Bosaniyorum...

oyacik__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2018
39
29
3
daha 7 aylik evliydim, esim evlendikten 1 ay sonra ilgisizlige basladi, sürekli disari cikmalar haftada 3-4 kez hep arkadaslariyla, birkere bile beni sevdigini söylemedi ayni evde dogru dürüs yasiyamadik bile sürekli arkadaslariyla gezme tozma pesindeydi.
Bana gelince hep yorgun bitkin zamani yoktu..
ben hep ona ilgimi sevgimi gösterdim, her görevimi yaptim, hep sordum bisey mi var neden böylesin bi yanlisim varsa söyle dedim ama hep sana öyle geliyor birsey yok diyordu.. tabi bir süre sonra kizmaya basladim disari cikmalari hep arttigi ve azaltmadigi icin, otomat ickiside eklendi..

Herşeyin üzerine birde ilgisizligi vardi, ne istesem ofluyofu pofluyodu, sanki ayni evde iki yabanci gibiydik.. cok büyük tartismalar yasadik ama hic degismedi.. bana s*ktir git artik istemiyorum dedi..

Cok agir lflar söyledi tekrarlarca.. nisanliyken bambaska bir insandi, simdi düsman gibi..

Evlilk ona zor geldi, sürekli disari cikmak gezmek tozmak gecelere kadar, kimse karismasin etmesin derdinde..

Ben evi terk eder etmez kendine yeni sosyal medya hesaplari acip baska kizlari eklemeye basladı.. birkere bile beni arayip sormadi.. hala gezme tozma pesinde.. sanki bi evcilik oynadi benimle cani sıkıldı ve kaçtı..

2 sene..
nisanliyken cok ilgili herseyi yapardi..
Dügüne 1-2 ay kala basladi böyle olmaya.. dügün stresindendir falan dedim ama daha kötü oldu hersey..

Ne kadar rezilce evli ve sizi eve döndürmeye çalışacağına hatasını telafi etmeye çalışacağına başkalarıyla fingirdeme derdinde. Bundan bir halt olmaz boşan canım

düğün stresi değil o gerçek karakteri göstermeye başlamış.. bazı insanlar evlilik sorumluluğu alamıyor burada okudugum konular kadarıyla.. daha 7 ay çook yeni yani burada konular okuyunca şaşırıyorum evlilikler ne hale geliyor çok kolay biçimde. Allah vicdan versin eşinize .. mutlu olursunuz umarım

Sanirim öyle ama ben hep iyi tarafini görmeye calismisim..
Kendimi cok kötü hissediyorum,
Birkere nisanlanip ayrildim
Ve simdi bosaniyorum..
Duyanlar dicek bu kizda sorun var diye..

Artik kime nasil güvenilir bilmiyorum.. en büyük darbeyi ondan yedim..

Sanirim öyle ama ben hep iyi tarafini görmeye calismisim..
Kendimi cok kötü hissediyorum,
Birkere nisanlanip ayrildim
Ve simdi bosaniyorum..
Duyanlar dicek bu kizda sorun var diye..

Artik kime nasil güvenilir bilmiyorum.. en büyük darbeyi ondan yedim..
Kimseyi tınlama isteyen istediğini desin. Herkes konuşuyor ama gece herkes kendi yuvasında. O mutsuzluğu üzüntüyü kendin çekiyorsun. O dedikoducular vurur kafayı uyur. Evlenip ayrılman sorunlu olduğun anlamına gelmez. Böyle bir karakter yapısına sahip biri sadece hayatından çalar. Devam etme. Tek bir hayatın var neden yıpranasın

Demişsiniz ya hani her görevimi yaptım diye sorun burda. Görev değil bunlar sizin içn siz sevdiğiniz için yaptınız. Ama bu adam için üzülmeye değmez. Evet Zor güzel hayallerle evlendiniz ama bir ömür çekilmez bunun kahri.

perşembenin gelişi, çarşambadan belliymiş.
böyle adamlar ne halt etmeye evlenirlerki.
madem, sorumluluk alamayacaksın, niye birinin kaderiyle, hayatıyla oynarsın ki be adam..
üzülme, değmemiş belliki, hak etmemiş seni.

Evlilikte bazi seyler artik duzelmiyorsa ,karsilikli sevgi kalmamissa zorlamanin bir anlami yok.
Bosanmak kotu birsey degil.aksine mutsuz bie evliligi yurutmeye calismak ustelik tek tarafli bir cabayla insani yiprattikca yipratir..
Konusarak bir deneme suresi verin kendiize ,esiniz hic degismek istemiyorsa ve size karsi saygisizlik ve sevgisizlik suruyorsa ayrilin gitsin.

Sorun sadece ilgisizlik olsaydi duzelir sabırlı ol diyecektim ama ayrilir ayrilmaz sosyal medyaya dusmesi ickisi surekli gec gelmesi.cocugun yok neyseki sukret boşan.... inan ilerde degismez ve daha zor olur senin icin. Hele.birde cocugun olursa napacagini bilemezsin. Gercekte yeni sayfa açmak zor değil aslında bir cesarete bakar. Deger gormedigin bir adamın soyadini tasima salıver gitsin.

Back
X