana bak! Beni takmıyor musun? Gibi laflar..
3.kendi aldığı diş macununu,benim aldığımı sanıyor ve neymiş beyazlatıcı değilmiş diye banyoda Gerizekalı! Diye bi bağrış duyuyorum.sonra açıklaması da sesli düşünmüş beyfendi.
4.benim laptopumla bazı forumlara karşıma geçip çat çat bir şeyler yazıyor.bana göstermiyor ve sen anlamazsın demeler..bı de face de eski sevgilisine bakmış onu da gördüm.
5.doğum günümde hiç bir şey yapmadı.ben de evdeki olumsuz hava da dağılsın diyerek onun doğum gününde pasta yaptırdım(düğünde çekilmiş fotomuz olan üstünde) bi de hediye aldım.inanır mısınız pastaya bi baktı bu ne böyle benim tarzım değil dedi geçti oturdu karşıya.o an beynındem kaynar sular indi resmen.
6.yakın bi yere gezmeye diye evden çıktığımız bi gün daha uzak ve çok virajlı yolu olan bi yere gitmeyi baştan kafasına koymuş.bu arada saat öğleden sonra ve dönüşümüz gece olacak artı ertesi gün işe gitcez.neyse güzelce izah ettim bugün bu yakın yeri gezelim diye o an resmen arabanın içinde delirdi.bağırmalar el kol havada.hakaretler..ve biz onca yolu geri dönüp eve geldik. Ve daha neler neler sanki ufak tefek şeyler gibi ama çin işkencesi gibiydi..
7.ailemi de sevemedi bana da saygısı kalmadı.en son bayramda aileme de gelmedi ve 1 günlük gelip istesem bunu yollamazdım deyince( bu da ben oluyorum) ipler iyice koptu. Dava açıldı.duruşma oldu.(anlaşmalı)sonuç bekliyorum.neden bitti demiyorum ama çok fazla keşkem var.iyice tanımadan evlendim mesela bu saçmalıkları yaşamak zorunda mıydım?bu keşkeleri atmak için ne yapmayalım? :KK43:

Boşanıp yolunuza bakmalısınız...

Uzun süre flört dönemi olsa da insan tam olarak tanıyamayabiliyor ya da karşı taraf evlenene kadar farklı davranabiliyor. Kısa sürede karar verdim, benim hatam diye düşünmeyin.

Bu saatten sonra yapacak tek şey, hayatınızın geri kalanını kurtarmak olsun. Gençsiniz, başka birini çok sevip, çok da mutlu olabilirsiniz...

çocuğunuz yoksa ve tekrar tekrar deneyip olmuyorsa sevgi saygı güven yoksa hayata devam tek başına dimdik çalışıyorsunuz hayat boyu böyle biriyle devam edemezsiniz tekrar mutlu olursunuz inşaallah

Iki yuzlu insan flört donemindede kendini saklar gercek yuzunu evlendikten sonra cikarir. Ornek: enistem....

Nisanli iken melek gibiydi, birn
of bile demedi, ablam cok mutlu idi oma birsey diyemedim hic yoktan yere icine suphe dusurmemek icin ama diger ablama demistim.bu adamin herseye tamam ve hayirkisi demesi hayra alamet değil, insanin bir mimigi bir durusu olur, neden hic sinirli hali yok yada tam mutlu hali yok. Falan. Adam evlendikten sonra 90 derece degisti... ablam bosandi tabi...
Gidenein ardindan dusunmemek gerek.
Canlari cehenneme.
InsaALLAH kendine guzel bir yol cizersin.
Taniyip tanimamakla alakali degil iste... insanin kani bozuk o yuzden.

Aramıza hoşgeldiniz :)

Sıkıntılı evliliklerden kurtulduğunda insan gerçekten yeniden doğmuş gibi oluyor.Bocalama dönemi olabilir,kısa zamanda toparlayacaksınız.Kendinizi suçlu hissetmeyin,arkadaşlarınızla bol bol zaman geçirin,işiniz olsun oyalasın sizi,zamanla herşey eskisinden daha güzel olacak.

Sevgiler.

çocuğum yok.yaptığım tek mantıklı şey de buydu sanırım.En başında da,düğün öncesi nikah olduktan sonra da dengesizliklerini görmüştüm ama hep bi önceki aşamadan dönmediğim için çok büyük pişmanlık duydum ve hala da duyuyorum.Bunda da bi hayır vardır diyebilsem keşke.Kendime çok kızıyorum.İnsan ne kadar dikkat etmeye çalışsa da toplum baskısı,geç mi kalıyorum evlenmekte vs.acele ettiriyor.hataları görsek de gözümüzü kör ediyor yani ben de öyle oldu resmen.Sadece artık düzenli bi hayatımın olmasını mutlu olmayı ve anne olmayı istemiştim ama işte her şey istediğimiz gibi olmuyor.Bile bile lades dediğimi düşünüyorum.

Arkadaşlar açıkçası çok da flört edemeden(tayin vs.durumu var diyerek)geçen yıl evlendim.Tabii ki duygusal anlamda bir şeyler hissettim.hissettigimizi düşündüm.ve yaşananlar;
1.evlendikten sonra beni aşağılamaya başladı.Paralı yük.lisansa başladı ve bana kendini geliştir vs.gibi şeyler söyledi.
2.tv.izlerken atıyorum bana bir şey anlatıyor gözüm 1.sn.tvye kaysa bana bak! Beni takmıyor musun? Gibi laflar..
3.kendi aldığı diş macununu,benim aldığımı sanıyor ve neymiş beyazlatıcı değilmiş diye banyoda Gerizekalı! Diye bi bağrış duyuyorum.sonra açıklaması da sesli düşünmüş beyfendi.
4.benim laptopumla bazı forumlara karşıma geçip çat çat bir şeyler yazıyor.bana göstermiyor ve sen anlamazsın demeler..bı de face de eski sevgilisine bakmış onu da gördüm.
5.doğum günümde hiç bir şey yapmadı.ben de evdeki olumsuz hava da dağılsın diyerek onun doğum gününde pasta yaptırdım(düğünde çekilmiş fotomuz olan üstünde) bi de hediye aldım.inanır mısınız pastaya bi baktı bu ne böyle benim tarzım değil dedi geçti oturdu karşıya.o an beynındem kaynar sular indi resmen.
6.yakın bi yere gezmeye diye evden çıktığımız bi gün daha uzak ve çok virajlı yolu olan bi yere gitmeyi baştan kafasına koymuş.bu arada saat öğleden sonra ve dönüşümüz gece olacak artı ertesi gün işe gitcez.neyse güzelce izah ettim bugün bu yakın yeri gezelim diye o an resmen arabanın içinde delirdi.bağırmalar el kol havada.hakaretler..ve biz onca yolu geri dönüp eve geldik. Ve daha neler neler sanki ufak tefek şeyler gibi ama çin işkencesi gibiydi..
7.ailemi de sevemedi bana da saygısı kalmadı.en son bayramda aileme de gelmedi ve 1 günlük gelip istesem bunu yollamazdım deyince( bu da ben oluyorum) ipler iyice koptu. Dava açıldı.duruşma oldu.(anlaşmalı)sonuç bekliyorum.neden bitti demiyorum ama çok fazla keşkem var.iyice tanımadan evlendim mesela bu saçmalıkları yaşamak zorunda mıydım?bu keşkeleri atmak için ne yapmayalım? :KK43:
Aynı şeyler hepsinin kafa aynı sanırım çok zor bende bu durumdayım ama bizi takmayan biriylede yaşam çok zor bende keşke tanımadan evlenmeseydim diyenlerdenim ama evlenmeden önce çok iyi biriydi

bu kadar merhametsiz olabileceğini düşünmemiştim.kimseyle de paylaşamadım.yalnız başıma ağladım hep.Hayır insan bi süre sonra gelir özür diler,ne bileyim gönlümü almaya çalışır falan.ama tık yok!çok sinirlendiğim de elimin ayağımın titrediği hatta burnumun kanadığı zamanlar oldu.uyusa üstünü örterim.Ayağı üşümesin diye gidip kışlık terlik alırım.Az manyak değilim yani çok sahiplendim ama işte karşılığı hakaret,aşağılama ve saygısızlık oldu.işten gel,evi topla,yemek hazırla.çayını koy.onu bunu getir götür.sonuç; sanki ne yapıyorsun ki ? bi başım ağrıyor demeye hakkım yok.madem böyle odunsun ne diye evlenmek istersin be adam! git kendi başına odun gibi yaşa.

Yazdıklarini cok dikkatli bi sekilde okudum. Bence yapman gereken 2 tane sey var. Degerini bilmek.. Ve ders almak.
Simdi sana bunlari biraz ayrintili yazayim. Kadinlarin en buyuk yaptigi hata karsisindaki erkegi mutlu edebilmek icin ellerinden geleni en basta yapmaktir. Istemedigi seylere bile boyun egerler sevgisi icin. Siz kendinizce karsi tarafa krndinizden ödünler vererek jest ler yaptiginizi sanirken aslinda erkegin karsisinda taviz vermeye baslamissinizdir. Ve degeriniz etkegin gozunde yok olmaya baslamistir. Her erkek karsisinda durusu ilan bayan arar. Erkegin isteklerini yapmadiginizda her seferinde siz tartisabilirsiniz ama gelecek icin degerin artar. Neyse bu konu cok uzun. Yani karsindaki erkek o hale nasi geldi onu bi dusun. Oda muhtamelen senin iliskinin basinda sevginden dolayi verdigin tavizlerdendir.
Ne yapacagina gelecek olursak. Önune bak. Gecmisten sadece ders cikar. Gecmiste esinin sana yaptiklari yuzunden hirs yapma. Sadece o noktaya nasil gelindi kendi hatalarini ara. Ve yeni iliskinde bunlari yapma. Cizgilerini koy iliskide . O cizgiler srnin saygi duyulmani saglayacaktir.
Yukarida anlattigin butun olaylari okudun. Dis fircasi olayi. Tc izlerken olan olaylar. Felan filan. Bunlari esin yapmus tamam. Sen simdi anlatmaya kalktiginda bunlar gibi yuzlerce konu anlatabilirsin. Onemli olan onun ne yaptigi degil. Sen bu olaylar oldugunda tepkini ona nasil verdin. Ve verdigin tepkinin arkasinda durup degerini korudunmu. Sen duzgun tepki vermeyerek bence adama heo taviz vermissin. Bunlari yeni iliskinde yapma. Cizgilerin olsun.

egosiesta yazdıklarını okudum ve haklısın.Bu tür davranışlar karşısında tepki vermeye gelince oldukça tepki verdimKarşıma alıp güzelce izah ettim anlamadı.Bağırdım çağırdım anlamadı.Böyle yapmaya devam ederse sonumuz iyi olmayacak dedim tehdit etmiş oldum.Sen haklısın ama senin söylediğin karşılıklı oturup konuşulabilecek bi insan için geçerli.Biz de öyle bi imkan olmadı.Her ne yapsam yanlış anlaşıldı.O da umduğunu bulamadı evlilikten çünkü umduğu gibi bir evlilik yok bence.

Geçmiş olsun arkadaş. Evli değilim ama biz kadınlar hep çok fedakârız.Zaman geçiyor bir de bakmışız biz diye bir şey kalmamış. Siz çok değerlisiniz. Sizin kıymetinizi bilecek, anlayışlı bir insan çıkar karşınıza umarım.

Back
X