Bosaniyorum

seyda haral

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2022
1
1
1
30
Merhaba arkadaşlar size bu saatte uyuyamama nedenimi yazacağım.Kamu personeliyim es durumu ile eşimin olduğu ile geldim.Uzak bir ilçesi ama.Esim ailesi ile evlat ayrımı yaptıkları için kavga etti.Ailesi de bu durumdan beni suçladı ve benimle irtibatı kestiler.Benim bu olayla herha gi bir alakam yok.Her neyse esim artık ailesi ile görüşmek istemediği söylemesine rağmen görüşmeye devam ediyor benim tayinim çıkınca onların yanında bir süre kalmamizi istedi.Film bundan sonra koptu bende.Hic bir suçum olmadigi halde bana psikojik şiddet uygulayarak görüşmeyen konuşmayan ailesinin yanına gitmeyecegimi söyledim.Tabi hakaretler küfürler esim tarafından havada uçuştu.Bosanmaya karar verdim.Bir kızım var atandığım yer hiç bilmediğim dağın başı.Napacagimi bilmiyorum kızlar.Esim de umurumda değilsiniz kızını da seni de istemiyorum dedi ortada kaldım.Inanin çok zor durumdayım napacagimi hiç bilmiyorum.Ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum.Kizim çok küçük gideceğim yerde evler hep sobalı napicam ben kızlar.kafayi yemek üzereyim

Yeni mi çıktı tayininiz. İptal etme gibi bi durum vs olabilir mi acaba? Üzüldüm sizin adınıza adi adam ya

Ay afedersiniz çüş! ama yani
Eșler ayrilabilir ama kizini istemiyorum nedir ya hu?
Birakin ne hali varsa görsün!
Haksiz olduğu halde karisini çocuğunu yuzustu birakan adamdan ne eş olur ne baba, muhtemelen sizi psikolojik baskiyla yola getiririm saniyor.

Bu adam icin mi agliyorsunuz?
Yoksa o ortamda ne yapacagim diye mi?
Kendi aileniz var mi? Anne-baba?
Duzeninizi oturtana kadar rica edin bir sure yaniniza gelsinler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…