kızlar beni az çok eski konularımdan hatırlarsınız hatta geçen hafta daha yeni konu açmıştm eşimle ve benim geçmişile ilgili sorunlarım yüzünden intihar ettiğimi yazmıştm psikoloğa gidecektm gittim ve hastanede yattım ama orası çok zor biryer olduğu için bi şekilde çıkmak istediğimi söledm ve bugün çıktm.ve tabii benm çıkacağımdan eşimin haberi yoktu eve geldm prno videoları dolmş pcde adam evde yanlz kalınca yazık üzüntüden kendini prnoya vermş zaten 7 aydırda çaılışmıyordu bunlar bizim evliliğimizi bitirdi ve bugün kararımızı verdk boşanıyoruz ben şimdi eve geldm çünkü sinirden çok kötü oldm yine kendime zarar vermemek için arkadaşıma gittim.oda 3 senedr içki içmezdi ama bugün içmiş şimdi sızmş uyuyor sabah eşyalarını eline verip kapıya koyuyorm inş bu süreci rahatlıkla atlatabilirim hee belki aranızda bunun için evlilikmi biter diyen olacaktr ama ben o düzelsn die çok fazla çaba gösterdm ben işe giderdm o prnoya girerdi hep ama hep böle bu zamana kadar dayana bildim bugünkü kavgada iş benm namusuma kadar gidince orda tepem attı ve son noktayı koydm ve p.tesi ona git dava aç dedim ve bu defa kesn karar verildi.