Boşanıyoruz galiba

Zaten beni de üzen bu. Yakın bir arkadaşım da bu kadar ezse kendini bu kadar kendisinin ve gücünün farkında olmasa ona aynen böyle kızarım. Biz Elif' e iyilik yapmaya çalışıyoruz aslında ama onun görmeye niyeti yok maalesef. Benim için sanal bir insan belki de troll ben de bilirim he he sen haklısın deyip geçmeyi ama bin keredir yardımcı olmaya çalışıyoruz.
napalım kendi bilir.
okusun tartsın yazılanları.
vakti var.
burada çare aradığına göre yorumları dikkate almalı.
yazıyor ki yorum alıyor.
ama bilemiyor işte doğru yanlış ne.
bizden bu kadar artık kendi bilir.
sen de takılma boşver.:))

Flört etmiş olmuyorlar ama rahatsız oluyorum işte istemiyorum senebine gelince eşim böyle yüzlerine gülüp sohbetbet ettikçe onlar daha da cıvımaya başlıyolar ciddi olsa bunlara fırsat vermemiş olacak işte

Elif senin konularını biliyorum.
Burdan okuyunca senin takıntılı ve abarttigini düşünüyoruz.

Ama başka bir pencereden de bakmak lazım.
Madalyonun iki yüzü var sonuçta.
Belki de doğru ifade edemediğin o duyguyu bizlere geciremedigin için yargilaniyorsun.

Ben de sevmiyorum öyle civik vicik konuşan gülen durmadan flörtöz davranan erkeklerden ve o davranışlara cevap veren bayanları.

Bazı adamlar ayarliyamiyor davranışlarını futursuzca rahat rahat davraniyorlar.

Eğer sen eşin de böyleyse Yapcakk şeyin yokk.
Ne kadar konussanda kizsanda o adam değişmez.
Sen sinir oldugunla kalırsın.
İşin zor.

ee cıvısınlar elif ..
cıvıyınca ne olacak diye endişe ediyorsun?
kocana güvenmiyorsan boşan işte elinde fırsatta var..
ilk günler kötüydün tamam şimdi neyi bekliyorsun?
seni bir şekilde ikna etmesini mi?

bu bekleyişin amacını çözemedim ben..
aklında binlerce soru ile neden bekliyorsun ?
Napiyim hemen bugün boşanayım mı?
Cıvıyınca daha ne olsun ki yani illa herşeyin bir sebebi mi olmalı ben hoşlanmıyotum istemiyorum rahatsız oluyorum bundan büyük sebep mi olur

Hayır lütfen kendi egonuzu Elif üstünden tatmin etmeyin. Burada Elif'in bin sekiyüzüncü konusuna hala yazıp akıl vermeye çalışan bizler değil Elif'i pohpohlayanlar haklı çünkü sadece. Kızın üstüne çok gidiliyor ne var ki halinde di mi ? Hepimiz mutsuz, sinsi kadınlarız Elif yazsa da masum kıskançlıklarına (!) saldırsak diye düşünüyoruz.
Beni pohpohlayanlar mı haklı? Ben öyle birşey mi dedim ben burda karşıt görüşte olanlarad hak verdim ama adabıyla konuşmuşlardı hiçbiri kırmadı beni yani
yok yahu.:))
bu kadar kısa düşünen olmamalı.
delimiyiz biz:))
hele bende 3 çocuk var .yaş 40.
elife kendi kendini farkettirmeye çalışıyoruz sadece.
elif ayırt edebilse keşke.
ama gerçekten zor bir insan kendisi.
bi üstteki cevabında bana ya lu yulu yazdığı halde bak sakin kaldım:))
terapi tedavi tek önerim kendisine.
pohpohlamaları es geçsin.
boş yararsız sözler.
bu kadının hayatında çok ciddi meseleleri var.
kendi bile neresinden tutup düzelteceğini bilemiyor.
Yalu yulu konuştum çünkü sinir oldum artık yorumlaryüxünden
Elif senin konularını biliyorum.
Burdan okuyunca senin takıntılı ve abarttigini düşünüyoruz.

Ama başka bir pencereden de bakmak lazım.
Madalyonun iki yüzü var sonuçta.
Belki de doğru ifade edemediğin o duyguyu bizlere geciremedigin için yargilaniyorsun.

Ben de sevmiyorum öyle civik vicik konuşan gülen durmadan flörtöz davranan erkeklerden ve o davranışlara cevap veren bayanları.

Bazı adamlar ayarliyamiyor davranışlarını futursuzca rahat rahat davraniyorlar.

Eğer sen eşin de böyleyse Yapcakk şeyin yokk.
Ne kadar konussanda kizsanda o adam değişmez.
Sen sinir oldugunla kalırsın.
İşin zor.
ç
Tam olarak öyle değil eşimin yüz vermesine karşılık karşı tarafın cıvımadından şikayetçiyim

Beni pohpohlayanlar mı haklı? Ben öyle birşey mi dedim ben burda karşıt görüşte olanlarad hak verdim ama adabıyla konuşmuşlardı hiçbiri kırmadı beni yani

Yalu yulu konuştum çünkü sinir oldum artık yorumlaryüxünden
ç
Tam olarak öyle değil eşimin yüz vermesine karşılık karşı tarafın cıvımadından şikayetçiyim

Elif arkadasım tamam hassas bi insansın da esin yuz veriyosa esin hatalı oncelikle...sen esinden sorumlusun, esinin cıvımalarina karşılık veren insanların hareketlerini kontrol edemezsin ki...anladigim kadariyla seni boyle takıntılı bi hale getiren sana guven vermeyen eşin...guvenemedigin insanla nasıl hayatını paylasacaksın..omrūn boyunca kafandaki suphelerle yasayabilirmisin...yasini bilmiyorum eger ki gencsen bosan daha onune kimler kimler cikar....herkes bosaniyo artik eskisi gibi degil...korkma...ayrica isin gucun var kendi basının caresine bakabilirsin...

Evet bende yüz veren erkeğe civayanlardan hoslanmiyorum.
Amma erkek de rahat duracak yüz vermeyecek.
O yüz verirse karşılığını mutlaka bulur.
Yanii sadece yüz bulunca civayanlardan şikayetçi olman hem çözüm değil hem yanlış.

Takipteyim okuyorum seni inşallah biter bu sıkıntıların.

Elif arkadasım tamam hassas bi insansın da esin yuz veriyosa esin hatalı oncelikle...sen esinden sorumlusun, esinin cıvımalarina karşılık veren insanların hareketlerini kontrol edemezsin ki...anladigim kadariyla seni boyle takıntılı bi hale getiren sana guven vermeyen eşin...guvenemedigin insanla nasıl hayatını paylasacaksın..omrūn boyunca kafandaki suphelerle yasayabilirmisin...yasini bilmiyorum eger ki gencsen bosan daha onune kimler kimler cikar....herkes bosaniyo artik eskisi gibi degil...korkma...ayrica isin gucun var kendi basının caresine bakabilirsin...
Orası öyle tabi ama ben boşanmayı en son çare olarak görüyorum çok acıyorum geçirdiğimiz yıllara niye düzeltmek varken daha kötü olsun diyorum ama bunları sadece ben düşünmemeliyim tabi

Evet bende yüz veren erkeğe civayanlardan hoslanmiyorum.
Amma erkek de rahat duracak yüz vermeyecek.
O yüz verirse karşılığını mutlaka bulur.
Yanii sadece yüz bulunca civayanlardan şikayetçi olman hem çözüm değil hem yanlış.

Takipteyim okuyorum seni inşallah biter bu sıkıntıların.
İnşallah
Yaninyüz verme dediğim şey şu normal sohbet edip gülmesi bunda karşı taraf ağzına geleni söyler yani ne bi saygı ne resmiyet sinir oluyorum
Mesela eşimin kardeşi o kadınla hiç muhabbet etmez ancak o bişey sorduğunda konuşur ve kadın ona karşı çok ciddi

Napiyim hemen bugün boşanayım mı?
Cıvıyınca daha ne olsun ki yani illa herşeyin bir sebebi mi olmalı ben hoşlanmıyotum istemiyorum rahatsız oluyorum bundan büyük sebep mi olur

işte bu adam böyle ise başından beri böyleydi.. burda evlenmeden önce açtığın konularda malum..
ne düşündün kazık kadar adamı değiştirip istediğin kalıba sokabileceğini mi?
hemen bugün boşanmalısın evet çünkü bu adam senin istediğin gibi biri olmayacak hiçbir zaman.. kendin için yapmalısın bunu.. hadi bu badireyi de bir şekilde atlattınız ama adam bu .. bir iki dikkat edecek sonra yine aynısı olacak..
kendine eziyet etmeye devam mı edeceksin.. bu mu hayattan istediğin ?

şu adamı sevdiğin kadar kendini sevebilsen keşke..

Çok bilgilisiniz görüyorum ancak ben siz diye hitap ederken sizin bana sen demeniz hoş değil. Bu arada "çekincemde" değil "çekincem de" olmalı. Size iyi geceler dilerim.
hohohoho ne buyuk basari, TDK gorse gozleri yasarirdi.
ne tarz bir ust duzey yazisma icindeyiz acaba?
forum olaylari baymaya basladi, NET...

Orası öyle tabi ama ben boşanmayı en son çare olarak görüyorum çok acıyorum geçirdiğimiz yıllara niye düzeltmek varken daha kötü olsun diyorum ama bunları sadece ben düşünmemeliyim tabi

Yok duzelebilecek bi problem varsa onu ortadan kaldirirsin evlilige devam edersin de adamin herkese cıvıması karakter bozuklugudur...insanlar degismez kolay kolay...derler ya can cikar huy cıkmaz...bi evliliktwki en buyuk sorun zaten guvensizliktir..basli basina bi bosanma sebebidir...gecen yillara aciyosun tamam da 40 yasina geldiginde degismedigini gorunce gecen yillarina cooook dha fazla aciyacaksin...

Yok duzelebilecek bi problem varsa onu ortadan kaldirirsin evlilige devam edersin de adamin herkese cıvıması karakter bozuklugudur...insanlar degismez kolay kolay...derler ya can cikar huy cıkmaz...bi evliliktwki en buyuk sorun zaten guvensizliktir..basli basina bi bosanma sebebidir...gecen yillara aciyosun tamam da 40 yasina geldiginde degismedigini gorunce gecen yillarina cooook dha fazla aciyacaksin...
Hayır cıvıyan eşim değil karşı taraf eşim biraz yumuşak yüzlü bende diyorum ki ciddi dur resmi ol

hohohoho ne buyuk basari, TDK gorse gozleri yasarirdi.
ne tarz bir ust duzey yazisma icindeyiz acaba?
forum olaylari baymaya basladi, NET...
Baydıysa bana hitaben yazmak zorunda değilsiniz hanımefendi. Sizi bana ya da bu konuya yazmaya zorlamıyor kimse. Ayrıca TDK bir kurumdur. Gözleri yaşaramaz.

Baydıysa bana hitaben yazmak zorunda değilsiniz hanımefendi. Sizi kimse zorla elifin konusuna ya da bana cevap yazmaya zorlamıyor. Ayrıca TDK bir kurumdur. Gözleri yaşaramaz.
SIZ bana yazdiniz bilmem hatirlayabilme yeteneginiz varmi.
ben konu sahibinin konulari artik baydi diye yorum yazdim yine baska bir arkadasin yorumuna cevaben.
sonra SIZ aradan atlayip cevaplar yapistirmaya calistiniz falan.
hani hatirlayabilme yeteneginiz yoksa hatirlatiyorum...

Hayır cıvıyan eşim değil karşı taraf eşim biraz yumuşak yüzlü bende diyorum ki ciddi dur resmi ol

Hmmm...ama koskoca adam nasıl davranacagini bilmeli...surekli uyar uyar da insan yorulur yani bi yerden sonra...bence sen de cok yoruldun zihinsel olarak...sen baya bi sure yalniz kal dūşūn burdaki insanlar da disaridan bakan gozler sonucta..herkesin ayri tecrubesi var yararlanmak lazim...

SIZ bana yazdiniz bilmem hatirlayabilme yeteneginiz varmi.
ben konu sahibinin konulari artik baydi diye yorum yazdim yine baska bir arkadasin yorumuna cevaben.
sonra SIZ aradan atlayip cevaplar yapistirmaya calistiniz falan.
hani hatirlayabilme yeteneginiz yoksa hatirlatiyorum...
Beni baydı demedim ki. Siz beni baydı dediniz. Ben eğleniyorum zaten bu forumlarda.

Bundan önceki konularınızı üşenmeden tek tek okudum, çoğu arkadaş söylemiş zaten kabul edin psikolojik problemleriniz olduğunu bence gidin tedavi olun. Size üzüldüm,eşinize daha fazla üzüldüm,nasıl katlanıyor bu kıskançlığa. Otel konusunda haklısınız ama onun dışında cidden barışalım diyeceğine bence ayrılın.. Şimdi barışsanız bile bu kafayla 1 aya kalmaz yine ayrılacaksınız.

Naptın elif son durum nedir ?

Valla kimse sormasin elife son durum nedir diye.Herkes 90 kusur sayfa boyunca klavye dövsun,vaktini harcasin,kafa patlatsin,laf anlatmaya calissin, elif esiyle sut liman olunca vinnn tüyüyor ta ki bir sonraki krize kadar...Bu elifin her zaman yaptigi sey.

Valla kimse sormasin elife son durum nedir diye.Herkes 90 kusur sayfa boyunca klavye dövsun,vaktini harcasin,kafa patlatsin,laf anlatmaya calissin, elif esiyle sut liman olunca vinnn tüyüyor ta ki bir sonraki krize kadar...Bu elifin her zaman yaptigi sey.
Ben eski konularını okumamıştım ilk kez denk geldim konularına,
Sen şimdi böyle diyince merak ettim bir göz atıcam ..

Back
X