Boşanıyoruz galiba

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
dün gece nolduysa oldu
Kuzeninin eşi bayramda gezi ayarlamış, bende gitmek istemediğimi söyledim çünkü gitmek istediğim başka biyer vardı o da gidicez dedi herkes tamam derse ordan kavga çıktı geçmiş konularda ortaya döküldü..
Bugün işe gidemedim ağlamaktan gözlerim balon gibi şişti çünkü, annemlerdeyim oda annesine gitmiş..
Aradı bi süre ayrı kalalım dedi ayrı kalmayalım ayrılalım dedim nasıl döyledim bunu bilmiyorım yine tartştk kapattık zaten gece çok şiddetli tartışmıştık.
Bu hafta sonu bi yere gidecektik güya herşey hazırdı gidip başbaşa kalcaktık sorunlarımızı kınuşcaktık iyi gelcekti..çok heveslenmiştim çok
Şimdi Çok CANıM YANIYOR
Nolur kimse canımı daha çok acıtıcak bişey demesin herkesin başına gelenilir bu nefes alamıyorum duramıyorum çok canım acıyo

dün gece nolduysa oldu
Kuzeninin eşi bayramda gezi ayarlamış, bende gitmek istemediğimi söyledim çünkü gitmek istediğim başka biyer vardı o da gidicez dedi herkes tamam derse ordan kavga çıktı geçmiş konularda ortaya döküldü..
Bugün işe gidemedim ağlamaktan gözlerim balon gibi şişti çünkü, annemlerdeyim oda annesine gitmiş..
Aradı bi süre ayrı kalalım dedi ayrı kalmayalım ayrılalım dedim nasıl döyledim bunu bilmiyorım yine tartştk kapattık zaten gece çok şiddetli tartışmıştık.
Bu hafta sonu bi yere gidecektik güya herşey hazırdı gidip başbaşa kalcaktık sorunlarımızı kınuşcaktık iyi gelcekti..çok heveslenmiştim çok
Şimdi Çok CANıM YANIYOR
Nolur kimse canımı daha çok acıtıcak bişey demesin herkesin başına gelenilir bu nefes alamıyorum duramıyorum çok canım acıyo
Önce sakin ol, gözlerinin üstüne ıslanmış ılık çay poşeti koy. 10-15 dk dinlen. Sonra bil ki, sevgi her engeli aşar. Geçmiş konularını bilmiyorum ama hemen hemen her evlilik böyle durumları yaşar, birlikte atlatılır herşey. Sakin kalmak en önemlisi. Olmayacaksa da olmaz tabi burasını da unutmamak lazım. Doğduğundan beri elini tutan adam eşin değildi sonuçta, sütünü veren de. Biraz yatışın, sonra toparlarsınız diye düşünüyorum çünkü eşin ayrılalım bile dememiş. İkiniz de biraz kafa dinleyin sonra bir terapiste başlayın. Hayata bir kez geliyoruz ve iyi değerlendirmeliyiz. Mutlu olmak varken ömrümüzü heba etmememiz gerek

Bence olay sadece gitmeyi reddetmenizden cikmadi.
Esinizin birikiminin kusmugu bu.
Caniniz yaniyorsa rest cekmeyin ama egilmeyin de.
Sakin kalin, bekleyin, iletisime gecmeyin.
Simdi duramayip "bana nasil ayri kalalim dersin vay hain" moduyla saydirmayin ki ozlesin.
Siz de bu arada hatalarinizi gorun cunku cok huysuzsunuz.

Hakkinizda hayirlisi.

Bu hafta sonu zaten gitcekmişiniz bi yerlere. Bırakın bayram planını da eşiniz yapsaydı. Bazen eşinizin hayatına uyum sağlamak, onun lafını dinlemek iyi gelebilir diye düşünüyorum. Niyetim canınızı acıtmak değil ama Onun istediği olmaz,çünkü ben başka bir yer istiyorum şımarıklığı yapmışsınız bana kalırsa. Bunun için de boşanılır mı bilmiyorum.

dün gece nolduysa oldu
Şimdi Çok CANıM YANIYOR

Malumun ilanı bu
Sana anlatmaya gayret etmiştik
Canının yanması normal, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Önce sakin ol, gözlerinin üstüne ıslanmış ılık çay poşeti koy. 10-15 dk dinlen. Sonra bil ki, sevgi her engeli aşar. Geçmiş konularını bilmiyorum ama hemen hemen her evlilik böyle durumları yaşar, birlikte atlatılır herşey. Sakin kalmak en önemlisi. Olmayacaksa da olmaz tabi burasını da unutmamak lazım. Doğduğundan beri elini tutan adam eşin değildi sonuçta, sütünü veren de. Biraz yatışın, sonra toparlarsınız diye düşünüyorum çünkü eşin ayrılalım bile dememiş. İkiniz de biraz kafa dinleyin sonra bir terapiste başlayın. Hayata bir kez geliyoruz ve iyi değerlendirmeliyiz. Mutlu olmak varken ömrümüzü heba etmememiz gerek
Duramıyorum durmadan ağlıyorum

Bence olay sadece gitmeyi reddetmenizden cikmadi.
Esinizin birikiminin kusmugu bu.
Caniniz yaniyorsa rest cekmeyin ama egilmeyin de.
Sakin kalin, bekleyin, iletisime gecmeyin.
Simdi duramayip "bana nasil ayri kalalim dersin vay hain" moduyla saydirmayin ki ozlesin.
Siz de bu arada hatalarinizi gorun cunku cok huysuzsunuz.

Hakkinizda hayirlisi.
Saol ama boğulucak gibiyim şu anda sığamıyorum biyere

Çok saolun hepiniz tek tek cevap veremiyorum çünlü durduramıyorum ağlamayıama hepsini dikkatlice okuyorum yazdıklarınızın çok ihtiyacım var yanmda birilerinin olmasına

Tamam zor bir zaman ama oyle bogulacak gibi oluyor seklinde dusunup iyice kendinizi kasmayin biraz sakinlesin oncelikle bekleyin bakalim.biraz ve bol bol Besmeleyle Vela havle ve kuvvete...okuyun bu sizi sakinlestirir ve sıkintiniz gecer

Psikyatrste gittiğim dönmden kalma bi ilaç var ondan alıp yatmyı düşünüyorum ama önce burda size ihtiyacım var okycam yazdklarınızı

Yani o kadar plan yapmıştık bu hafta sonu için bazı şeyleri çözüp yemisen başycz demiştik otel biletler hepsni iptal ettrmiş

Back
X