- 6 Ocak 2014
- 1.415
- 733
- 333
merhaba bir kac ay once esimintelefonuna gelen mesajlarla ilgili konu acmisdim.ve devamini yaziyorum.esimin karsisina cikib hesap sorduqumda bana siddet uyquladi.bende babami aradim bosanmak istediyimi soyledim.bu arada yurtdisinda yasiyordum.adam pasaportumu gizledi ,seni asla gondermem dedi.yalvarmaya basladi,ve barisdik.ve enbuyuk hatayi yapmis oldum.bu kac ayda bana defalarca sidet uyquladi.baban boyle sulalen oyle.baban seni bosayamaz diye canimi cikardi.yurtdisinda yasadiqim icin ailemin yanina siginamiyodum.yardim edecek kimsem yokdu.sonunda donmeyim icin adami razi sala bildim.ama bi kac gun once adam uzerime kaynar cay atdi.yani sonunda yakip gunderdi.dun memlekete dondum su anda babamin evindeyim.once darp raporu,sonra dava acacam.cocumuz olmadigi icin 2kez tub bebek denedik tutmadi.iyiki cocum olmamis.adamin icinde manyak cikdi.tabi uyusdurucu kullaniyormus,bunu oyrendim.belke bunca yil sabr etmekle hata yapmisim.sonunda kurtuluyorum su adamdan,ama bundan sonra nasil iyilesirim bilmiyorum,ben insanlara olan kuvenimi kayb etdim.