- 5 Ekim 2022
- 100
- 174
- 33
- 27
- Konu Sahibi fasulyeci1
-
Ailen yanında, çocuk yok. Sevgilinden ayrilmissin gibi düşün, herşey geçiyor geçecek. İlerde evlenmek istersen mutlu olma şansın var, mutsuz evliliğini surdurmeyip cesaretinden dolayı tebrik ederim. Sorunlar uzar giderdi, hakkında hayırlısı olsun, iyi bir avukata danışıp haklarını almaya çalışMerhaba arkadaslar ben buraya daha oncede evlilikte yasadigim sorunlari yazdim ve kimseyi dinleyip salk gibi degistigini sandim ve bosanmadim ama hersey dahada siddetlendi ben onu cok sevdiysemde onun beni sevdigini sonunda bende anladim cok sukur rabbime. Benim gibi aci ceken tum kadinlara elin öküzlerini cekmeyin degisir sanmayin ole bir goz boyuyorlar degismis gibi ama hicbisey degismemis aslinda 4.yilinda evliligimin bitiriyorum. Cocugum yok iyiki bir slklik daha edip cocuk yapmamisim. Hanimlar okuyun ve calisin bosanmak istiyorsaniz bunu yapin evet aci cekiliyor hemde cok fazla ama insan kendine yapptiginl kotulugu kimseye yapmiyor. Bnim gibi leyla olan cok asik biri bile bosanabiliyorsa herkes bosanabilir inanin. Evet suan bosanma sureci cok zor ve sancili fakat taksit taksot aci cekecegime bir anda cekerim dedim ve davami actim. Cok sukur ailem en buyuk destekcilerim.Kimseyi kendinizden fazla sevmeyin. Ben basardim sende basarabilirsin.
Saygilarimla.
Aslinda hepimiz esitiz biliyormusunuz. Tek sorun yapamayacak gibi olmak çocugunuz evet cok buyuk bir sorumluluk fakat bu meleginiz zaten hasta birde sorumsuz babayla buyudukce daha da hastalanacak ailenizin cani cehenneme kusura bakma lutfen bakamicaksa niye dogusmuslar. Calisabilir durumdaysaniz calisin zaten ozel cocuklarimizin kendine ait maaslari var diye biliyorum okula gonderin sizde calisabilirsiniz. Tabi olaylarin ic yuzunu bilmeden konusmak kolay oluyor nacizene fikrim. Basarilar dilerimHerkes senin kadar şansli değil ki mesela benim bir küçük özel eğitimli evladım var gelinlikle çıktın kefenle dön diyen bir ailem .. maddi özgürlük yok ne yapabilirim caresizm
Ben de öyleydim asla yapamam sanıyordum. Bunu farkedince eski eşim ayrılmakla tehdit ediyordu beni en son canıma tak etti ve davayı açtım.. şu an garip hissediyorum eski eşim derken bile ama olmuyorsa zorlamanın anlamı yok. Umarım çok mutlu olursunuzMerhaba arkadaslar ben buraya daha oncede evlilikte yasadigim sorunlari yazdim ve kimseyi dinleyip salk gibi degistigini sandim ve bosanmadim ama hersey dahada siddetlendi ben onu cok sevdiysemde onun beni sevdigini sonunda bende anladim cok sukur rabbime. Benim gibi aci ceken tum kadinlara elin öküzlerini cekmeyin degisir sanmayin ole bir goz boyuyorlar degismis gibi ama hicbisey degismemis aslinda 4.yilinda evliligimin bitiriyorum. Cocugum yok iyiki bir slklik daha edip cocuk yapmamisim. Hanimlar okuyun ve calisin bosanmak istiyorsaniz bunu yapin evet aci cekiliyor hemde cok fazla ama insan kendine yapptiginl kotulugu kimseye yapmiyor. Bnim gibi leyla olan cok asik biri bile bosanabiliyorsa herkes bosanabilir inanin. Evet suan bosanma sureci cok zor ve sancili fakat taksit taksot aci cekecegime bir anda cekerim dedim ve davami actim. Cok sukur ailem en buyuk destekcilerim.Kimseyi kendinizden fazla sevmeyin. Ben basardim sende basarabilirsin.
Saygilarimla.
Merhaba arkadaslar ben buraya daha oncede evlilikte yasadigim sorunlari yazdim ve kimseyi dinleyip salk gibi degistigini sandim ve bosanmadim ama hersey dahada siddetlendi ben onu cok sevdiysemde onun beni sevdigini sonunda bende anladim cok sukur rabbime. Benim gibi aci ceken tum kadinlara elin öküzlerini cekmeyin degisir sanmayin ole bir goz boyuyorlar degismis gibi ama hicbisey degismemis aslinda 4.yilinda evliligimin bitiriyorum. Cocugum yok iyiki bir slklik daha edip cocuk yapmamisim. Hanimlar okuyun ve calisin bosanmak istiyorsaniz bunu yapin evet aci cekiliyor hemde cok fazla ama insan kendine yapptiginl kotulugu kimseye yapmiyor. Bnim gibi leyla olan cok asik biri bile bosanabiliyorsa herkes bosanabilir inanin. Evet suan bosanma sureci cok zor ve sancili fakat taksit taksot aci cekecegime bir anda cekerim dedim ve davami actim. Cok sukur ailem en buyuk destekcilerim.Kimseyi kendinizden fazla sevmeyin. Ben basardim sende basarabilirsin.
Saygilarimla.
Bundan sonraki hayatınız güzelliklerle gelsin, ömrünüzü saçma sapan bi adamla heba etmeyecek olmanızı takdir ettim.Merhaba arkadaslar ben buraya daha oncede evlilikte yasadigim sorunlari yazdim ve kimseyi dinleyip salk gibi degistigini sandim ve bosanmadim ama hersey dahada siddetlendi ben onu cok sevdiysemde onun beni sevdigini sonunda bende anladim cok sukur rabbime. Benim gibi aci ceken tum kadinlara elin öküzlerini cekmeyin degisir sanmayin ole bir goz boyuyorlar degismis gibi ama hicbisey degismemis aslinda 4.yilinda evliligimin bitiriyorum. Cocugum yok iyiki bir slklik daha edip cocuk yapmamisim. Hanimlar okuyun ve calisin bosanmak istiyorsaniz bunu yapin evet aci cekiliyor hemde cok fazla ama insan kendine yapptiginl kotulugu kimseye yapmiyor. Bnim gibi leyla olan cok asik biri bile bosanabiliyorsa herkes bosanabilir inanin. Evet suan bosanma sureci cok zor ve sancili fakat taksit taksot aci cekecegime bir anda cekerim dedim ve davami actim. Cok sukur ailem en buyuk destekcilerim.Kimseyi kendinizden fazla sevmeyin. Ben basardim sende basarabilirsin.
Saygilarimla.
Tebrik ederim emin olun zamanla her acı geçiyor geçen yıl severek bir dağ ayısından boşandım bende çok aşıktım ama bana yaptıkları normal değildi gururumu kırıyordu ve kendimi daha çok severek hayata tutundum ilk başlarda çok zordu ama kurslara falan katıldım spora yazıldım kendime geldm bir hobi edinmek spora gitmek çok iyi geliyor inanınMerhaba arkadaslar ben buraya daha oncede evlilikte yasadigim sorunlari yazdim ve kimseyi dinleyip salk gibi degistigini sandim ve bosanmadim ama hersey dahada siddetlendi ben onu cok sevdiysemde onun beni sevdigini sonunda bende anladim cok sukur rabbime. Benim gibi aci ceken tum kadinlara elin öküzlerini cekmeyin degisir sanmayin ole bir goz boyuyorlar degismis gibi ama hicbisey degismemis aslinda 4.yilinda evliligimin bitiriyorum. Cocugum yok iyiki bir slklik daha edip cocuk yapmamisim. Hanimlar okuyun ve calisin bosanmak istiyorsaniz bunu yapin evet aci cekiliyor hemde cok fazla ama insan kendine yapptiginl kotulugu kimseye yapmiyor. Bnim gibi leyla olan cok asik biri bile bosanabiliyorsa herkes bosanabilir inanin. Evet suan bosanma sureci cok zor ve sancili fakat taksit taksot aci cekecegime bir anda cekerim dedim ve davami actim. Cok sukur ailem en buyuk destekcilerim.Kimseyi kendinizden fazla sevmeyin. Ben basardim sende basarabilirsin.
Saygilarimla.
Ne kadar çok bu ikilemle savaş veren kişi varmış gercekten yazık bize ya en güzel hayalleri en haketmeyen insanlarda ziyan etmişiz bende yeni boşandım bende ayni hisler içerisindeyim tuhaf geliyor banada ama haketmeyene arkanizi dönüp gidebildiginiz icin bir yanınız da kendinizle gurur duyuyor ben bu hayatta sevginin herseyin üstesinden gelebileceğini savunan biriydim ve büyük yanıldım Rabbim hepimize iyiki dedirtecek mutluluklar yaşatsın ve bambaska kapılar açsın insallah
Hakkınızda hayırlısı olsun.Zaten seviyoruz diye vazgeçemiyoruz.Merhaba arkadaslar ben buraya daha oncede evlilikte yasadigim sorunlari yazdim ve kimseyi dinleyip salk gibi degistigini sandim ve bosanmadim ama hersey dahada siddetlendi ben onu cok sevdiysemde onun beni sevdigini sonunda bende anladim cok sukur rabbime. Benim gibi aci ceken tum kadinlara elin öküzlerini cekmeyin degisir sanmayin ole bir goz boyuyorlar degismis gibi ama hicbisey degismemis aslinda 4.yilinda evliligimin bitiriyorum. Cocugum yok iyiki bir slklik daha edip cocuk yapmamisim. Hanimlar okuyun ve calisin bosanmak istiyorsaniz bunu yapin evet aci cekiliyor hemde cok fazla ama insan kendine yapptiginl kotulugu kimseye yapmiyor. Bnim gibi leyla olan cok asik biri bile bosanabiliyorsa herkes bosanabilir inanin. Evet suan bosanma sureci cok zor ve sancili fakat taksit taksot aci cekecegime bir anda cekerim dedim ve davami actim. Cok sukur ailem en buyuk destekcilerim.Kimseyi kendinizden fazla sevmeyin. Ben basardim sende basarabilirsin.
Saygilarimla.
Aslinda hepimiz esitiz biliyormusunuz. Tek sorun yapamayacak gibi olmak çocugunuz evet cok buyuk bir sorumluluk fakat bu meleginiz zaten hasta birde sorumsuz babayla buyudukce daha da hastalanacak ailenizin cani cehenneme kusura bakma lutfen bakamicaksa niye dogusmuslar. Calisabilir durumdaysaniz calisin zaten ozel cocuklarimizin kendine ait maaslari var diye biliyorum okula gonderin sizde calisabilirsiniz. Tabi olaylarin ic yuzunu bilmeden konusmak kolay oluyor nacizene fikrimHerkes senin kadar şansli değil ki mesela benim bir küçük özel eğitimli evladım var gelinlikle çıktın kefenle dön diyen bir ailem .. maddi özgürlük yok ne yapabilirim caresizm
BenNe dıyebılırım kı tebrıkler..
Darısı benım basıma
Sunu ıdrak edemedım hala ınsan bosanmaya nasıl karar verir, boşanmak nedir (daha evliliği bile anlamamıştım)
Bende sonradan ogrendim sevgi emekmis hayatta basarilar :)Sevgının bende herseyın ustesınden gelebılecegını dusunurum hep, karsımdakı zordaysa kıyamam, gercekten nasıl kabul edılebılır bılmıyorum
Sızdeki bu kararlılıktan umarım bana da gelir
Aslinda hepimiz esitiz biliyormusunuz. Tek sorun yapamayacak gibi olmak çocugunuz evet cok buyuk bir sorumluluk fakat bu meleginiz zaten hasta birde sorumsuz babayla buyudukce daha da hastalanacak ailenizin cani cehenneme kusura bakma lutfen bakamicaksa niye dogusmuslar. Calisabilir durumdaysaniz calisin zaten ozel cocuklarimizin kendine ait maaslari var diye biliyorum okula gonderin sizde calisabilirsiniz. Tabi olaylarin ic yuzunu bilmeden konusmak kolay oluyor nacizene fikrimHerkes senin kadar şansli değil ki mesela benim bir küçük özel eğitimli evladım var gelinlikle çıktın kefenle dön diyen bir ailem .. maddi özgürlük yok ne yapabilirim caresizm
BenNe dıyebılırım kı tebrıkler..
Darısı benım basıma
Sunu ıdrak edemedım hala ınsan bosanmaya nasıl karar verir, boşanmak nedir (daha evliliği bile anlamamıştım)
Bende sonradan ogrendim sevgi emekmis hayatta basarilarSevgının bende herseyın ustesınden gelebılecegını dusunurum hep, karsımdakı zordaysa kıyamam, gercekten nasıl kabul edılebılır bılmıyorum
Muhtemelen uzun bir bir evlilik degil henuz yolun basindayken donun derim kimse duzelmiyor aci ama gercek bana hala bi saka gibi geliyor ama kabullenecegim ona ben bir oduldum simdi surunsun :)Ne dıyebılırım kı tebrıkler..
Darısı benım basıma
Vazgeçis benimki seviyor musun diye sorsan ne yazıkki hala seviyorum birkac kere anlarmi acaba diye de konuştum ama kendinde hicbir hata kusur görmüyordu bir yıl kadar bekledim üstünden zaman gecsin diye ama hicbir sey degismedi bazen kalmak insanin kendisine saygısızlığı oluyor ve inanın siz kendinize saygı duymazsaniz kimse size saygı duymaz seven asla bırakmaz denirdi hayir bırakır çünkü sevsekde bizimde sevilmeye ilgiye sefkate ihtiyacımız var karsimizdaki mukemmel biri degil biz onu oyle görüyoruz kusurlarinu bir kere gormeye baslasan devami geliyor birazda alışkanlık var tabi ama ona alistigim gibi onsuzluga da alışırım elbet her zaman seçimin kendinden yana olsun oyle degerli olursun o zaman görmeye baslarlar seni emin ol o gun de senin icin hersey değişmis olurSevgının bende herseyın ustesınden gelebılecegını dusunurum hep, karsımdakı zordaysa kıyamam, gercekten nasıl kabul edılebılır bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?