Boşanıyorum..

Evlenmeden içkisini işsizliğini bağımlılığını bilmiyormuydun bilmiyorsan evlendikten sonra fark etmedinmi?en azından çocuk olmazdı demeli çok doğruymuş tanımadan çocuk yapılmazmış boşanmak ilk çözüm olmamalı neticede bir evlat var Dr kontrolünde kortulup hayata tutunabilir belki olmazmı

Icki, kumr, uyusturu problemi evlenmeden once bilginiz dahilinde miydi bilemiyorum ama sizin icin uzuldum. O babanin elini opun, allah razi olsun ondan ne guzel sizin destekciniz her seye ragmen. Cok sanslisiniz bunu dusunun. Allah yardimciniz olsun.

Alalh yardım etsin inş. Burdan bir kere daha anlamış olduk ki anne-babaların fikirlerini boşlamamak lazım.

Ailelerin olmaz dediği herşeyde var bir hayır yaa. bunu çook zaman sonra anlıyor insan. Sizin için de yeni bir hayat başlıyor artık. Her şey gönlünüzce olur inşallah.. :nazar:

Ne güzel birçok kadının gösteremediği cesareti göstermişsiniz. Öncelikle çok tebrik ederim sizi ve böyle anne ve babaya sahip olduğunuz için çok şanslısınız. Bebeğinizle birlikte çok mutlu huzurlu bir ömrünüz olsun inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herkese iyi geceler uzun süre sonra artık hep birlikteyim aranızdayım .. Bugün bitti herşey bilmiyorum kendimi nasıl hissediyorum ,. Ama yarın boşanma davası açılıyor severek kaçarak ailemi çiğneyerek evlendiğim adamla ömrüm dediğim hayatım bebeğim canım dediğim tek varlığım dediğim insanla bitiyor herşey bugün bütün eşyamızı topladık 4 aylık bebişimle.. Çok uzun uzun anlatıp sıkmak istemiyorum daha çok soru cevap tercih ediyim dedim sizi de sıkmamak adına..
Sebeplerden başlayım ben çok bunalıyordum sürekli kaçıp geldiğim için laflar söyleniyordu .. Bende birinde kaldırıyodum öbüründe kaldıramıyordum ,
İşsizlik problemimiz vardı,
İçki , kumar , uyuşturucu problemleri ..
Sevdiğim için katlandım hep dua ettim yardım et Yarrabim dedim .. Annemlere geldim pazartesi günü oturmak için hiç aklımda yoktu dökülmek .. Birşeyler oldu bende ağlayarak anlatmaya başladım sabahlara kadar eve gelmiyor filan diye annem seni yollamam dedi nye anlatmadın filan dye kızdı bende anlatamadım dedim babam kaçtığım için hala küstü konuşmuyordu buyüzden anlatamadım .. Babam şimdi başımın üstünde yeri var dedi .. Bu 2. Gecemiz .. Üzgünmsün mutsuzmusun derseni hayır.. Kaçarken çok üzülmüştüm ama gelirken hiç üzülmedim hiç pişmanlık duymadım ..
Özlermiyim bilmiyorum belki..
Ama ailemin yanında daha mutluyum babamla aynı sofraya oturuyoruz aynı yemeği yiyoruz 2 seneden sonra .. Durum böyle şimdi sorularınızı ve yorumlarınızı bekliyorum..
Aslında benimki dert değil sanırım sadece paylaşım ..
Herkese teşekkürler :)
Haketmeden birini sevmissiniz ama kurtulun daha gencsiniz bigun gelir kalbinizi ruhunuzu mutlu eden biri gelir hayati askin yaninda mantik yoksa o ask yok acidir.

Başlığı okuduğumda içim cız etti bir yuva mı yıkılıyor diye....
ama okuduğum kadarıyla siz zaten kendinizi bir yuva içinde hissetmemişsiniz.
İçki kumar uyuşturucu bunlar bir bebeğin büyümesi için çok sağlıksız
Aileniz ve akrabalarınızın da size kucak açması çok güzel bir davranış...
Zararın neresinden dönseniz kardır
boşanma en iyisi olur hem bebeğiniz hem sizin için....
Şimdi sizin için yeni bir hayat başlıyor...
Eğer çalışmıyorsanız yapabilirseniz bir iş bulun ve çalışmaya başlayın
Kendi ayaklarınızın üstünde durun
Güçlü olun..hem kendiniz hem bebeğiniz için

ayy hepinizden Allah razı olsun :) okadar güzel şeyler yazmışsınız ki .. Çook çook teşekkür ederim .. Bende şükrediyorum .. Ben 1 aydır istiyodum artık ağlamaktan sinirden miğdeme ağrılar giriyodu .. Ya diyodum kanser yada verem olurum ..
Çok Allah'ıma kurtulmak üzereyim..
Anneciiiimmm babacıımm amcalarım yengelerim hep arkamdaydı herkes okadar mutlu ki .. Onları rahatlığı benide rahat ettiriyo .. Kızım bile evdeki huzursuzluktan hiç uyku uyumuyordu sabahlara kadar .. Ana şimdi okadar güzel uyuyor ki ..
Herkeze tavsiyem .. Kaçma planı olan düşüncesi fikri kesinlikle , sevdim diyosun ailem vermedi istemedi diyosun bi anlık yenilgi herşeyini mahfediyorb.. Nolursunuz yapmayın , yaşayan biri olarak söylüyorum ..
Yavrumla okadar mutlu okadar huzurluyuz ki anlatamam . Birde konuşmalar bittikten sonra daha da iyi olucaz :)
Hepinize çok teşekkür ederim .. Allah sizlerinde yardımcısı olsun Allah'a teslim olalım ne istersek ne dilersek O'ndan dileyelim inşAllah :) tekrar hepinize çok çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için :)

Allah yardimcim olsun canım zor bir durum boşanma suresi ama bebisin herseyin üstünde ben hamileydm hemde bir aylik herkes aldir dedi okursun calisirsin ama ben dogurdum dünya tatlisi bir kizim var sende ona bakınca derdin azalacak bebisinin o ortamda büyümesindense ailenlen tam bir yuvada büyümesi daha sağlıklı rabbim gücünü arttırsın canim ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Böyle güçlü kadınları seviyorum. Hatadan dönmek de bir erdemdir. Ailene helal olsun çok şanslısın. Umarım şimdi daha iyisindir.

Hic endişe etme canim boşanmak sorunlu bir evliliği yürütmeye calismaktan daha zor değil hele ki ailenin destekse. 3 yil bi evliliği kurtarilamayacagini bile bile uzattim , keşke ilk evi terk ettigimde bosansaymisim. Hic bir şey değişmiyor. Bosanali 7 ay oldu keşke bosanmasaydik demedim hic.

arkadaşlarda yazmış sorulacak pek bişey yok doğru bir karar hayırlı olsun Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

hakkında en hayırlısı bu bence, bebeğini büyüt kafana takma, senin derdin bir değilmiş ki; uyuşturucu, içki, kumar ve işsizlik.

Allah kurtarmış arkadaşım sizi . Şükredin .
Ailenizi başınızdan eksik etmesin yüce Rabbim .

İns hersey guzel olur bebisinle senin için him birde o kocan olacak muptazel sizi orda rahatsiz etmez umarim

Back
X